PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603869}

Z kopyta

Kickin' It
2011 - 2015
6,4 2,5 tys. ocen
6,4 10 1 2482
Z kopyta
powrót do forum serialu Z kopyta

Oto link: m.deadline. com/2013/08/kickin-it-renewed-season-4-disney-xd (usuń spację przed com)

Informacja jest potwierdzona przez Dylana i Olivię. Niestety najprawdopodobniej postać Kim nie pojawi się w czwartym
sezonie, są jakieś pogłoski, że Liv jednak wystąpi ale sam Dylan powiedział, że Holt odchodzi z serialu bo dostała główną
rolę w "I didn't do it" :/ Szkoda, że jej nie będzie ... Trochę tak dziwnie będzie bez głównej serialowej pary czyli Jacka i Kim.
Ciekawe jak wytłumaczą jej odejście, oby nie olali tej postaci tak jak Eddiego :/ A co wy o tym myślicie?

użytkownik usunięty
Liv_B

Dokładnie. Olivia odchodzi, bo dostała rolę Lindy w najnowszym serialu Disney Channel, który będzie miał swoją premierę w USA wiosną 2014: http://www.filmweb.pl/news/Disney+Channel+zleci%C5%82+realizacj%C4%99+nowego+ser ialu-96670
Szkoda, bo jakoś sobie nie wyobrażam ,,Z kopyta" bez Kim. Mam nadzieję, że chociaż wyjaśnią jej odejście w serialu.

ocenił(a) serial na 8

Wątpię... Eddy'ego nie wyjaśnili, chyba że coś przeoczyłam w odcinku "Spyfall"... Może coś tylko napomkną. Ale powiem, że to już nie będzie to samo co z Kim. Zniknie wątek Kick jako pary (a przecież ledwo zaczęli ze sobą chodzić). Wielu fanów tak go wyczekiwało a tu lipa.

ocenił(a) serial na 5
Lola140392

W sumie postać Kim bardzo wiele wnosiła do serialu i to moim zdaniem znacznie więcej niż taki Eddie, więc myślę, że jednak wyjaśnią jakoś jej odejście. Bo jeśli Jack będzie zachowywał się jak gdyby nigdy nic to z pewnością Disney będzie miał do czynienia z pretensjami od fanów Kicka, a nie oszukujmy się Jacka i Kim wielbią niemal wszyscy oglądający serial ;) Uważam, że to by było naprawdę głupie gdyby tak olali postać będącą częścią głównej pary w serialu.

ocenił(a) serial na 8
Liv_B

W sumie racja. Ale nie wiem czy serial wciąż będzie miał taką oglądalność jaką ma teraz. Część osób oglądało głównie dla pary Jack & Kim... Ojj serial dużo straci. Może Holt będzie się chociaż pojawiała jako tzw. postać nawracająca. Mam nadzieję że zgodzi się chociaż na gościnne występy... I niech spróbują Jackowi dać jakąś inną dziewczynę to nie ręczę za siebie. On do żadnej tak nie pasuje jak do Kim... I to już nie będzie to samo. Relacje między nimi często były skomplikowane a przy tym wyjątkowe. Nie wiem jak to napisać. I ładowanie Jacka w nowy związek na siłę, żeby tylko miał kogoś, nie zastąpi Kick'a ;)

ocenił(a) serial na 5
Lola140392

Zgadzam się z tobą i mam nadzieję, że nie wpakują Jacka w nowy związek bo to naprawdę byłaby już przesada. Trochę martwi mnie to, że oglądalność spadnie po odejściu Olivii :/ Większość fanów tak jak wspominałaś ogląda Kickin' It tylko dla kicka, trochę to smutne bo serial nie kręci się tylko wokół ich związku. Szczerze mnie wnerwia gdy ludzie krytykują jakiś odcinek tylko dlatego, że nie było w nim Kicka jak np. było z Sensei and Sensibility (btw. to jeden z moich ulubionych odcinków) Niektórzy czasami już przesadzają :/ I niestety serial na pewno nieźle oberwie po odejściu Holt ale cieszy mnie, że jednak będzie ten 4 sezon :)

