PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=220082}

Zabójcze umysły

Criminal Minds
2005 - 2020
7,8 18 tys. ocen
7,8 10 1 17631
Zabójcze umysły
powrót do forum serialu Zabójcze umysły

Witam,
czy ktoś się orientuje czy w planach jest siódmy i kolejne sezony "Umysłów" czy cała seria zakończy się na szóstce?

Aldo_Martinez

,,While Matthew Gray Gubler, Joe Mantegna, and Kirsten Vangsness will definitely be back for season 7 ":D:D:D Tak ,powstanie siódmy sezon ;p

ocenił(a) serial na 10
nihooya

http://www.deadline.com/2011/04/a-j-cook-in-talks-to-return-to-criminal-minds-as -regular-paget-brewster-may-be-back-too-while-ed-bernero-is-leaving/ 7 sezon będzie na pewno a w nim niespodzianki :D

ocenił(a) serial na 8
Tinae

super! :D a kiedy wyjdzie? długo trzeba będzie czekać? (kilka miesięcy temu odkryłam CM i przeleciałam już wszystkie sezony aż do aktualnego odcinka, oglądałam je bez przerwy więc nie wiem ile trzeba czekać na sezony)

ocenił(a) serial na 10
shar0nie

Zapewne na jesień jak większość seriali.

ocenił(a) serial na 8
SweetEmmeline

Siódmy sezon będzie. I fajnie, że wraca z J.J. Mówi się o tym, że jak Erin Strauss odeszła to być może Aaron obejmie jej stanowisko. Ale A.J. Cook mówi, że J.J. wróci odmieniona, bardziej doświadczona, bardziej wymagająca i ostrzejsza więc dyskutuje się o tym, czy aby postać J.J. nie będzie właśnie tą, która przejmie obowiązki po Strauss. Chodzą, też pogłoski, że przez jest bardziej ostre nastawienie jej sielankowa dotychczas rodzina też na tym ucierpi. A jeśli jeszcze okaże się, że jednak Emilly powróci to może być ciekawie. Bo w sumie skoro już sprowadzają J.J. z powrotem to niech będzie to ciekawy powrót, a nie na zasadzie, że wraca i nie wnosi nic świeżego. tak czy siak 7 seria wraca z nowościami.

ocenił(a) serial na 10
fenomen1986

Bardzo chcę powrotu Paget Brewster , brakuje mi Emily !. Trochę martwię się o Thomasa Gibsona , ciaglę nie przedłużyli mu kontraktu ;/. Nie wiem co jest. Hotch to Hotch team leader i nie ma gadania ,że go nie bedzie!.