Nabyłam DVD lost 6 i jestem zachwycona tym 10 minutowym filmikiem dodatkowym New man i charge, bo odpowiada na mnóstwo pytań!
Na przykład dlaczego na wyspie są misie polarne, dlaczego tak naprawdę kobiety poraniały i dlaczego wciąż było tam zrzucane jedzenie;] Warto do tego zerknąć
Oczywiście niestety w Polsce jeszcze tego nie ma, zakupiłam na ebayu
może po prostu zapomniałam, że to było powiedziane;] Dużo rzeczy zapomniałam, więc oglądam jeszcze raz
Dodatek nic nie wnosi, ba nawet dalej pogrąża ten serial. Czy ktoś z wiecznych obrońców tego serialu będzie mi w stanie wytłumaczyć: Jak to możliwe że Ci dwaj wysyłali dalej żarcie mimo tego że instytucja już nie zipała. Jak pobierali wypłaty, nie brali urlopów, nigdy się nie kontaktowali z pracodawcą.
Po pierwsze: Zachowuj się , byle jak ale zachowuj.
Po drugie: Ostatnio nawet takie szczególiki pojawiły się w Dexie i mi to nie przeszkadza. Przez 6 całych sezonów byliśmy karmieni takimi większymi, mniejszymi bzdurami, to można przeboleć. Ale to był epilog, powinni trochę się przyłożyć żeby nie było takich niedopowiedzeń, nie potrafili tego zrobić przez te 6 sezonów to niech się postarają przez te nędzne 15 min.
W epilogu podobały mi się 2 rzeczy, pierwsza "wyjaśnienia" w postaci filmu dla stacji, a drugie lekkie puszczanie oczka do zawiedzonych finałem fanow.