PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180734
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni
ocenił(a) serial na 9
pitogo

Dokładnie.Mogliby usunąć glosy z multikont, założę się ze serial od razu znalazłby się wyżej w tym "rankingu seriali".

ocenił(a) serial na 10
Joecrou

Już lepiej nich całkiem wyłączą ten ranking bo to obraza dla tego serialu

pitogo

czy to prawda że był kiedyś pierwszy?

ocenił(a) serial na 10
pitogo

gdyby nie to maslo co updalo na przekątnej kanraka trzypasmowego to bym nawet rozgryzl tamte drzwi odnajdę to razy czternascie

chlebzszynka

aha....

ocenił(a) serial na 10
pitogo

numero uno od grudnia 2005 ( w sumie to zaraz po powstaniu osobnego rankingu seriali) do bodajże listopada 2008 roku ( nie jestem pewien dokładnie miesiąca, w trójce utrzymywał się przez kolejny rok) .. a potem nastała wielka popularność filmwebu, dzieciarnia, avatar vs ojciec chrzestny, multikonta,, ogólnie dobrze znana historia ;]

aqu32

a czy czasem gdzieś w miedzy czasie na 1 miejscu nie byli "przyjaciele" lub "dr. house"? Tak mi się coś kojarzy że to te seriale były w czołówce.

ocenił(a) serial na 10
Polon92

W międzyczasie na pewno nie.... nie pamiętam kto bezpośrednio po Lost stał się numerem jeden w końcówce 2008 roku, możliwe, że byli to Przyjaciele (na pewno nie był to House MD).

aqu32

Mi się właśnie kojarzy że zarówno House jak i Przyjaciele (na pewno) zajmowali kiedyś pierwsze miejsce. Nie jestem też pewien czy Dexter czasem przez jakiś czas nie prowadził...

ocenił(a) serial na 10
Polon92

Jestem aktywnie na filmwebie od końca 2004 roku i raczej bym to pamiętał ;] Dexter ? Wyluczone ;] Przez pewien czas (około półtora roku) bardzo blisko Lost trzymał się Prison break.

aqu32

Dzięki, ja jestem na stronie od miesiąca ale staram się często udzielać. Chyba to zostało zauważone :P

aqu32

No ja miałem wcześniej inne konto (chyba od 2006?), ale w tedy jakoś za bardzo się nie udzielałem, dopiero gdzieś od dwóch lat bardziej się zaangażowałem.
Ale na drugim miejscu Dexter raczej był (tak mi coś świta)... A Prison Break w czołówce? To chyba jeszcze jak tylko 1-2 seria tylko była.

użytkownik usunięty
pitogo

:(

ocenił(a) serial na 10
pitogo

To niemożliwe. Jeszcze w lipcu był na 50. miejscu (pamiętam, że nawet założyłam osobny wątek na ten temat i napisałam elaborat na kilka tysięcy znaków wyrażający moje głębokie oburzenie tym faktem;p ), po pół roku jest na 300.? Ktoś w tym musiał maczać palce, tylko dlaczego? Komu chciałoby się zakładać multikonta i dawać jedynki tylko po to, żeby jakiś serial spadł w rankingu?

Powiem tak - szkoda, ale należy się pocieszyć, że ranking FW już dawno przestał odzwierciedlać faktyczną wartość filmów i seriali. Jeszcze w 2006-2008 ta strona nie była tak popularna, więc swoje opinie i oceny wystawiali głównie ludzie, którzy naprawdę mieli jakiś gust i trochę w swoim życiu obejrzeli. Dziś, z racji zyskania na popularności, powszechne stały się spamowanie, multikonta, opłacane przez dystrybutorów pochlebne komentarze (głównie nt. polskich komediopodobnych gniotów) i inne oszustwa.
Niestety wszystko, co staje się masowe, traci jakość i wiarygodność - Filmweb też.