PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180720
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Ten serial ma w sobie wszystko. Trochę dramatu, horroru, są sceny komediowe. Serial potrafi wzruszyć, rozbawić bądź trzymać w napięciu. Liczne nagrody i nominacje potwierdzają jego fenomen. A co najważniejsze... serial był przemyślany od początku do końca. Twórcy zakończyli go świetnie i dali odpowiedź na wszystkie pytania. Możecie sobie mówić co chcecie, ale nie ma lepszego serialu.

ocenił(a) serial na 8
lostek815

rozumiem że nie miałeś najmniejszej styczności z serialem 24 godziny, że piszesz że Lost to najlepszy serial.

ocenił(a) serial na 10
skins_E4

jak jack bauer ratuje świat? to dopiero było sci-fi

ocenił(a) serial na 7
Vito90

A gdzie kolega napisał że 24 to serial sci-fi. ??

ocenił(a) serial na 10
marcoxp1233

Nie wyczułeś wypowiedzi Vito90 ;] Jemu właśnie chodziło o to, że 24 z wiecznie żywym i ratującym świat Jackiem Baurem było jeszcze bardziej "s-f" niż Lost ;]

aqu32

Najlepszy serial? Świat według Bundych! Lost jest nudnee.

ocenił(a) serial na 10
skins_E4

Miałem styczność i jakoś mnie nie wciągnął.

ocenił(a) serial na 7
lostek815

the wire jest najlepszym serialem wszechczasow

ocenił(a) serial na 9
danteusz

a moze klan :P

djposypkreche

Może być. Przynajmniej ostatnio Rysiek się czymś pożytecznym zajmuje i nie jest taka nuda jak w Lost. The Wire? W podobnych klimatach (sensacja-kryminał) zdecydowanie wolę 24h.

ocenił(a) serial na 7
bisban

the wire jest najbardziej dopracowanym, nie posiadajacym absolutnie zadnych dziur w scenariusz serialem ever. za duzo wspolnego z 24h nie ma i nie wiem skad takie porownanie

danteusz

Za dużo może wspólnego nie ma ale wspólny gatunek....

Każdy film i serial ma jakieś dziury (przynajmniej ja jestem w stanie dopatrzeć się dziur nawet w filmach Konczałowskiego,Tarkowskiego czy Felliniego).

ocenił(a) serial na 9
lostek815

Lost to wspaniały serial z marnym ostatnim sezonem... Jestem fanem tego serialu,ale zakończenie,postać Jackob'a i to źródło światła to brednie jakich się nie spodziewałem,bezsens,w dodatku niezbyt objaśniony widzom-niektórzy pewnie powiedzą że to specjalny zabieg scenarzystów -ja sądzę że oni sami nic lepszego nie mogli wymyślić ... Na prawdę szkoda że 6 sezon tak wyglądał...
PS Jackob to psychol i do dziś nie mogę zrozumieć dlaczego jego brat nie mógł opuścić wyspy...