ocenił(a) serial na 8
Liv_B

Ja tam po prostu uwielbiam i uwielbiałam ten serial, nawet kiedy ich jako pary nie było. Jednak jakoś nie wyobrażam sobie, że postać Kim zniknie i nagle Jackowi jakąś inną dziewczynę znajdą. Byłoby to całkowicie bezsensowne i sądzę, że wielu fanów byłoby niezadowolonych. Szkoda, że Olivia odchodzi...

ocenił(a) serial na 5
KeThA

Moim zdaniem po odejściu Kim, Jackowi powinni już odpuścić związki. Fajnie by było jakby 4 sezon skupiał się bardziej na przyjaźni Jacka, Jerrego, Miltona i Rudiego, a jeśli władują jakąś nową dziewczynę do dojo (co w sumie nie było by takie złe) to niech np. Jerry będzie nią zainteresowany albo Milton, tylko błagam nie Jack. Bo w sumie mimo iż serial lubię i dla mnie Kick nie jest najważniejszy to wciąż dziwnie by mi się oglądało Jacka zakochującego się w innej dziewczynie, no bo w końcu od samego początku serialu jego uczucia zawsze kręciły się wokół Kim (nie licząc paru nieważnych zauroczeń np. Donną :D ) a taki Jerry to w sumie nie miał poważnego związku, bo Mika nagle zniknęła i wychodzi na to że po 2-3 odcinkach już nie byli razem, ale oczywiście scenarzyści kazali nam się domyślać, że Jika (Jerry i Mika) przeszła do historii, co naprawę mnie wkurzyło bo mogli by przynajmniej wspomnieć w jakimś odcinku o ich rozstaniu :/

Liv_B

Jak to ma nie być Olivii ? :( Z tego serialu to ona była moją ulubioną postacią. Nie wiem czy będę oglądać 4 sezon tego serialu. TDA (Tajemnice Domu Anubisa) bez Niny stały się inne - przestałam to oglądać. Jeśli tak samo stanie się z tym serialem to sorry :(
A już zwłaszcza gdy (tak jak mówi Liv_B) pojawi się inna dziewczyna i będzie z Jakiem... tego nie zniosę :(
Z początku na wieść, że będzie 4 sezon cieszyłam się, a teraz raczej ta "radość" upadła.
Nwm dlaczego, ale wolałabym by nie było 4 sezonu niż by był bez Olivii - jakoś tak bym czuła, że nie przegapiłam ukochanego serialu ale zawsze byli Jack i Kim <3

ocenił(a) serial na 9
1997keka

Dwa odcinki odcinki czwartego sezonu są już na internecie.A w intrze nie ma Kim.I jest wytłumaczone co się z Nią stało.Wyjechała w serialu do Japonii.

ocenił(a) serial na 5
1997keka

Uważam iż ogółem 4 sezon Z kopyta to niewypał ;// Nie chodzi mi tu o brak Olivii Holt, po prostu serial jest teraz całkiem inny... nudniejszy. Postanowiłam obejrzeć KI do końca (mimo iż jestem na to zdecydowanie za stara xD) i oglądając najnowsze odcinki mam wrażenie jakby serial był ciągnięty na siłę. Mogli poprzestać na 3 sezonie i było by dobrze, bo w porównaniu do Lab Rats, Kickin It wypada aktualnie naprawdę słabo ;//

Liv_B

dla mnie Lab Rats to jedno z najgorszych co może być, bo widziałem i dla mnie to jest beznadziejne :/, w Kickin it moje ulubione osoby to Jack, Kim i Jerry, ale akurat 4 sezon mi się wydaje śmieszniejszy od pozostałych, bo żarty itp. są trochę lepsze, no i Kim wystąpiła gościnnie w jednym odcinku.