PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180912
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Słuchajcie!!!! mam nowe spoilery!!!!!!! juz wiadomo, ze koniec 2 sesonu to bedzie 23&24 odcinek. Ostatni odcinek będzie nosił tytuł "Live together die alone" ZGINA 2 OSOBY!!!!! nie wiadomo jeszcze kto, ale ja mam swoje domysły...
I TERAZ NAJLEPSZE: REŻYSER LOST ZDRADZA, ZE KTOS BEDZIE Z KIMS SPAL POD KONIEC SEZONU(KOBIETA I MEZCZYZNA OCZYWISCIE) JA OSOBISICE UWAZAM ZE TO BEDZIE LIBBY I HURLEY.
I jeszcze jedno: cytuję"Wydaje sie, ze jack i kate będą parą, JEDNAK nastąpi zaskakujący KONIEC!!!

Szykuje sie niesamowita scena z sawyerem i jackiem...
CO O TYM SĄDZICIE!!!!

milla_5

może jack zginie sawyer podaczs bujki mu tak dołoży że..... skąd wiesz i gdzie pisze że bedą sie bili o kate???

Logan_Cole

tak beda sie bili o kate... wejdz na lost-forum.com w dzial spoliers, i na temat o hiszpanskich czy jakichs spoilero/domyslach troche nizej jest przetlumaczone..
co do smierci 2 osob: libby i henry.
spac ze soba beda sawyer i ana bo ana bedzie chciala od niego bron zeby zabic henrego... patrzcie jakby nie mogla poprosic jacka o ta swoja, az tak go lubi ze kce mu zostawic??

agusia_x

buahahahha ana i sawyer sie prześpią dobre.to niemożliwe oni sie nienawidzą przecież. pozatym niewiem co by musiało skłocić ane zeby sie przespała z sawyerem, niewieże.

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

hehe ciekawe czy to prawda, a jeśli tak to nie moge się doczekac końca sezonu. ale z drugiej strony tak długo czekac na 3 sezon...
Pozdro!!!

ocenił(a) serial na 10
jacussss889

JA NIE POWIEDIALAM, ZE JACK BEDZIE SIE BIL Z SAWYEREM O KATE...ZRESZTA TO JEST NIE LOGICZNE.... I NIE SADZE, ZEBY SAWYER SIE PRZESPAL Z ANA!!

ocenił(a) serial na 10
milla_5

ej agusia PODAJ DOKLADNIE, GDZIE ZNALAZLAS TAKIE INFORMACJE!!!

milla_5

hehe ja losta nie ogladam alez tego co wiem to wszystko sie moze obrocic o 180 stopni jak to bedzie np w Grey's anatomy (tez produkcja ABC i tez bedą koncowe odcinki 23&24 i tez zapowiadaja rozne dziwne wydarzenia:))
pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 8
McDreamy

UWAGA SPOILER!!!
Jack prześpi się z Kate(powiedział jej ,że nie żałuje pocałunku)
Zginie:Anna Lucia(Zabije ją Henry Gale)
Umrze a nie zginei mąż Rose-atak serca.
Micheal odzyska syna jednak trochę mu się klapki poluzują

Jest coś takiego jak pokazy testowe(zazwyczaj przy kinówkach ale ten serial ma rówenie wielkie zyski co kinówki)W sieci jest tez mowa o tym ,że Anna Lucia przezyje ale to zależy od Michelle Rodriguez.Jak dalej będzie balangowała to się pożegna.Jak będzie okej to zginie henry Gale.Takie dwie wresje widziały 2 rózne grupy na pokazach testowych.
Mąz Rose umrze na 100%
Co do Liby i "Dude" w ostatnim odcinku zamieszkaja w jednym namiocie!

ocenił(a) serial na 8
Wojtek_dpo

www.imdb.com- to były z poczatku tak zwane RUMORS ale wsio się wyjaśniło!Poszukajcie a znajdziecie

Wojtek_dpo

czemu odrazu jack ma sie przespać z kate?powiedział tylko "I'm not"(ja nieżałuje) i tyle. niewierze żeby kate chciał to znim zrobić.:/.też mi ciężko uwierzyć żeby ana-lucia była zdolna przespac sie z sawyeram dla broni.

ocenił(a) serial na 8
Logan_Cole

Kate szuka akceptacji u Jacka bo go zawiodła kilka razy a Jack pości na wyspie więc nie widze przeszkód!

ocenił(a) serial na 8
Wojtek_dpo

Nie prześp się lucia z Sawyerem i dlatego Gale ja zabije(albo ona go).Głupi Locke go wypuści z zamknięcia i Ana będzie go gonic Gale ja udusi.W wersji drugiej Ana załtwi go kamieniem(w skroń)

