ost.30 sekund ktore wstrzasnely fanami serialu.....Hotch nie zyje!!
odcinek spoko troche krwawy jak dla mnie motyw tez niezbyt, ale motyw z rekordowym zabojca mnie lekko ujal,choc zabujca to w istocie glupek,lecz glupek sadysta....
Też byłam w szoku w tych ostatnich sekundach. Szkoda, że zginął, bo bardzo lubiłam tę postać.
A wiadomo może coś na temat nowego sezonu?
Dopóki nie zobaczę trupa, to nie uwierzę - skłaniam się ku temu, że przeżyje. Gdy ktoś odchodzi z ekipy serialu robi się szum, a nic nie słyszałam na ten temat.
Sezon piąty będzie, pierwszy odcinek we wrześniu - chyba, że coś się zmieniło w ostatnich dniach.
Dzięki za informacje o nowym sezonie. Ale, na której stacji będą już we wrześniu? Mam nadzieję, że w polskiej telewizji.
A co do rzekomej śmierci agenta...Czytałam wypowiedzi pod ostatnim odcinkiem na youtubie i tam też prawie nikt nie dał wiary, że Hotch zginął. Zobaczymy. Mam nadzieję, że to była tylko podpucha na zwiększenie oglądalności i zespół agentów będzie jednak w komplecie. Jakoś nie wyobrażam sobie CM bez Hotcha.
Nie no. Padłam i leże twarzą na ziemi. Czy ktoś mnie może uszczypnąć, bo nie wierzę, że zrobili mi to drugi raz z rzędu najpierw 3 sezon zakończyli tak, że wyglądało jakby miał Hotch zginąć, a teraz 4. Szlag by ich..., ale czekam na wrzesień Pozdrawiam
no powiedzmy ze przesadzili troszkę z sadyzmem, ale odcinek super był, ale martwi mnie to czekanie do września na to co dalej:/ a zabójca nie był głupkiem Lucas był tylko marionetka w rekach brata, nie rozumiał ze robi coś złego.
Hotch nie zginie. Poza tym nie widzieliśmy trupa, więc ciężko mówić, że nie żyje.
Ogólnie byłam pewna, że dwa ostatnie odcinki jakoś będą miały większe powiązanie z ekipą i po prostu zakończy się jakimś dobrym strzałem, by widzowie czekali na kolejny sezon. A tutaj sprawa, rozwiązanie, powrót do domu i nagle niesp w domu Arona.
Ja się zastanawiałam jak można tak zakończyć finałowy odcinek, to wredne i nieludzkie. Tutaj oglądasz odcinek, Aaron coś mówi i w pewnym momencie widzimy kogo? Żniwiarza. Jestem wściekła.
rzecz najnormalniejsza na świecie tzw "cliffhanger" żeby zwiększyć zainteresowanie kolejnym sezonem :D:D:D
Ja liczę na to, że Hotch przeżyje. Jeszcze jakoś odejście Gideona dało się przełknąć, ale po 4ym sezonie, raczej ciężko sobie wyobrazić kogoś na miejscu Hotcha. A co do autora tematu, następnym razem proszę zamieścić: "UWAGA - SPOJLER!!", bo psujesz ludziom oglądanie serialu. Nie podziękuję Ci zatem za wątpliwą przyjemność obejrzenia całego sezonu 4ego z myślą, że Hotch zginie na końcu...;/
Od jakiegoś dłuższego czasu czytam, filmweb, ale po takich wiadomościach jak ta zastanawiam się czy warto... skoro kurwa taki gamoń weźmie Ci i nasmaruje bez ostrzeżenia w jaki sposób kończy się serial, który wlaśnie oglądasz. TAK CIĘŻKO NAPISAĆ W TYTULE POSTU >>SPOILER!!!<< ??? No pytam... CIĘŻKO?
Tylko o własnej dupie niektórzy myslą
Ludzie do licha bądźcie konsekwentni, skoro jak piszecie, że jesteście w trakcie oglądania serialu, to ja się pytam po kiego diabła czytacie post odnośnie 2 ostatnich odcinków????????
A potem taki gamoń ma pretensje do całego świata!
Bo wiesz jak jest, niektórym nie wystarczy napisać tytułu "ost.odc25-26 sezon4 WOW" żeby wiedzieli, że mają nie wchodzić. Oni prawie wejdą, przeczytają i jak się kapną co zrobili, zwalają winę na innych. A pomyśleć wystarczyło! przy przeczytaniu tytułu i byłoby wszystko ok. Zwłaszcza słowo "WOW" już coś sugeruje.
Premiera 23 wrzesień godzina 21.00 Stacja CBS :D
Nie potrafię się doczekać :p Ciekawe czy utrzymają poziom? I mogli by tak gdzieś na siłę upchnąć Gideona ;p
Nie trzeba wchodzić do tego wątku (a nie postu) by nieopatrznie dowiedzieć się że Hotch nie żyje... GAMONIU, spójrz sobie jak wygląda ten wątek na głównej stronie serialu. Oprocz tytułu postu rozpoczynającego wątek pogrubioną czcionką, treści takiej jak gamoniu wkleiłeś, WIDAĆ TAKŻE POCZĄTKOWYCH KILKANASCIE SŁÓW W KTORYCH INNY GAMOŃ PISZE ŻE HOTCH NIE ŻYJE!! DOTARŁO?? GAMONIU? CZAISZ??
Przepraszam bardzo, ale czedożeś się czepiał na poprzednim poście nie tego, że widać treść, ale braku w tytule słowa spojler, które wg. ciebie rozwiązałoby sprawę!Zacznij brać niebieską wit.C może tak odnajdziesz trochę szczęścia w życiu!!!