PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180853
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Jak dla mnie Hurley i te jego "szczęśliwe liczby".Czekam na propozycje i ich uzasadnienie :)...pozdr

ocenił(a) serial na 10
Morgan

Fakt, flashbacki Hurleya są wciagające.
Poza tym, ciągle jestem ciekawa życia Locke'a sprzed katastrofy. Czekam na odcinek wyjaśniający jego paraliż. Myślę, że Niepokalanie Poczęty miał ciekawą przeszłość :)

ocenił(a) serial na 10
Morgan

Locke. Odcinki z jego retrospekcjami w pierwszym sezonie uważam za genialne. 3 epizod w 2 sezonie nie mówi wiele o przeszłości, ale tworzy ciekawe uzasadnienie fabularne i daje trochę odpowiedzi... na drugim miejscy Hurley - obydwa epki o nim bardzo mi się podobały :)

ocenił(a) serial na 10
Morgan

zgadzam sie ze Locke i Hurley maja ciekawa przeszlosc, ale takze podoba mi sie przeszlosc pana Eko z drugiej serii

Novy

dla mnie to Ana-Lucia pojawia ona sie w 2 sezonie i Jack pil z nia drinka przed lotem dotego jeszcze Charlie Kate James Ford (Sawyer) Locke i Hurley.

ocenił(a) serial na 10
Morgan

Mnie to troche dramatyzuje, ale uwielbiam przeszłość Michaela i Walta. Na 2 miejscu jest Shannon o której mało wiemy

ocenił(a) serial na 10
Morgan

eee :P odpowiadając na pytanie, które zadał człwoiek podający sie za moją siostre ;)
IMO najciekawsza przeszłośc ma chyba Locke - głównie z powodu tajemniczego 'ozdrowienia', ale też dlatego, ze zaintrygowała mnie jedna rzecz - pod koniec pierwszej serii, po wypadku Boone'a, Locke klęczy na włazie i pyta sie, dlaczego go to spotkało, w wtedy w środku zapala się światło... To ma chyba jakis związek z jego przeszłościa ;)
Druga osoba jest Walt - cos tam słyszałam, ze podobno ma jakies nadprzyrodzone zdolności, więc ciekawe, ile w tym prawdy...
No i chyba tyle ;)

ocenił(a) serial na 10
Morgan

Mr EKo zadzi ale pewnie juz wiecej o Nim nie bedzie bo wiekszosc wyjasnili.
Kate i Hugo mieli ciekawe z przewaga na Kate :)
a nuda u Charliego z tymi prochami
Z oczekiwanych ale pewnie poki co sie nie pojawi to Walt ze wzgledu na zdolnosci.