PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427194}

Zakazane imperium

Boardwalk Empire
2010 - 2014
8,1 49 tys. ocen
8,1 10 1 49096
7,6 16 krytyków
Zakazane imperium
powrót do forum serialu Zakazane imperium

Nie pamiętam, a jakoś nie chce mi się oglądać jeszcze raz wszystkiego od nowa. Jeżeli
występował to jaką odegrał rolę?

Swoją drogą lepsza postać niż Albert Rothstein :] Podoba mi się, ze gość wszystko źle
odbiera i od razu chce wszystkich zabić. Ma wykreowany unikatowy styl, tak jak żyd o którym
wspomniałem wcześniej.

ocenił(a) serial na 8
benek2411

Nie, pojawił się dopiero w trzecim. Wszystkie tego typu informacje możesz sprawdzić na stronie poświęconej Boardwalk Empire http://boardwalkempire.wikia.com/wiki/Gyp_Rosetti

ocenił(a) serial na 10
benek2411

super kreacja! ten fragment to mistrzostwo:
http://www.youtube.com/watch?v=mXz3-QrvFSc

ocenił(a) serial na 10
benek2411

Nom z tym gościem nie ma żartów, Jedna z najlepszych kreacji filmowych. Zagrał dopiero w 4 odcinkach ale to jak zagrał to poprostu mistrzostwo świata.. Ja juz o Jimmy zapomniałem ( świetnie grał ) ale Gryp jest na tym samym lub wyższym poziomie ! gość jest perfekcyjny normalnie , ale pewno w 12 odcniku możemy (prawdopodobnie ) podziwiać jego śmierć xD.....

mateuszz27

"Jedna z najlepszych kreacji filmowych" - chciałem jakoś skomentować, ale nie będę się znęcał.

ocenił(a) serial na 10
Pan__Cogito

co ci tu nie pasuje ???

ocenił(a) serial na 10
mateuszz27

wiele

ocenił(a) serial na 10
lestek190

to zachowaj to dla siebie...Jimmy już przeszedł do historii teraz nr,1 is Gyp :D

ocenił(a) serial na 9
mateuszz27

Jak dla mnie dużo ciekawszy jest Rothstein na przykład, Rosetti jest burakiem. Nie rozumiem, jak ktoś o takiej osobowości zdołał osiągnąć tak wysoką pozycję w takim świecie.

ocenił(a) serial na 8
benek2411

Nie lubię tego typa. Są gangsterzy, którzy mają klasę, charyzmę. A on nie ma nic z tego, zachowuje się jakby dopiero co wrócił z dżungli. Zero okrzesania. Jest niecywilizowany, niezbyt inteligentny. Chamski, grubiański prostak, który nie umie nad sobą zapanować.

Mam nadzieje,że w tym sezonie skończy się jego wątek i żywot :D

ocenił(a) serial na 10
lookacz2007

można Go nie lubić, ale jest oryginalny i nie da sobie ot tak traktować i pomiatać nawet w takim stylu jakim zrobił to Nucky. Mi się bardzo podoba ta postać i bardziej lubie Go niż Nuckego ;) Tego aktora jakoś nie kojarze a wydaje się, że gra bardzo dobrze. Mam pytanie, On jest włochem tak? dzięki za odpowiedź :)

ocenił(a) serial na 10
tmk_88

już wiem, jest Włochem :)

benek2411

Postac ciekawa ale mam nadzieje Mr.harrow sie zjamie nim... w swoim stylu

benek2411

No, no, no... nie sądziłem że Rothstein jednak zgodzi się na eliminację Rosettiego. Ale dobrze!
No i jak widzieliśmy sprytnie podchwycił czas przyjścia młodego z gazetą, podstawił swojego młodego a ten zrobił swoje.
Aż dziwne, że wyszedł z tego cało nie dostając kulki.

PS
Scena z Chalkim i namawianiem tego aktora była niesamowita. Śmiałem się :)
I ta końcówka jak mu już mina zrzedła, "dobra, powiedźcie temu sukinsynowi że się zgadzam".