PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=220082}

Zabójcze umysły

Criminal Minds
2005 - 2020
7,8 18 tys. ocen
7,8 10 1 17626
Zabójcze umysły
powrót do forum serialu Zabójcze umysły

Ciężkie armaty w walce o widza wyciąga stacja CBS. Kanał, który jesienią planuje emitować spin-off serialu "Criminal Minds", w głównej roli nowej serii widzi Foresta Whitakera. Negocjacje są już na ukończeniu.

Szczegóły -> http://tinyurl.com/yfgh5ay

salmaatache

Chyba po moim trupie! Nie podoba mi się wizja spin-off'u tak genialnego serialu.

Ewi

Próbkę można zobaczyć w 18 o. 5 sezonu, więc szykuj się na tego "trupa". Dla mnie za mocno naciągane, ogólnie nieprzyjemne wrażenia.

ocenił(a) serial na 10
zielony_smok

ten odcinek 18 tragedia. zupełnie jakbym oglądał jakiś NCIS czy coś takiego. totalny brak klimatu CM

ocenił(a) serial na 9
RespeKt

Zgadzam się, najgorszy odcinek CM ze wszystkich jakie oglądałem.

ocenił(a) serial na 10
klimczakw

Tak się wynudziłam na tym odcinku, że myślałam żeby wyłączyć w połowie. Jak to określiła moja mama (którą na całego zaraziłam tym serialem), to była katastrofa i kategorycznie się nie zgadzam na jakiś spinn-off.

salmaatache

Zgadzam się w 100%! Odcinek - porażka, Forest Whittaker, w ogóle się nie nadaje, jego ekipa jest absolutnie drętwa (poza tym brytolem co kręcił z Prentiss). To jakaś kiepska kopia absolutnie genialnego serialu... Bez Reida, Morgana i Garcii, na pewno NIE będę tego oglądać. Mam tylko nadzieję, że będą kręcić dalsze sezony CM bo jak nie to chyba napiszę do nich petycje.

ocenił(a) serial na 10
Sechemett

plus w tym odcinku ujęcia były jakieś dziwne, czasem takie zwolnione jak w
Modzie na Sukces, zauważyliście to?

joy_4

jak dla mnie to Forest Whittaker i tak wypadł dobrze w porównaniu z tym Anglikiem-lanserem. masakryczna postać....

w każdym razie kiepsko widzę ten spin-off. wątpię, żeby im się udało to zrobić tak, jak w CSI.