Jak dla mnie Hurley i te jego "szczęśliwe liczby".Czekam na propozycje i ich uzasadnienie :)...pozdr
Fakt, flashbacki Hurleya są wciagające.
Poza tym, ciągle jestem ciekawa życia Locke'a sprzed katastrofy. Czekam na odcinek wyjaśniający jego paraliż. Myślę, że Niepokalanie Poczęty miał ciekawą przeszłość :)
Locke. Odcinki z jego retrospekcjami w pierwszym sezonie uważam za genialne. 3 epizod w 2 sezonie nie mówi wiele o przeszłości, ale tworzy ciekawe uzasadnienie fabularne i daje trochę odpowiedzi... na drugim miejscy Hurley - obydwa epki o nim bardzo mi się podobały :)
zgadzam sie ze Locke i Hurley maja ciekawa przeszlosc, ale takze podoba mi sie przeszlosc pana Eko z drugiej serii
dla mnie to Ana-Lucia pojawia ona sie w 2 sezonie i Jack pil z nia drinka przed lotem dotego jeszcze Charlie Kate James Ford (Sawyer) Locke i Hurley.
Mnie to troche dramatyzuje, ale uwielbiam przeszłość Michaela i Walta. Na 2 miejscu jest Shannon o której mało wiemy
eee :P odpowiadając na pytanie, które zadał człwoiek podający sie za moją siostre ;)
IMO najciekawsza przeszłośc ma chyba Locke - głównie z powodu tajemniczego 'ozdrowienia', ale też dlatego, ze zaintrygowała mnie jedna rzecz - pod koniec pierwszej serii, po wypadku Boone'a, Locke klęczy na włazie i pyta sie, dlaczego go to spotkało, w wtedy w środku zapala się światło... To ma chyba jakis związek z jego przeszłościa ;)
Druga osoba jest Walt - cos tam słyszałam, ze podobno ma jakies nadprzyrodzone zdolności, więc ciekawe, ile w tym prawdy...
No i chyba tyle ;)