w 2 tyg wszystkie 6 sezonów i kurde szkoda ze to koniec :( Po tylu godzinach razem wydaje mi się jakbym znał te postacie, a wszystko było prawda a to tylko fikcja. Dla mnie wyjątkowa nie ma lepszej. Z tyloma zwrotami akcji i z niepochamowana nieciakwościa na koncu kazdego odcinka co bedzie dalej....
Mozna sie spierać o zakończenie itp itd dla mnie to nie ma sensu nie zaluje poswieconego czasu dlugo nie powstanie coś równie fajnego jak Losty :)
A takie postacie jak Sawyer , Hurley ( z jego hej koleś) Desmond ( bracie :D) Jack Lock na zawsze zostaną mi w pamięci . pozdrawiam
Popieram, a do postaci dodałabym Jacoba, który absolutnie nie powinien sobie znikać.
W 2 tyg 6 sezonów.. wow dobry wynik;) w sumie dobry taki maraton, przynajmniej nie gubiłeś się w wątkach. Kiedy jak oglądałem Lost za drugim razem zajęło mi to jakiś miesiąc, ale maiłem wtedy dużo na głowie;)
Też właśnie skończyłem szósty sezon, w sumie wszystkie 6 zajęło mi niecałe 3 tygodnie... To jest z najlepszych, jak nie najlepszy serial jaki w życiu oglądałem!! Rewelacja po prostu, ojjj będzie mi LOSTów brakowało i to bardzo...
Co do postaci pokochałem Claire, od samego początku do samego końca ciekawiły mnie jej losy, poza tym Sawyer, Charlie, Desmond, Juliet, Sun... w sumie każdy z nich wzbudzał moją sympatię na swój inny sposób (oprócz Jack'a, Michael'a i Any Lucii - bo ta trójca mnie wyprowadzała z równowagi :P)
W 2 tygodnie pełne 6 sezonów o_O To wychodzi ... ok 10 odcinków dziennie <LOL> :D Na brak wolnego czasu to Ty chłopie chyba nie możesz narzekać :)
Mnie też strasznie będzie brakowało tego serialu ja akurat nie oglądnąłem wszystkich serii w 2 tyg.Tylko śledziłem ich losy od początku 2004 a do dziś i strasznie jest mi smutno bo nie wiem kiedy będzie następny taki super serial a tak naprawdę chciałbym żeby Losty były dalej i tak przy okazji nie zrozumiałem zakończenia serii oni wszyscy umarli?
ogladasz od poczatku serial i nie zrozumiales zakonczenia? to tylko pokazuje twoja inteligencje. Wspolczuje ci
przeczytaj krotkie wyjasnienie Lost'a mysle ze Ci pomoze ;)
Cz. 1 - wyspa
http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,7943050,O_tym_wlasnie_bylo_Lost__Wyjas nienie_serialu_wg__osoby.html
cz. 2 swiat równoległy
http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,7946516,O_tym_wlasnie_bylo_Lost__Wyjas nienie_serialu_wg__osoby.html
milej lektury