Serial dobry. Trzymał poziom do 3 sezonu. Potem spadł. Zakończenie= wielkie rozczarowanie!!!!!!!!!!!!!!
Napisal to bo tak uważa, a jak by mu się podobało to też byś miał pretensje, że piszę to mimo, że wielu przed nim już tak napisalo? Jak Ci się to nie podoba to nie zaglądaj na forum.
Cóż za piękny język, chyba jednak to prawda, że fani lostu to "elita", nic dziwnego, że wielu ludziom serial się nie spodobał, porpostu nie byli na Twoim poziomie.
Według Ciebie filmweb jest po to by chwalić filmy i seriale, jak coś mi się nie podoba to krytykuję jeśli masz inne zdanie to możesz zachowac je dla siebie lub merytorycznie odpowiedzieć a tego typu propozycje zachowaj dla siebie.
nie mam zamiaru. Jesteś typowy polaczek narzekacz;] . 3/4 wypowiedzi na jakieś 90 to na temat serialu którym pogardzasz;], a może innego nie widziałeś? ;]
Owszem widzialem, ale co ztego, dlaczego mam się wypowiadać tylko o tym co mi się podoba? Jakbym chciał mógłbym tylko tu pisać i bez przerwy krytykować ten serial a tobie nic do tego. Pozatym sam zaczołeś kretyńsko odzywając się do Chrzaszczu_2 a ja tylko zareagowalem przypominając, że każdy ma prawo wyrazić swoją opinie nie ważne jaka by ona nie była i nikt nie ma prawa decydować na forum publicznym kto co ma pisać. Załóż sobie forum fanklubu lostu, tam będziecie sobie piać z zachwytu nad tym kiczem, przez nikogo nie niepokojeni.