Dokładnie.Mogliby usunąć glosy z multikont, założę się ze serial od razu znalazłby się wyżej w tym "rankingu seriali".
gdyby nie to maslo co updalo na przekątnej kanraka trzypasmowego to bym nawet rozgryzl tamte drzwi odnajdę to razy czternascie
numero uno od grudnia 2005 ( w sumie to zaraz po powstaniu osobnego rankingu seriali) do bodajże listopada 2008 roku ( nie jestem pewien dokładnie miesiąca, w trójce utrzymywał się przez kolejny rok) .. a potem nastała wielka popularność filmwebu, dzieciarnia, avatar vs ojciec chrzestny, multikonta,, ogólnie dobrze znana historia ;]
a czy czasem gdzieś w miedzy czasie na 1 miejscu nie byli "przyjaciele" lub "dr. house"? Tak mi się coś kojarzy że to te seriale były w czołówce.
W międzyczasie na pewno nie.... nie pamiętam kto bezpośrednio po Lost stał się numerem jeden w końcówce 2008 roku, możliwe, że byli to Przyjaciele (na pewno nie był to House MD).
Mi się właśnie kojarzy że zarówno House jak i Przyjaciele (na pewno) zajmowali kiedyś pierwsze miejsce. Nie jestem też pewien czy Dexter czasem przez jakiś czas nie prowadził...
Jestem aktywnie na filmwebie od końca 2004 roku i raczej bym to pamiętał ;] Dexter ? Wyluczone ;] Przez pewien czas (około półtora roku) bardzo blisko Lost trzymał się Prison break.
Dzięki, ja jestem na stronie od miesiąca ale staram się często udzielać. Chyba to zostało zauważone :P
No ja miałem wcześniej inne konto (chyba od 2006?), ale w tedy jakoś za bardzo się nie udzielałem, dopiero gdzieś od dwóch lat bardziej się zaangażowałem.
Ale na drugim miejscu Dexter raczej był (tak mi coś świta)... A Prison Break w czołówce? To chyba jeszcze jak tylko 1-2 seria tylko była.
To niemożliwe. Jeszcze w lipcu był na 50. miejscu (pamiętam, że nawet założyłam osobny wątek na ten temat i napisałam elaborat na kilka tysięcy znaków wyrażający moje głębokie oburzenie tym faktem;p ), po pół roku jest na 300.? Ktoś w tym musiał maczać palce, tylko dlaczego? Komu chciałoby się zakładać multikonta i dawać jedynki tylko po to, żeby jakiś serial spadł w rankingu?
Powiem tak - szkoda, ale należy się pocieszyć, że ranking FW już dawno przestał odzwierciedlać faktyczną wartość filmów i seriali. Jeszcze w 2006-2008 ta strona nie była tak popularna, więc swoje opinie i oceny wystawiali głównie ludzie, którzy naprawdę mieli jakiś gust i trochę w swoim życiu obejrzeli. Dziś, z racji zyskania na popularności, powszechne stały się spamowanie, multikonta, opłacane przez dystrybutorów pochlebne komentarze (głównie nt. polskich komediopodobnych gniotów) i inne oszustwa.
Niestety wszystko, co staje się masowe, traci jakość i wiarygodność - Filmweb też.