PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180350
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Na tej oto stronie http://chaotic.blox.pl/html pojawił się dziś zwiastun odcinka 15 ... gdzie będzie sobie przypominać Claire, ale przypominać to co działo się na wyspie tj 2 tygodnie wyjęte z jej życia, gdy ją porwano ... w przebłyskach widzimy lampy jak by siedziała na jakims fotelu, i oczywiscie wszedzie Dahrma ... I znają nowe wejscie do bunkra całe złote "to tutaj" jak mówi Claire ... mam nadzieje, ze wiele się wyjasni ... moze wystapi Ethan, który został podrapany przez Claire... a co nie było pokazane, lecz mozna się tego domyslic jak dusił Charliego :) Co o tym wszystkim sądzicie, odcinek 14 był fascynujący jeszcze ten aktor z Piły (ZEP) ;) Czekam na komentarze

ultimate

Wystąpi Ethan, mam na mysli we wspomnieniach, bo wiadomo, ze nie zyje - zapomnialem dodać ...

ocenił(a) serial na 10
ultimate

Hm.. może być ciekawie, bo to co najbardziej zagadkowego miało miejsce wokół postaci Claire, być może teraz ma okazję zostać rozwiązane. A może Claire znów zostanie porwana przez Others? I ciekawe co się znajdzie w tym bunkrze, czyżby to był klucz do rozwiązania zagadki?

ocenił(a) serial na 10
ZwolaK

Claire podrapała tą francuzkę,Russoe (czy jakos tak) a nie Ethana...

Yoasia_4

nie zwrocilas na to uwagi ale gdy znalezli claire w dzungli to ethan przyszedl to ich obozu i dusil charliego mowiac ze ma ja do niego przyprowadzić ... i wted byl podrapany na policzku nie wiadomo przez kogo mozna sie domyslic ...

ultimate

podobno ma być jakieś opóźnienie z 16 lub 17 odcinkime????wie ktoś może kiedy będą leciały kolejne odcinki w jakich dniach jak coś mój gg 3474143. pozdro

ocenił(a) serial na 10
ultimate

Z trailera wynika, że Claire pomaga przypomnieć sobie utracone wspomnienia nowa postać, o której prawie nic na razie nie wiadomo - Libby. Jestem bardzo ciekaw, jakie niespodzianki przygotowali twórcy w związku z nią :) Może o niej będzie odcinek 17, który rzekomo ma reżyserować Aronofsky (bo prawie pewne jest, że któryś ma reżyserować, mówili o tym twórcy serialu w jednym z podcastów).

ocenił(a) serial na 6
ultimate

Motyw z Claire jest najbardziej mroczny, nie ma co a Dharma Initiative? Najbardziej zagatkowy element ze wszystkiego co do tej pory bylo!