PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=220082}

Zabójcze umysły

Criminal Minds
2005 - 2020
7,8 18 tys. ocen
7,8 10 1 17710
Zabójcze umysły
powrót do forum serialu Zabójcze umysły

Jak w temacie, polecacie? Mam ochotę na ten serial i zastanawiam się czy oglądać bo 8 sezonów to sporo, chociaż wiem że nawet jeśli serial ma ich tyle to nadal może trzymać poziom jak NCIS, więc?

ocenił(a) serial na 10
Kismet_

Zdecydowanie oglądać:)

ocenił(a) serial na 10
Kismet_

zdecydowanie tak ! serial niesamowicie wciąga :)

ocenił(a) serial na 10
Kismet_

Oglądać oglądać:) ja miałam do nadrobienia 7 sezonów jak zaczęłam oglądać i tak mnie wciągnęło,że obejrzałam wszystko w 1,5 tygodniaxD ale to siedziałam przed kompem jak szalonaxD Polecam zdecydowanie:)

olcha262

W 1,5 tygodnia wszystko, wow!!! :-))) Mnie też wciągnęło, oglądam od dwóch tygodni i jestem na początku piątego sezonu. Rewelacyjny serial, najlepszy kryminalny, jaki widziałam. Najbardziej kocham Hotch'a :-)

olcha262

Nooo i to jest zachęta! Dzięki :D

ocenił(a) serial na 10
Kismet_

do usług:D

olcha262

Ja polecam. Zacząłem przypadkiem jak wspominałem bo dwójka pokazuje drugi sezon, ale zacząłem po finałach sezonów i jakiś mocniejszych sprawach i jestem zadziwiony, że wcześniej nie wziąłem się za ten serial. Finał 3 sezonu świetny. Ogólnie finały sezonów od CBS-u w większości są świetne.

ocenił(a) serial na 10
adamo001

Prawda!:)

olcha262

zdecydowanie polecam ! ja też miałam do nadrobienia 7 sezonów, w każdej wolnej chwili siedzę przed kompem i nadrabiam odcinki. aktualnie jestem na początku 6 sezonu. ;) serial wciąga , nigdy się nie nudzi, to prawdziwa perełka !

ocenił(a) serial na 4
Kismet_

ja uwazam, ze to serial mega schematyczny. jest zabojstwo, robia portret psychologiczny. najpierw pudlo, potem za drugim podejsciem lepiej az w koncu , zgodnie z zasada do 3 razy sztuka, lapia morderce. banal, sa o wiele lepsze seriale kryminalne

ocenił(a) serial na 3
czikiro

Zgoda. Banalny, wtórny, amerykański do cna. Przewidywalny i sztampowy. Nudny po prostu.

eu_geniusz1

To prawda: jest banalny, wtórny, amerykański do cna, przewidywalny i sztampowy, ale nie jest nudny. Na tle pozostałych seriali kryminalnych [w większości amerykańskich] jest "po prostu" ;) dobry.

ocenił(a) serial na 3
ocenił(a) serial na 9
zielony_smok

lepiej ... jest bardzo dobry. CSI na wymarciu a CM daje radę

Kismet_

Jeżeli zamierzasz oglądać lub oglądasz np. Dextera to nie polecam. Z kolei jeżeli nie oglądasz i nie zamierzasz to naprawdę warto, seryjni mordercy bardzo dobrze przedstawieni, zabójstwa dobrze pokazane, motywy i cała reszta również. Jak naprawdę lubisz seriale tego typu to na pewno Ci się spodoba, chociaż niektóre odcinki nie koniecznie bo znam to z własnego doświadczenia, ale niektóre tak Cię wciągną, że bd. żałować, że nie były dłuższe. ;)

_Supernatural_

Kiedyś próbowałam oglądać Dextera ale chyba jednak wolę seriale o tych, którzy łapią tych "złych". Dzięki Tobie i wszystkim za odpowiedzi tak w ogóle :D

Kismet_

Ja zaczęłam oglądać Dextera po Criminal Minds i dla mnie to była udręka, skończyłam go na połowie drugiego sezonu i byłam strasznie nim zażenowana, poziom morderstw i wszystkiego jest tu o wiele, wiele wyższy. ;)

Kismet_

Serial jest świetny, jeden z najlepszych jakie oglądałam. Wciagajacy, a bohaterowie do polubienia. Kilka razy zaskoczyl mnie, a dla mnie do cos

ocenił(a) serial na 6
Kismet_

polecam, aczkolwiek 8 sezon odstaje poziomem od poprzednich - jest słabszy. Mam nadzieję, ze w 9 sezonie wróci stare, dobre Criminal Minds!

Kismet_

Jak najbardziej-oglądać!!!Obejrzalam wszystkie 8sezonów...Serial bardzo wciąga i chce się wciąż oglądać....Osobiście polecam!!!!

ocenił(a) serial na 9
agutek45

hej nie wiecie co z napisami do 9x6 i 9x7 ? ... wątek został zablokowany przez administratorów...

ocenił(a) serial na 10
wdsieniemiesci

do 9x6 są, do 9x7 jeszcze chyba nie

ocenił(a) serial na 9
kajka1611

do Criminal Minds [9x06] In The Blood nie mogę znaleźć :(

ocenił(a) serial na 10
wdsieniemiesci

wpisz w wyszukiwarkę criminal minds s09e06 napisy i powinno wyskoczyć, mi wyskakuje

ocenił(a) serial na 10
wdsieniemiesci

i do s09e07 też mi już wyszukał :)

ocenił(a) serial na 9
kajka1611

hehe dziękuję, czasem człowiek za bardzo kombinuje, a rozwiązanie ma w zasięgu google ;)

wdsieniemiesci

ja robię napisy...staram się, jak najszybciej, ale nie zawsze jest to możliwe...są tam, gdzie zawsze...nie mogę podać strony, bo mnie admin zablokuje...

ocenił(a) serial na 9
Johanna79

bardzo dziekuje, kawal swietnej roboty