Obejrzałam wszystkie odcinki Criminal Minds, jakie do tej pory się ukazały więc wzięłam się za
oglądanie CM:SB i zastanawia mnie, czy przypadkiem niektóre odcinki się nie pokrywają? Bo
miałam wrażenie, szczególnie przy drugim odcinku, że już to widziałam... tego Unsuba, jej MO.
Więc ponawiam pytanie, czy odcinki CM i CM:SB się pokrywają? Czy mam schiza? Ale od
początku odcinka wiedziałam, jak się skończy i co się wydarzy...
Prawda jest taka, że pewnego rodzaju taktyki stosowane w serialach kryminalnych powtarzają się tak często, że spokojnie można je poznać tak dobrze, że człowiek orientuje się już instynktownie co się stanie.
O mój Boże ile to lat minęło? Czy nie zepsuje mi to tych 17 sezonów? Tych postaci?
Minęło 11 lat, haha pewnie już tu nie zajrzysz, ale odkryłam to dopiero miesiąc temu i zjadlam na raz czy w ogóle powinnam to włączyć czy pamiętać Emily, Reda a po ewolucji to już w ogóle połowę wspaniałej ekipy... I nie widzieć więcej.. nie popsuć tego klimatu
Minęło 11 lat, haha pewnie już tu nie zajrzysz, ale odkryłam to dopiero miesiąc temu i zjadlam na raz czy w ogóle powinnam to włączyć czy pamiętać Emily, Reda a po ewolucji to już w ogóle połowę wspaniałej ekipy... I nie widzieć więcej.. nie popsuć tego klimatu