PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180364
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

na sieci napotkałem sie dzisiaj na 20 odc. www.torrentreactor.net/section s.php?id=16 a miał być dopiero w maju

ocenił(a) serial na 8
Kamil5452

na tym adresie : http://www.torrentreactor.net/view.php?id=411314 [www.torrentreactor.net/...]

Kamil5452

to jest raczej zwiastun spojrz na rozmiar

ocenił(a) serial na 10
agusia_x

rozmiar jest tylko 50M mniejszy od normalnego odcinka, ściągnołem to ale plik jest na hasło, jak znajde je gdzieś w sieci to napisze co to jest za film

ocenił(a) serial na 10
strzelba

haslo moze byc :www.torrentreactor.net juz sie kilka rzy spotkalem i wystarczylo za haslo wpisac adress strony z ktorej sciagalem.

ocenił(a) serial na 10
yatamanek

to było sciągnięte z www.torrentreactor.net, ale plik pochodzi ze strony WWW.NEXBETA.COM, wiem że nie kiedy hasło to adres stronki ale w tym wypadku hasła:
www.torrentreactor.net
torrentreactor.net
torrentreactor
WWW.NEXBETA.COM
WWW NEXBETA COM
NEXBETA.COM
NEXBETA COM
NEXBETA
www.nexbeta.com
www nexbeta com
nexbeta.com
nexbeta com
nexbeta
i jeszcze pare innych kombinacji nie działają, chociaz jak wpisze kombinację z wyrazem NEXBETA to wypakowuje plik a informacja, że hasło jest nieprawidłowe pojawia przy 99% wypakowania i usuwa ten plik. a w necie nie moge znaleźć narazie żeby ktoś znał te hasło

strzelba

ale jak to możliwe skora dopiero za tydzień jest premiera w USA na ABC???/

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

Mozliwe ze to fake albo wykrodziona wersja, troszke cierpliwosci.:D

yatamanek

na 100% fake odcinek nie zostal jeszcze wyemitowany, gdy byl to przeciek mial by oznaczenie pewnie DVDscr, a nie hdtv-xvid-lol, lol ripuja tylko z tv, czekajcie cierpliwie