PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180734
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Nic dodać nic ująć po prostu 10/10

Doomcio

popieram w 100% :)

ocenił(a) serial na 10
arizzona

tez bym poparl ale wlasnie sie podpieram dwoma podpieraczami trzyglowymi

ocenił(a) serial na 7
Doomcio

Ja też bym dał 10/10 ale jak zaczęli pokazywać co się działo jak się nie rozbili to ocena spadła. W końcowych sezonach już było wszystko pomieszane.

ocenił(a) serial na 10
Daniel251

przecież nie pokazywali co by było gdyby. To była po prostu ich przyszłość pośmiertna

ocenił(a) serial na 10
chlebzszynka

Będę miał wiele wspomnień z tym serialem na zawsze, jest cudowny! Ubolewam, że jego ocena spadła poniżej 8 ;(

Doomcio

10/10. Najlepszy serial jaki widziałem.

ocenił(a) serial na 10
tokyo 666

Muszę się zgodzić, jak na razie dla mnie jest to najlepszy serial jaki powstał.. LOST- 10/10 !

Dawidsach

Popieram !

tokyo 666

to polecam obejrzeć Oz, spartacusa, the shield, supernatural, soprano wszystkie są o wiele lepsze

ocenił(a) serial na 10
mucka77777

Spartacus ? Weź mnie nie załamuj z takim chłamem dla dzieci :/

Doomcio

Nie przesadzajcie. Może pierwszy sezon i powiedzmy jeszcze drugi był bardzo dobry. Ale im dalej, tym większy bełkot ...z wyjątkami oczywiście, ale jednak równia pochyła. Lubiłem kiedyś ten serial, ale ostatnie dwa sezony to straszna kicha niestety już była.

ocenił(a) serial na 8
heat_miser

Zgadzam się w 100%. Zawsze będę ten serial miło wspominał ze względu na klimat i napięcie z jakim czekało się na każdy kolejny odcinek. Jednak finału nigdy im nie wybaczę! Stwierdziłem, że nie ma sensu oglądać seriali Abramsa - gość ma wkurzający zwyczaj pozostawiania kluczowych pytań bez odpowiedzi. Najpierw "Alias" a teraz "LOST". Dlatego tak przez niektórych chwalonego "Fringe'a" nawet nie mam zamiaru ruszać. :)
Tak samo zresztą zepsuto "Battlestar Galactica" - lata oglądania, pasjonowania się losami bohaterów, dyskusje ze znajomymi na temat tego kto jest piątym Cylonem. Wrażenia, których się nigdy nie zapomni. No i tragiczny finał...