PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=220082}

Zabójcze umysły

Criminal Minds
2005 - 2020
7,8 18 tys. ocen
7,8 10 1 17626
Zabójcze umysły
powrót do forum serialu Zabójcze umysły

oglądałem kilkanaście odcinków i nie ma w tym serialu żadnej zagadki, wszystko wiadomo od razu, kto zabija itp.
Dla mnie lipa straszna

ocenił(a) serial na 10
fuckYouChelioos

Jak chcesz oglądać seriale z zagadką to oglądaj CSI NY, Las Vegas, LA, Było sobie życie. Ten nie opiera się na "o boże a któż to zabija", tylko 'dlaczego' zabija.

fuckYouChelioos

jeszcze Castle, Mentalista tam masz jako takie zagadki, tutaj jak napisala SweetEmmeline pokazane jest dlaczego sprawca zabija oraz pokazane są jego zachowania,problemy a nie jakies zgadnij kto zabił,

ocenił(a) serial na 10
fuckYouChelioos

nie przesadzaj, nie zawsze wiadomo od razu:D

ocenił(a) serial na 9
fuckYouChelioos

No proszę cie...
1.Jak co już dziewczyny napisały, nie chodzi kto, ale dlaczego.
2.Nie zawsze od razu wiadomo, a po za tym jak widzisz sprawcę od pierwszych minut no to naprawdę GRATULUJĘ "SPOSTRZEGAWCZOŚCI I WIEDZY".
3.Jakie ty masz jeszcze zarzuty do serialu? "Wszystko wiadomo od razu, kto zabija itp." O słuchaj, no naprawdę wszystko wiadomo (biorąc pod uwagę, że dałeś tylko jeden przykład to jedynie to od razu wiesz, w dodatku pewnie dlatego, że, jak już wcześniej pisałam, sprawcę widzisz.)
4.Jak chcesz zagadek to rozwiązuj sudoku. Serial ogląda się dla przyjemności, a nie żeby robić notatki i powtarzać każdą sekundę, aby wszystko było jasne. Kup sobie krzyżówki.
5. Jeśli mogłabym prosić, to odpisz mi łaskawie i odpowiedz na pytania;)

ocenił(a) serial na 10
indzietka2000

Ja jeszcze dodam, że nawet jeśli już w pierwszych minutach odcinka widać twarz mordercy, to i tak nie wiadomo kim on jest.

ocenił(a) serial na 9
SweetEmmeline

O właśnie...podobnie z ofiarami...dzięki że zwróciłaś uwagę;)

fuckYouChelioos

'oglądałem kilkanaście odcinków i nie ma w tym serialu żadnej zagadki, wszystko wiadomo od razu, kto zabija itp.
Dla mnie lipa straszna'
Na tym właśnie polega wyjątkowość tego serialu. Główni bohaterowie wnikają w głąb umysłu sprawcy. Chociaż w twoim przypadku byłoby to niemożliwe, bo takiego nie posiadasz.
pozrdo

ocenił(a) serial na 1
criminalminds

bardzo ładnie, jakiś serial mi się nie podoba to od razu zaczynasz mnie obrażać, dobrze o tobie świadczy... nie żebym był zaskoczony ;]. pozdro

ocenił(a) serial na 9
fuckYouChelioos

On cię nie obrażał dlatego, że "Zabójcze" Ci się nie podobają, ale z powodów dla których tak jest, rozumiesz? Jasne, możesz mieć inny gust i nic nam do tego, ale jeśli dajesz takie argumenty, no to przepraszam bardzo. P.S. Czy tylko mam wrażenie, czy naprawdę wolałeś się nie kompromitować po moim przedostatnim poście i dlatego nie odpisałeś? :P pzdr

ocenił(a) serial na 9
fuckYouChelioos

:( Jednak nie doczekam się odpowiedzi :((