PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180707
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Jak przeczytałam w gazecie : tvp1 drugą serię wyświetli na jesieni, jak juz cała bedzie nakrecona.obstawiam wrzesień

Wypasiona_Foczka

ja obstawiam później bo już zapowiadaja na wrzesień 2 sezon polskiego "Oficera" (pewnie będzie mieć gdzieś max 13 odcinków). To ja obstawiam 2 połowe listopada.

ocenił(a) serial na 10
jakuza22

a ja dziekuje bogu za bitlorda :P:P a na tvp obstawiam gdzies koncowke pazdziernika / poczatek listopoda - podobnie jak w tym roku

ocenił(a) serial na 10
ilmare

Tez mi sie wydaje, że bedzie jak w tym roku, to nawet dobrze, bo obejrze sobie najpierw na AXN, a potem jeszcze raz na TVP1.

ocenił(a) serial na 8
Wypasiona_Foczka

druga seria od jutra leci w axn.
JA NIE CHCĘ CZEKAĆ DO JAKIEJŚ CHOLERNEJ JESIENI!!!!!!! :'''(((((

ocenił(a) serial na 10
ulik

nasza telewizja jest po prostu chora pewnie po oficerach puszcza jakis badziew albo powtorke,a zagubionych 2 sezon dadza(chociaz nie wiadomo bo u nich wszystko mozliwe)w nastepnym roku
ja sobie sciagnalem przez dc i dzisiaj zaczne ogladac

ocenił(a) serial na 10
MistrzGrzegorz

Spokojnie! Skoro 1. sezon pokazali od listopada 2005 to drugi zapewne puszczą na jesieni 2006! Na pewno nie w 2007 bo sami zdają sobie sprawę jak serial jest popularnyw Polsce i jaka presja na nich ciąży. Wg mnie sezon 2 będą pokazywać po jednym odcinku tygodniowo żeby rozciągnąć emisje na 24 tygodnie. Czyli wrzesien albo pażdziernik to chyba najbardziej prawdopodobne terminy premiery 2. sezonu.

Ja i tak wole oglądać Lost na AXN bo tam mają o wiele lepszego lektora który pasuje do klimatu Lost. Nie mogę znieść tego gościa co czyta na TVP - makabra...

ocenił(a) serial na 9
Andy_20

spokojnie nie denerwujcie sie , zaraz wysle e-maila do tvp i wszystko bedzie jasne

ocenił(a) serial na 10
Doctor

o jasne no poprostu szanowne TVP musi puścic cos takiego jak i uwaga .........................Kamin ie Śmierci.....................
kto to bedzie ogladac no kto ???
my chcemy Zagubinych teraz a nie za poł roku !!!!!!!

ocenił(a) serial na 8
Wypasiona_Foczka

Napisałem do tvp w tej sprawie tzn. emisji kolejnych odcinkow z 2 serii no to odpisali: "Witamy

Staramy się o zakup drugiej serii tego serialu. Najprawdopodobniej ta emisja będzie miała miejsce jesienią.Niestety nie mozna było wcześniej kupiś tej licencji,ponieważ obecnie prawa do niej mają Brytyjczycy.Będziemy dokładać wszelkich stara,aby ta druga część była wyemitowana jak najwcześniej. " Czyli wszystko jasne: jesien najwczesniej :(

MMK

No a ze do jesieni jest jeszcze kupa czasu i pewno zaczna robic 3 sezon to ja juz widzialem 1 odcinek 2 sezonu (magia internetu, a dokladniej torrentow) i zapowiada sie super pozostaje czekac do jesieni :(

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

PRZECIEŻ TO BEZSENSU!! "LOST" TO TAKI SERIAL, KTÓRY TRZEBA OGLĄDAĆ Z DUŻĄ DOKŁADNOŚCIĄ, PONIEWAŻ KAŻDY SZCZEGÓŁ MA ZNACZENIE! A ONI CHCĄ TO EMITOWAĆ DOPIERO NA JESIEŃ?

Wypasiona_Foczka

ja tam już nie oczekuję na 2 serię w TVP. wykorzystuje własne siły i zdobywam kolejne odcinki "Zagubionych" ;))

ocenił(a) serial na 10
milla_2

hej no dobra troche sie już uspokoiłam ... poczekajmy troche ...

ocenił(a) serial na 5
NaShI

Ludzie ja was nie rozumie--tyle halasu o nic--przeciez macie internet domyslam sie ze prawie kazdy korzysta z niego w domu--tak trudno miec ten serial ?!! :o mieszkam w Polsce nie mam axn a jestem po 11 odc. "lost" dziwne ?! nie! po prostu wiem do czego sluzy internet
------------------------------ -----------------------
Te wszystkie tematy sa bardzo plytkie i chyba pisane przez dzieci
------------------------------ -----------------------
pozdro dla rozumnych!

ocenił(a) serial na 5
aksamitna

no i jak sie nie trudno domyslec chodzi o SEZON II ;-) (tam wyżej)
------------------------------ --------------------
a w axn odc 1 ?! żałosne

aksamitna

A mam prośbe mógł bys mi napisac w jaki sposób ściagsz te odcinki ja tez bym chciała czekam na odpowiedz podaje numer gg 6730125 i e-mail andzia17171wp.pl prosze pomóż

aksamitna

no dokładnie, tu piszą albo dzieci, albo jacyś księża, święte krowy.....................

ocenił(a) serial na 9
Wypasiona_Foczka

filelist.org,polishtracker.net ,torrentbytes.net + program azureus i w 40 minut 1 odcinek 3 godziny po premierze za oceanem na dysku

Pozdro dla fanow serii

ocenił(a) serial na 10
Maniek_11

ja polecam dc++ i jeszcze http://www.mininova.org/size