PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=220082}

Zabójcze umysły

Criminal Minds
2005 - 2020
7,8 18 tys. ocen
7,8 10 1 17626
Zabójcze umysły
powrót do forum serialu Zabójcze umysły

Kto wam bardziej przypadł do gustu. Ja zdecydowanie wolę Patinkina (choć kilka naprawdę ciekawych odcinków pochodzi z okresu "kadencji" tego drugiego). Prezentuje się jako poczciwina i twardziel zarazem. Mantegna ma według mnie twarz psychopaty (a z brodą już szczególnie), aktor z niego żaden, a na dodatek w tej roli jest jak ciepłe kluchy.

ocenił(a) serial na 10
Shiloh

Zdecydowanie wole Rossiego(Joe Mantegna)- jest jakiś taki przyjemniejszy i ogólnie mi odpowiada :))) zawsze najmniej lubiłem Gideona, wiec nie było złe jak odszedł ;)

Shiloh

Mantegna. Może jego postać jest tak napisana, albo on sam jakiś lepszy ale wolę zdecydowanie jego. Gideon mi się nie podobał od pierwszego odcinka z nim. Chociaż miał swoje momenty. ;D

ocenił(a) serial na 10
Shiloh

Zgadzam się. Ja milion razy wolę Gideona,którego mi strasznie w serialu brakuje. Przecież od Gideona bił na kilometr profesjonalizm i taki momentami aż denerwujący spokój,a Rossi to właśnie ciepłe kluchy czasami,jeszcze taki roztrzepany i trochę zadufany w sobie. Nie mogę powiedzieć,że go nie lubię,ale żebym jakoś za nim szalała to też nie. Toleruję go i miewa czasem swoje chwile,że jest zabawny

ocenił(a) serial na 9
Shiloh

Gideona. Może się czepiam, ale wydawał się bardziej ekspresyjny niż Rossi. Był profesjonalny, zawsze świetnie przygotowany do sprawy, ale jednocześnie nie brakowało cech normalnego człowieka.

ocenił(a) serial na 6
Shiloh

zdecydowanie wolę Patinkina - genialnie się go oglądało! Szczerze mówiąc chyba dla niego oglądam Homeland! aczkolwiek ciężko porównywać postaci Gideona i Rossiego, jak to robią inni - Gideon cały czas grał pierwsze skrzypce w ekipie i wiele rzeczy kręciło się wokół niego, a Rossi jest mocno na uboczu.