PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180303
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Tajemnicze liczby 48,151,623:42 stanowią klucz do równania matematycznego (Valenzetti Equation), którego członkowie Hanso Foundation i DHARMY poszukiwali przez wiele, wiele lat. Przy pomocy tych liczb da się niezwykle precyzyjnie przewidzieć ilość lat i miesięcy do końca ludzkości. Celem badań prowadzonych przez Innych jest znalezienie sposobu jak go przetrwać. Dlatego właśnie przybyli na wyspę i dlatego przeprowadzają tam różne eksperymenty.

tramwajaj

a masz coś więcej na ten temat? bo ja nic nie moge znaleźć...
a to... ciekawe

ocenił(a) serial na 10
tramwajaj

Hmm a mozna wiedziec zkad te informacje? Jak juz takie wycieki sa na necie, to 3sezon moze byc za bardzo przewidywalny.

ocenił(a) serial na 9
Rakero

rakero - i niestety chyba taki będzie, bo wszyscy już wszystko wiedzą :) Nawet po co są tam i dlaczego to tutaj, a tamto tam... itp.

ocenił(a) serial na 10
tramwajaj

hehehe, w tym ulozeniu te liczby przypominaja adres IP, moze to IP rezysera LOSTa :D a tak wogole to wszystkie te spoilery sa nieprawdziwe, zreszta sami zobaczycie, pazdziernik juz tuz tuz... :P

ocenił(a) serial na 10
Novy

ciekawe, ciekawe. Ma to nawet sens. Moze dlatego Inni porywali dzieci? Aby gdy nastapi koneic swiata zrobic coś w sensie nowej cywilizacji :D
nie no przesadzilem, wyobraznia górą ;P

Jestem ciekaw skąd jest ten spoiler ;)

ocenił(a) serial na 10
Kapi_Aleks

Już myślałem, że ma to związek z Rambaldim (J.J Abrams - ALIAS).