Wojtek_dpo

ana chyba nie zginie raczej libby bo przechodzi do jakiegoś sitcomu i bernard na atak serca podobno.więc ana chyba zabije henrego.i nieweim czy jack sie prześpi z kate bo ano tez doniego mydli oczy chciała znim iść do jungli niechciała go puścić samego i nawet dała mu swoją jedyną broń.więc ana też go może zaciągnąć do łóżka. hehe

Logan_Cole

jack i tak jest za tepy zeby zrozumiec o co chodzi w flircie itp. wiec sie raczej z nikim nie przespi...;/
takie informacje co do sawyera i any to sa przypuszczenia na lost-forum.com w dziale spoilers.
jest tez mozliwosc podobno ze to micheal zabije henrego jak bedzie dusic ane.
w 22 odc. wszyscy juz mowia ze bedzie swietna scena pomiedzy jackiem i sawyerem, a niektorzy ze to bedzie walka.;]

ocenił(a) serial na 10
agusia_x

Ana Lucia nie zginie, rezyser oficjalnie napisal, ze Ana Lucia pozostaje mimo tego, ze Michelle Rodriguez spowodowala wypadek...

ocenił(a) serial na 8
Wojtek_dpo

do użytkownika -) Wojtek dpo
nie wiem czy ty serio tu pisałeś czy poprostu jaja sobie robiłeś. jeżeli pisałeś serio bo gdzieś takie rewelacje wyczytałeś to przestaje wierzyć we wszelkiego rodzaju spoilery. jeżeli robiłeś sobie jaja (co raczej mało prawdopodobne mi się zdaje, bo czytałem kilka twoich wypowiedzi na fW) to udało ci się mnie nabrać. w każdym razie dzieki, bo końcówka 20 sezonu to było jedno wielkie zaskoczenie i WTF? z mojej strony.
poza tym przestaje wierzyć w cokolwiek pisza na tym forum losta, bo tu połowa ludzi tylko się wzajemnie w bambuko robi.

milla_5

Oj jeśli będzie jakaś scena z JAckiem i Saweyer, to moim zdaniem oboje postawia wszystko na jedna karte!! pamiętajmy ze Sawyer wyznał swoje uczucia do KAte, w obecności JAcka...Juz sie nie moge doczekać:) Zaskakujący koniec?? może to Anna Lucia sie prześpi z JAckiem??

gosiabs

no mi sie też troche wydaje że prędzej ana zaci.ągnie jacka do łóżka kate bedzie robiła doniego dalej maślane oczy a ana niewytrzyma i sie znim prześpi bo też strasznie na niego leci.może nie tak jak kate ale widać że też coś do niego czuje.a jack heh pewno wypęka jak ana mu to zaproponuje.

ocenił(a) serial na 10
milla_5

wg mnie bedzie tak, ze Kate przespi sie z gosciem (juz staruszkiem) co przezyl katastrofe U-Boota w jeszcze nie zbadanej czesci wyspy. Natomiast Jack zdradzi Kate z Mercedes. Po co to gadac bzdury co i jak... czekajcie spokojnie na nowy odcinek i sie dowiecie. Chociaz przyznam ze juz troche mecza mnie Zagubieni... 1 sezon ok, 2 spox, ale 3 sezony to przesada. Autorzy chca wyciagnac jak najwiecej kasy z tego, kosztem klimatu i fabuly. Z kazdym odcinkiem wszystko sie tak gmatwa ze porazka, a odcinki sa coraz glupsze... jezeli zaplanuja jeszcze 4 sezon to sie pochlastam.... pozdro

ocenił(a) serial na 10
Intruder

ja jestem za związkami kate&sawyer oraz jack&ana-lucia

ocenił(a) serial na 10
milla_5

Normalnie jakbyście opisywali telenowele.
Mam nadzieję że zginie Anna i Libby, oby tylko nie zabili Sayid'a.

ocenił(a) serial na 8
milla_5

sorry ze jeszcze raz to piszę, ale to także jest ogólny komentarz do tego wątku.
do użytkownika -) Wojtek dpo
nie wiem czy ty serio tu pisałeś czy poprostu jaja sobie robiłeś. jeżeli pisałeś serio bo gdzieś takie rewelacje wyczytałeś to przestaje wierzyć we wszelkiego rodzaju spoilery. jeżeli robiłeś sobie jaja (co raczej mało prawdopodobne mi się zdaje, bo czytałem kilka twoich wypowiedzi na fW) to udało ci się mnie nabrać. w każdym razie dzieki, bo końcówka 20 sezonu to było jedno wielkie zaskoczenie i WTF? z mojej strony.
poza tym przestaje wierzyć w cokolwiek pisza na tym forum losta, bo tu połowa ludzi tylko się wzajemnie w bambuko robi.
pozdrawiam
SickBastard :]

ocenił(a) serial na 10
SickBastard

To by pasowało do odcinka 2x20. Ana-Lucia z Sawyerem a ginie ona i Libby.
pozdrawiam. i jeżeli komuś zepsólem zabawo to niech zapamięta żeby nie wchodzić w tematy o spoilerach