PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180734
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

To są współrzędne wektora do skoku w nadprzestrzeń. Jacob nie lubiłliczb bo nigdy nie uczył się matmy. Posąg zbudowali Ewoki, a koło i te Hieroglify zbudował Jar-Jar. Pierwszym strażnikiem wyspy był Jaba i nie było źródełka tylko jama sarlacca. Był też wątek miłosny LEia nie mogła się zdecydować i miała rozterkę między Lukiem a Hanem Solo. Chiewiego nie był obo zginął podczas inwazji vongów. Oczywiście, żeby zachować chronologie czasową wszystkie postacie odbywały podróże w czasie. Serial rozpoczął się wpadnięciem Boba Fetty do jamy sarlacca a zakończył wydostaniem.

Wymyśliłem równie bzdurną historię jak Twórcy i nie żądam pieniędzy.

użytkownik usunięty
kontousuniente

jesteś debilem...

Powiedziałem równie głupi (a może prawdziwy?) tekst o autorze tematu i nie zmuszam go do czytania.

ocenił(a) serial na 10
kontousuniente

Wymyśl a potem napisz, nakręć, zaśpiewaj, zatańcz czy zrób cokolwiek innego co przez kilka lat będzie interesowało pół miliarda ludzi na Ziemi, wtedy możesz się z nimi równać .. co do pieniędzy, żądali od Ciebie jakiś ? a może Ty w życiu będziesz robić wszystko charytatywnie ? szkoda nawet więcej pisać na tak marną prowokację

ocenił(a) serial na 7
aqu32

Przecież kolega nie napisał tego na poważnie(mam nadzieje,..k:D). Plusik za wtrącenie postaci z mojego ulubionego uniwersum. Ludzie czy musicie najeżdzac na kolesia który krytykuje(doś specyficznie) finał Lost. Ten serial to nie jest święta krowa, zasłguje na krytykę.