PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180734
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Pierwsze serie aż chciało sie oglądać ale im dalej tym absurdów się mnożyło i w sumie twórcy
robili widzom kipisz z mózgu. Najgorzej było jak zaczęło się z przenosinami w czasie, takiego
bigosu nie widziałem w życiu i zrezygnowałem bo wytrwać nie potrafiłem z takimi absurdami na
ekranie. O ile na początku byłem ciekaw jak się to skończy kolejne kręcone serie odrzucały a
nie przyciągały i nie będzie przesadą jak powiem że "Co za dużo to nie zdrowo". No cóż, tak czy
inaczej pozdrawiam.

MisterMuscle

A dla mnie właśnie 5 sezon był najlepszy :) Są gusta i guściki

ocenił(a) serial na 10
funny

Dla mnie najlepszy był 2 sezon ;p

ocenił(a) serial na 9
*Kamol*

Wedlug mnie mogli zakonczyc serial na trzecim sezonie, byłoby najlepiej.Ale kolejne sezony nie są zle i nadal sie je fajnie oglądało.

ocenił(a) serial na 10
Joecrou

Nie było najmniejszych szans na zakończenie po 3 sezonach, ABC to nie HBO i nie zdejmują z ramówki serialu z ponad 15-milionową widownią. Nawet gdyby zrezygnowali Abrams/Lindelof/Cuse i reszta z ekipy Bad Robots to ABC powierzyłoby produkcję dalszych sezonów innemu studio.

ocenił(a) serial na 10
funny

Potwierdzam, sezon 5 był świetny, miał też fenomenalny finał

aqu32

Myślałem że tylko mi 5 sezon się najbardziej podobał, mamy ,większość takie same zdanie.

MisterMuscle

a skoro oglądaliście całość powiedzcie mi czy wyjaśniły się wszystkie niejasności do końca serialu czy nie bo przerwałem na 4 i niewiem co było dalej ...

skunek33

większość wyjaśnili

ocenił(a) serial na 4
MisterMuscle

najlepszy sezon 1... no 2 także ale później to porażka ....

Corey666

jestem za: 3 sezony w przypadku tego serialu to max.

tomcioc

A ja kocham ten serial. Jako całość jest dla mnie arcydziełem. Rzecz jasna każdy ma swój gust. Większości jak widzę podobały się pierwsze sezony. :) Jak dla mnie najlepsze rozkręca się od połowy trzeciego. Im dalej w las tym lepiej. :)

ocenił(a) serial na 10
MisterMuscle

Puk puk, to był serial S-F, do tego wątek z przenoszeniem w czasie był bardzo przemyślany i świetnie zaplanowany, Mam wrażenie, że na scince-fiction niewiele się znasz, skoro piszesz tu o "absurdach"

aqu32

widzę, że w wielu rzeczach sie zgadzamy aqu23 . W ogóle mamy duże podobieństwo "gustowe" :)
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 7
funny

Jest może S-F ale po prostu twórcy spieprzyli jak dla mnie klimat serialu i właściwie wyszedł bigos bo niektóre wątki są strasznie pogmatwane.

ocenił(a) serial na 10
MisterMuscle

czyli jakie? wymien co ci nie pasuje

MisterMuscle

Dla mnie 5 sezon najlepszy za: Oceanic Six, Locke'a, Dharmę, Manipulacje czasem, Miły bigos :P, Piękne wejście do finalnego sezonu

MisterMuscle

Dla mnie tak: najpierw 5,1,3,6,2,4 żaden nie byl słaby, a zakończenie epickie.

ocenił(a) serial na 9
pitogo

Według mnie najlepszy jest 2 sezon, później 1, 3,4,5,6..Piaty sezon był bardzo dobry, ale wyraźnie gorszy od dwóch pierwszych, troche juz naciągane z tymi podróżami w czasie, ale dość fajnie im to wyszło.

MisterMuscle

A dla mnie zakończenie epicko spieprz***

e0s888

Ja tam go jeszcze nie widziałem ale sie spodziewam pełnej epiki :D

pitogo

Choć też rozczarowania. :(