Witam,
czy ktoś się orientuje czy w planach jest siódmy i kolejne sezony "Umysłów" czy cała seria zakończy się na szóstce?
,,While Matthew Gray Gubler, Joe Mantegna, and Kirsten Vangsness will definitely be back for season 7 ":D:D:D Tak ,powstanie siódmy sezon ;p
http://www.deadline.com/2011/04/a-j-cook-in-talks-to-return-to-criminal-minds-as -regular-paget-brewster-may-be-back-too-while-ed-bernero-is-leaving/ 7 sezon będzie na pewno a w nim niespodzianki :D
super! :D a kiedy wyjdzie? długo trzeba będzie czekać? (kilka miesięcy temu odkryłam CM i przeleciałam już wszystkie sezony aż do aktualnego odcinka, oglądałam je bez przerwy więc nie wiem ile trzeba czekać na sezony)
Siódmy sezon będzie. I fajnie, że wraca z J.J. Mówi się o tym, że jak Erin Strauss odeszła to być może Aaron obejmie jej stanowisko. Ale A.J. Cook mówi, że J.J. wróci odmieniona, bardziej doświadczona, bardziej wymagająca i ostrzejsza więc dyskutuje się o tym, czy aby postać J.J. nie będzie właśnie tą, która przejmie obowiązki po Strauss. Chodzą, też pogłoski, że przez jest bardziej ostre nastawienie jej sielankowa dotychczas rodzina też na tym ucierpi. A jeśli jeszcze okaże się, że jednak Emilly powróci to może być ciekawie. Bo w sumie skoro już sprowadzają J.J. z powrotem to niech będzie to ciekawy powrót, a nie na zasadzie, że wraca i nie wnosi nic świeżego. tak czy siak 7 seria wraca z nowościami.