PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Wedlug ostatnich informacji Pedro Damian pod koniec roku 2009 kiedy rbd zakonczy pozegnalna trase koncertowo nowego albumu chce zaczac zdjecia do 4 temporady ktora miala by liczyc ok 40 odc!!!:))

ocenił(a) serial na 9
MyChA666

A możesz podać jakieś źródło, gdzie znajduję ta informacja?

ocenił(a) serial na 9
MyChA666

*znajduje się ta informacja

Ewka___

http://www.grupo-rbd.pl/aktualnosci/266-kolejna-cz-rebelde

ocenił(a) serial na 9
MyChA666

Kurde, ,,nieprawidłowy adres strony"...

Ewka___

mi ta stronka sie laduje bez problemu, wpisz sobie www.grupo-rbd.pl :) i sprobuj tak w godz 15 bo tam czesto jest duzo osob i sie serwer nie zalacza:)
Ogolnie to pisza tam to :
Segundo uma revista de espetáculos do México, o produtor Pedro Damián, poderia levar os jovens do RBD às telas novamente, para uma segunda parte da novela "Rebelde". Tudo para atender ao público fiel da banda que sente saudades de ver os atores juntos na escola "Elite Way School".
Dizem que a emissora mexicana "Televisa" está disposta a desembolsar uma grande quantia, desde que os artistas aceitem protagonizar novamente a trama, que estão seguros que seria um grande sucesso.
O projeto está previsto para sair do papel em meados de 2009 quando os cantores terminam a turnê de um novo disco que vão lançar próximo ano.
"A Televisa sabe que uma nova temporada de Rebelde é garantia de vendas em mais de 40 países", comentou a fonte.

Jest tu napisane, że po sukcesie jaki odniosło Rebelde Pedro Damian chce jeszcze raz zabrać zespół RBD do nakręcenia kolejnej temporady Zbuntowanych. Zdjęcia miałyby się rozpocząć pod koniec 2009 roku kiedy to RBD skończą turnee promujące ich nową płytę.
Kolejna temporada miałaby liczyć około 40 odcinków.

MyChA666

Nie wiem kto wymyśla te idiotyczne newsy, wiadomość wyssana z palca. Przede wszystkim RBD oficjalnie nie istnieją od pół roku, zakończyli koncerty w grudniu, nie było nawet promocji nowej płyty. Wszyscy są zajęci solowymi projektami, zakończyli przygodę z RBD/Rebelde, nie sądzę aby chcieli do tego wracać. A Pedro może sobie chcieć, ale nie zbierze całej szóstki razem. Poza tym to wszystko zależy od Cris Morena Group, którzy mają prawa do Rebelde, na pewno nie odnowią kontraktu, bo nie chcieli tego zrobić w sierpniu. Dla mnie powinni się trzymać z dala od Pedro Damiana, bo to krętacz, który skubał od nich tylko pieniądze. Niestety ostatnio mu nie idzie - Verano De Amor to klapa, nie udało mu się ściągnąć ulubienicy Anahi do telenoweli, więc zarzucił jej iż jest zbyt wymagająca. Mnie cieszą solowe projekty - Ania, Ucker, Dul i Chris nagrywają płyty, a May i Poncho poświęcili się aktorstwu.

ocenił(a) serial na 9
MyChA666

No, ale gdyby nie Pedro, to zapewne nie byłoby o nich tak głośno, o ile ktokolwiek zwracałby na nich uwagę.;pp

Też myślę,że to plotki. Nawet gdzieś przeczytałam, że "serial" RBD:la familia został nakręcony, aby "złagodzić" ból fanów po zakończeniu Rebelde.
Mam nadzieję, że może u nas też to puszczą na koniec.;pp

Ewka___

ostatnio byly m.in tez pogloski o 2 serii la familia no i kinowej wersji rebelde ...A co do 4 temp to jest oswiadczzenie Pedro Damiana.Moze i nie zbierze calej 6 ale licze na to plan wypali

ocenił(a) serial na 10
MyChA666

Owszem była tak informacja, ale sam Dulce Maria powiedziała, że nie mam szans na odrodzenie się zespołu a tym bardziej na kolejne odcinki.....zbuntowanych