" Jaką oglądalność miał pokazywany w TV 4 serial "Zbuntowani " ?
NIEWIELKĄ . Wbrew nadziejom naszych czytelników i zarazem fanów serialu nie miał on zbyt wysokiej oglądalności . Według danych AGB Nielsen Media Research serial oglądało średnio nieco ponad 159 tysięcy widzów "
Kurcze....
Jednak miałam rację.Jednak pomyliłam się o 59 tys. osób.Żeczywiście to słaby wynik,powiem więcej...CIENIZNA,biorąc pod uwagę że to serialik który był kasowym hitem w 40 krajach a najchętniej oglądane seriale w Polsce mają kilkumilionową widownię.Ale cóż badziew nigdy się niesprzeda.
Kamerun czy mogłabyś dać sobie spokój i nie pisać więcej pierdół na tym forum?Już nie chce mi sie czytać twoich beznadziejnych postów.Lepiej obejrzyj sobie twoje arcydzieło czyli Różową Panterę.Brawo,to dopiero lipa ;).
A czy drogi/droga,kretyn/kretynka zauwarzył/zauwarzyła jakie filmy mam jeszcze w ulubionych????Lipa to ty i twoja gęba.Wogule żalowy/żalowa z ciebie gość/gościówka.
chłopakiem jestem oczywiście.A pozostałe filmy widziałem....no cóż nic specjalnego(oprócz Forrest Gump).A skąd wiesz jak wyglądam przecież mnie nie widziałaś.Powiem ci że dziewczynom sie podobam.Namet nie chce sobie wyobrażać jak ty wyglądasz skoro ukrywasz sie pod jakąśtam flagą.Nie jestem "żalowy" a "wogóle" pisze sie przez "ó".
Miło jak ktoś obraża coś co lubisz,prawda?Ale proponuje skończyć ten temat i więcej nie kłócić sie na tym forum.Jak chcesz to podaj mi twój gg i wymienimy poglądy.
To jest flaga Kamerunu jakbyś chciał wiedzieć:p.Umieściłam ją bo lubie ten kraj."Infernal Affairs" to pierwowzór "Infiltracji" Scorseze(jeśli niewiesz),znacznie lepszy od amerykańskiej produkcji.A jeśli uwarzasz "Hotel Ruanda" i "Kobieta samotna" za marne filmy.To chyba jednak podtrzymam opinię że jesteś żalowy:P
tylko tyle???
o masakra[!][!]
myślałam ze bardzo dużo jest fanów a to tylko 159tys :(
Tez myślałam ze ma więcej ....;/ Ale może TV4 nie zadbało odpowiednio o reklamę Zbuntowanych ( ja np przypadkiem na nich trafiłam akurat nic nie leciało fajnego na innych kanałach ) ...zresztą nie wszyscy maja TV4 .
Moim zdaniem, gdyby "Zbuntowanych" emitował np. Polsat, to serial miałby znacznie więcej widzów niż na tv4. Nie oszukujmy się. Stacja tv4 nie jest najlepsza i nie wszyscy ją mają... No ale to już przepadło...
Dobrze że jest szansa na wyemitowanie 2 temporady w marcu :) I fajnie że ktoś zaczął robić polskie napisy. Zawsze będzie można sobie obejrzeć na kompie, dobre chociaż tyle^^. Serial nie został dobrze zareklamowany a na dodatek puszczony na tv4 więc to na pewno zrobiło swoje jeżeli chodzi o oglądalność.