PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180714
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

1 sezon

ocenił(a) serial na 10

Kto umiałby mi streścić 1 sezon... bardzo bym chciała oglądać drugi ale
nie oglądałam pierwszego (może z 4 odcinki) I właśnie sie zwracam z tą proźbą do was :) bo wiem że jesteście fanami tego serialu.

ocenił(a) serial na 8
Loona_

http://www.seriale.pl/news/opisy/zagub.htm [www.seriale.pl/news/opi...] tu masz wszystkie odcinki,troche tego duzo ale dokladnie

ocenił(a) serial na 10
m_arta

nic nie przeszkadza że dużo :D przeczytam i przynajmniej będe mogła oglądać 2 sezon :) dzięki :)

ocenił(a) serial na 10
Loona_

zepsujesz sobie totalnie cały serial nie oglądając 1 sezonu. w Lost nie możesz pomijac odcinków a co dopiero sezonów. Moja rada obejrz 1 sezon (bo jest lepszy)

ocenił(a) serial na 10
Sawyerr

Chyba "obejrzyj", a nie "obejrz" ! hehe :P

ocenił(a) serial na 8
zelmer

Wiesz co zelmer?! Ty zawsze krytykujesz ludzi...Tutaj sie wyzywasz czy co? Juz nie pierwszy raz robisz jakies glupie uwagi. Tylko dlatego wchodzisz na to forum?!

ocenił(a) serial na 10
m_arta

No cóż może jestem trochę idealistą i jak ktoś tak pisze to mnie dobija i po prostu wszystko mu to wygarniam zamiast siedzieć i nic nie mówić na takie "psucie polszczyzny". :p

ocenił(a) serial na 7
Loona_

Jestem po 1 sezonie (dokładnie po S02E04), zaczyna się dziać... :D Dlatego ocena podskoczyła na 8 :) Zobaczymy jak będzie dalej :)

ocenił(a) serial na 10
anulka88

Liczysz, że odpiszą Ci w temacie sprzed 5 lat? ;] Zwłaszcza, że większość z nich nie logowała się na FW od ponad roku :D

ocenił(a) serial na 7
aqu32

Po prostu chciałam się podczepić pod jakiś wątek co by nie zakładać nowego o treści "obejrzałam 1 sezon!! Łał! Co Wy na to?" I w wyszukiwarce był jednym z pierwszych a nie chciało mi się też szukać w nieskończoność rozbudowanego wątku...

ocenił(a) serial na 10
anulka88

Wystarczyło podczepić się pod któryś z aktualnych tematów :)

ocenił(a) serial na 7
aqu32

Pod grę? Pod ranking? Pod dyskusję o 3/4/5 lub 6 sezonie? Nie chcę spoilerów... :]

ocenił(a) serial na 10
anulka88

ok, punkt dla Ciebie za przezorność ;p miłego oglądania :)

ocenił(a) serial na 7
aqu32

:)
Jak nikt nie podczepi się od nowa - trudno... ;p Do spisania się ;)

ocenił(a) serial na 10
anulka88

HA i oto jestem! W górę, temaciku!

ocenił(a) serial na 9
zelmer

Pewnie i tak nie na długo