Ciężkie armaty w walce o widza wyciąga stacja CBS. Kanał, który jesienią planuje emitować spin-off serialu "Criminal Minds", w głównej roli nowej serii widzi Foresta Whitakera. Negocjacje są już na ukończeniu.
Szczegóły -> http://tinyurl.com/yfgh5ay
Próbkę można zobaczyć w 18 o. 5 sezonu, więc szykuj się na tego "trupa". Dla mnie za mocno naciągane, ogólnie nieprzyjemne wrażenia.
ten odcinek 18 tragedia. zupełnie jakbym oglądał jakiś NCIS czy coś takiego. totalny brak klimatu CM
Tak się wynudziłam na tym odcinku, że myślałam żeby wyłączyć w połowie. Jak to określiła moja mama (którą na całego zaraziłam tym serialem), to była katastrofa i kategorycznie się nie zgadzam na jakiś spinn-off.
Zgadzam się w 100%! Odcinek - porażka, Forest Whittaker, w ogóle się nie nadaje, jego ekipa jest absolutnie drętwa (poza tym brytolem co kręcił z Prentiss). To jakaś kiepska kopia absolutnie genialnego serialu... Bez Reida, Morgana i Garcii, na pewno NIE będę tego oglądać. Mam tylko nadzieję, że będą kręcić dalsze sezony CM bo jak nie to chyba napiszę do nich petycje.
plus w tym odcinku ujęcia były jakieś dziwne, czasem takie zwolnione jak w
Modzie na Sukces, zauważyliście to?