Kto umiałby mi streścić 1 sezon... bardzo bym chciała oglądać drugi ale
nie oglądałam pierwszego (może z 4 odcinki) I właśnie sie zwracam z tą proźbą do was :) bo wiem że jesteście fanami tego serialu.
http://www.seriale.pl/news/opisy/zagub.htm [www.seriale.pl/news/opi...] tu masz wszystkie odcinki,troche tego duzo ale dokladnie
nic nie przeszkadza że dużo :D przeczytam i przynajmniej będe mogła oglądać 2 sezon :) dzięki :)
zepsujesz sobie totalnie cały serial nie oglądając 1 sezonu. w Lost nie możesz pomijac odcinków a co dopiero sezonów. Moja rada obejrz 1 sezon (bo jest lepszy)
Wiesz co zelmer?! Ty zawsze krytykujesz ludzi...Tutaj sie wyzywasz czy co? Juz nie pierwszy raz robisz jakies glupie uwagi. Tylko dlatego wchodzisz na to forum?!
No cóż może jestem trochę idealistą i jak ktoś tak pisze to mnie dobija i po prostu wszystko mu to wygarniam zamiast siedzieć i nic nie mówić na takie "psucie polszczyzny". :p
Jestem po 1 sezonie (dokładnie po S02E04), zaczyna się dziać... :D Dlatego ocena podskoczyła na 8 :) Zobaczymy jak będzie dalej :)
Liczysz, że odpiszą Ci w temacie sprzed 5 lat? ;] Zwłaszcza, że większość z nich nie logowała się na FW od ponad roku :D
Po prostu chciałam się podczepić pod jakiś wątek co by nie zakładać nowego o treści "obejrzałam 1 sezon!! Łał! Co Wy na to?" I w wyszukiwarce był jednym z pierwszych a nie chciało mi się też szukać w nieskończoność rozbudowanego wątku...
Pod grę? Pod ranking? Pod dyskusję o 3/4/5 lub 6 sezonie? Nie chcę spoilerów... :]