Genialny Serial pełen niespodzianek, nieprzewidywalnych akcji, tajemnic, zamieszania,
przypadków. Na pewno takie wrażenie mieliśmy po pierwszym czy drugim sezonie. Później
zaczęło się rozkręcać. Czym dalej serial mknął do przodu tym trudniej było go zrozumieć.
Lecz Ci co przetrwali i oglądnęli do końca wszystkie 6 sezonów zrozumieli, tak jak ja dzisiaj
że warto było poświęcić mnóstwo czasu na oglądnięcie wszystkich odcinków, gdy wszystko
połączyło się w całość a w oczach pojawiły się łzy. Tak, doskonale wszystko się skończyło i z
całego serca polecam ten serial miłośnikom zagadek, akcji, przygody i wszystkim którzy
chcieliby poznać bliżej naturę i charaktery ludzi walczących o życie i Wartości, stających w
obliczu zagrożenia, niebezpieczeństw. Mimo że to wszystko owiane fantazją i przemocą daje
do myślenia. Pierwszy odcinek obejrzałem gdy miałem 14 lat. Dziś oglądnąłem odcinek
ostatni i przykro mi że to już koniec tego serialu. Ale jak wszystko, on tez musiał się kiedyś
skończyć. Pozdrawiam i jeszcze raz zachęcam do obejrzenia wszystkich odcinków po kolei.