PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180350
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Czyli tyle ile wskazuje zegar po wcisnieciu tej kombinacji liczb. Ma to jakis ukryty sens?

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

no ciekawe ciekawe ;) całkiem możliwe, już tyle jest powiązań z tymi liczbami...

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

Musi mieć, bo byłoby to bez sensu, bo wciąż te litery występują w serialu. Ale z drugiej strony może te liczby zupełnie nic nie znaczą, to po prostu liczby, nic więcej. Zwykły zbieg okoliczności. Ale co ja tam mogę wiedzieć.

galadriela

A może poprostu to jakiś Talkshow przecież po drugiej stronie wyspy inni rozbitkowie schowali sie w właśnie tami samym miejscu tylko że zniszonym może poprostu ich nagrywają tak jak powiedział w 2x02 jack....???

ocenił(a) serial na 10
Logan_15

taaaa, nagrywają, ciekawe, przecież jakby nagrywali to by nikogo nie zabijali (pilot), rozbicie samolotu, nikogo nie porywali i nikogo nie wysadzali na tratwie, bo jest to niezgodne z prawem, pozatym Ci 'Inni' też ucierpieli (Ethan i te co Eko zabił)

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

dobre dobre :) te liczby musza cos znaczyc, i na pewno na tych liczbach skonczy sie 2 seria

ocenił(a) serial na 10
Novy

Też tak myślę ze na tych liczbach skończy sie 2 seria Lost. Te liczby maja na pewno jakieś ogromne znaczenie:))

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

ciekawe czy gdyby wpisano liczby (np)10 20 30 40 50 60 i nacisnieto przycisk "execute" czy by mieli 210 min do wpisania ponownie kodu :)

ocenił(a) serial na 10
Novy

tak to prawda ogladnełam do 13 odc. i nie moge sie dozekac 14 :P

pozdrawiam zapraszam na mojego bloga:P

NaShI

liczby 23 i 42 to chyba miejsca any-luci i jacka w samolocie nie?????