PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180734
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Śmiech mnie spazmatyczny chwyta gdy się ktoś o LOST zapyta, oglądają to wariaci, wiejska
chała, niekumaci. Ci co znają się na kinie, nie zanurzą się w tej glinie, toż to wstydu Ci
przysporzy, musielibyśmy być chorzy. To serialik dla tępaków, bezmógzowców i
mięśniaków, czasem lasek tych zaćpanych i na Foxa zabujanych.

theart

żeś to całą noc męczył a przy koncu zes spie*dolil xD

ocenił(a) serial na 7
WzgorzaMajaOczy

przeca jes rym

theart

Zachowujesz się jak dziecko.

ocenił(a) serial na 7
pitogo

A coś ty.

theart

I napisz jakie to dno na tle Avatara :D. A tak serio, każdy ma prawo do własnego zdania ale nie pisz że wszyscy bo jeśli ty i twoi koledzy z przedszkola tak uważacie to nie znaczy że wszyscy. Kaput ?

ocenił(a) serial na 7
pitogo

A co często Ci to Pani w żłobku powtarza ;). Człowieku mam 28 lat więc do przedszkola chodzę ze swoimi pociechami ;). Mówię to co w światku filmowym słychać o tym serialu.

theart

ja piernicze taki młody, a się w rodzinę dał wrobic ;/

WzgorzaMajaOczy

dobre :D

theart

Coś w tym jest. 1 serię czy początki po rozbiciu aż do tego odliczania co byli zamknięci w tym budynku oglądałem. Później stwierdziłem, że ten serial to syf.. Nie mam tutaj jakiś argumentów, po prostu mnie się znudził, nic ciekawego..

Co do rumy wyszedł Ci na prawdę świetnie.

ocenił(a) serial na 10
theart

Lubię poezję lecz tą normalną, twoja jest chałą całkiem niezdarna. Idź do lekarza spazmatyku drogi, gdyż "meteoryt uderzył" w twe śmierdzące nogi. Losty są dla bystrzaków, a nie dla takich jak ty buraków. Idź do stodoły, bo tam cię potrzebują woły. Filmozanawstwo zostaw precz nie dla ciebie taka rzecz. Zrób przysługę światu małą i utop swą "mądrośc" całą. Zyczę ci miłego życia w czterech ścianach bez współżycia. :)

ocenił(a) serial na 10
girl16

Zgadzam się z girl16. Każdy ma swój gust, to prawda, więc nie chcę nikogo obrażac, jednak często niektóre osoby wypowiadają się na tematy, o których nie mają pojęcia. Ludzie, którzy jak to ktoś powiedział "znają się na kinie" nie powinni osądzac innych, którzy się na nim nie znają.

ocenił(a) serial na 10
KaSmuch

twoje grzyby mi smakuja lubie jesc maslo wieczorem i wczoraj

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
KaSmuch

jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie pisz

ocenił(a) serial na 9
chlebzszynka

hehe, patrzcie:
1 stycznia, chlebzszynka: "jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie pisz"
31 grudnia, chlebzszynka: "twoje grzyby mi smakuja lubie jesc maslo wieczorem i wczoraj"

nie mam pytań :D

ocenił(a) serial na 10
damianyk

WOW! Widze ze ktos w koncu wylapal moja ironie! Jestes zajebisty albo na tyle glupi zeby to napisac bo kazdy juz to zauwazyl

ocenił(a) serial na 7
girl16

Mogłabyś do mnie napisać mój mail arturelli@o2.pl

theart

A ja?

ocenił(a) serial na 7
pitogo

A Ty przecież nie umiesz ;)

theart

Takie rymy to tylko w erze :D

ocenił(a) serial na 10
theart

raczej dla myślących nie podoba Ci się bo nie umiesz racjonalnie myśleć i analizować wiadomości żal mi Ciebie idź oglądaj M jak Miłość lepiej

ocenił(a) serial na 10
maciej2801

Ludzie, nie szkoda wam czasu, aby karmić tego trolla ? ;]

użytkownik usunięty
aqu32

Człowieku theart jesteś nie oglądałęs tego serialu ponieważ napisałeś taki wierszyk. Napisałeś ze to serial dla tępaków i takich tam.Mylisz sie ponieważ jest to serial skomplikowany do zrozumienia i zaden tępak go nie rozumie.Tylko ludzie inteligentni mogą zrozumieć ten serial a takie tępaki co opisałeś wierszu nie zrozumieją nawet smerfów

ocenił(a) serial na 10

a ja myślałem, że to ja tu jestem debilem :D

użytkownik usunięty
chlebzszynka

a kogo uważasz tu za debila?

ocenił(a) serial na 10

pomyśl 3 razy i moze sie dowiesz