PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=220082}

Zabójcze umysły

Criminal Minds
2005 - 2020
7,8 18 tys. ocen
7,8 10 1 17627
Zabójcze umysły
powrót do forum serialu Zabójcze umysły

J.J. ODESZŁA!!!

ocenił(a) serial na 8

W szóstym sezonie drugiego odcinka popularna i lubiana aktorka A.J. Cook została wyrzucona z ekipy. Wielka szkoda bardzo ją lubiłem, jestem ciekaw kto ją zastąpi są już jakieś wieści? Co o tym sądzicie, że odeszła? Zapraszam do dyskusji. Pozdrawiam.

NYpeace

hej,
czytalam gdzies,ze wyrzucili ja,a aktorce grajacej emily ograniczyli watki z powodu pieniedzy,a raczej ich braku...to wersja oficjalna i wg niej nie bedzie na ich m-ce zatrudniana zadna nowa aktorka. niby chca zawezic zespol tylko do meskiej czesci,nie liczac oczywiscie penelope-ja dzieki bogu zostawia!oczywiscie kazdy zauwaza pewien brak logiki,poniewaz jezeli nie maja kasy to dlaczego robia spin-off?!?mam nadzieje,ze odbije im sie to czkawka i serial poniesie druzgocaca klese(mowimy o tym spin-offie)

NYpeace

Wygląda to jakby zmniejszyli budżet CM by móc zrobić spin-off i w związku z tymi cięciami praktycznie dwie role poszły do redukcji. Ale jeśli ten spin-off będzie taki jak odcinek CM, w którym aktorzy wystąpili gościnnie to ja dziękuję za takie roszady :(

ocenił(a) serial na 7
NYpeace

Akurat JJ była bezbarwna i nudna jak flaki z olejem, więc bez żalu. Co do Prentiss - szkoda by było, gdyby zabrakło jej w CM, bo to fajna babka z jajami.