PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Czesc!!
Jestem wielka fanką zbuntowanych i jak sie dowiedziałam ze chcą przestać ich emitowac to sie załamałam:( Ale pisze tu w innym celu. Skoro tv4 nie ma zamiaru ich dalej puscic to moze napiszemy do innych stacji tvn, tv7 itd..wkoncu one są konkurencją to by wykupili??? Piszcie trzeba cos zdziałać "Zbuntowani" muszą leciec w Polsce!!:((

KochamLato2

jeżeli o mnie chodzi to nie mam tv7... ale na Polsacie w sumie mogli by wyemitować, no ewentualnie tvn, chodziarz nie wiem czy w ramówce mają jeszcze jakieś wolne miejsce dla nas... z tym, że Polsat nie zawsze traktuje nas tak jak powinni ;/ ... Beverly Hills 90210 najpierw reklamowali że to taki hit i w ogóle, potem jak ludzie wciągnęli się w oglądanie, emisje przesunęli z 16.60 na 10...czyli w sumie większość oglądających była wtedy w szkołach...

Ensename373

no z tą przesunięta godzina to fakt chamskie..ale do tego tvn czy polsatu mozna by napisac..chociaz nie wiem czy to cos da ale moze wkoncu któras stacja to wykupi:((

ocenił(a) serial na 6
KochamLato2

Ja bym bardzo chciała, żeby ktoś wyemitował dalsze części bo nawet jeśli bym nie miała czasu go oglądać to można liczyć na to, że na you tube ktoś doda odcinki i bd one przynajmniej po polsku.. czy inne stacje wykupią? Szczerze wątpię bo to w końcu 2 temporada.. Ale może.. miejmy nadzieję..

pietrusia

z tym napisaniem do innych stacji to nie jest głupi pomysł... kiedyś próbowaliśmy tak zrobić z BH90210, co prawda sie nie udało, ale tym razem może będziemy mieć więcej szczęścia...
często było tak, że jakiś serial był na Polsacie a potem na tv4 emitowany i na odwrót...więc napiszmy do Polsatu, żeby oni wyemitowali 2 temporade... http://www.polsat.pl/#contact.undefined

Ensename373

Właśnie napisałam do polsatu jeszcze tylko inne:) Fani piszcie do nich, moze jak zobaczą ze faktycznie jest zainteresowanie serialem to go wyemitują!!

KochamLato2

http://www.tvn.pl/kontakt.html tu jest link do tvnu :)

KochamLato2

też już napisałam...

<za krótki> ,<za krótki> <za długi>

Ensename373

czyli, że piszemy i do polsatu i do tvnu?

ocenił(a) serial na 10
Ensename373

ja napisałam do tvn, jak myslicie odpiszą nam coś??

Miaa

no trzeba próbowac do roznych stacji..:) nie mam pojecia czy nam odpiszą, pewnie tak tylko nie wiadomo czy będzie to taka odp jaką bysmy chcieli co do serialu :( Jak tego nie puszcza w Polsce to poprostu załamka :/

ocenił(a) serial na 10
KochamLato2

a co wogóle pisałyście??? bo ja nie wiedziałam tak wogóle co pisac :P:P i pisałam ze jestem fanka i takie bzdety...

Miaa

no ja napisałam, że w internecie krążą plotki, że tv4 nie będzie emitował dalej Zbuntowanych, i czy w związku z tym Polsat/ tvn wyemitowaliby 2 i3 temporade u siebie...i jeżeli by to zrobili to czy dałoby rade puścić Rebelde o przyzwoitej porze (16 albo wzwyż)

KochamLato2

o nieeeeeeeeeeeeeee to niemożliwe:((( ze ich juz nie będzie na tv4. Z tymi stacjami to super pomysł ja napisałam do tvn i polsatu może któraś odpowie i to pozytywnie . trzymam kciuki. A nie wiecie może w którym odcinku będizie ten wypadek Miguela???oglądałam urywki na you tubie i bardzo mnie to zainteresowało. napiszcie

ocenił(a) serial na 10
kasia19

Miguel będzie miał wypadek w 73 odcinku 3 temporady.

xxAniaxx

oj dzięki bardzo za odpowiedź;))) ja od niedawna oglądam Zbuntowanych ale już ich kocham. troszkę sie nie orientuję teraz to może leci 2 temporada???

ocenił(a) serial na 10
kasia19

Teraz na tv4 leci 1 temporada.
<za krotki>

xxAniaxx

Dzięki:)))Koniecznie musimy walczyć o swoje i o to żeby puścili wszystkie trzy temporady.. Ja się nie poddam i tą godzinkę też mogli by zmienić. Trzymam za nas kciuki..

kasia19

ja napisałam ze jestem wielką fanką Zbuntowanych ze tv4 być może nie będzie chciało już emitować tego serialu i że fanom jest przykro z tego powodu i czy by nie dali nam możliwości żebyśmy oglądali Zbuntowanych na tvn lub polsacie. Moze to przyjmą;))

kasia19

ja napisałam podobnie i jeszcze ze serial ma dużą oglądalnosc i coraz wiecej fanoow

ocenił(a) serial na 10
KochamLato2

ja tez tak pisałam... i że jak wyemituja to nas uszczęśliwią... :) ja zaczęłam oglądać od 175 odcinka gdzieś i strasznie mnie wciągnęło... a tu 7 odcinków zostało ;/

Miaa

no ja nie moge w to uwierzyc;/ ja ogladalam praktycznie od poczatku a tych co nie widzialam to ogladnelam sobie na youtube takze 100%...i co nagle tak serial zniknie po prostu z mojego zycia;/ ja to juz normalnie przyzwyczailam sie do tego stopnia ze bohaterow znam jak wlasnych znajomych xD ich głosy, ruchy wszystko:D przyzwyczajenie..wiem głupie ale wciagnelo mnie heh..

ocenił(a) serial na 10
KochamLato2

hehe no ja też :):) zostaje jeszcze Youtube i hiszpanski

Miaa

dostałam odpowiedź od polsatu... ;/''Emisje telenowel na antenie Telewizji Polsat są uzależnione od licencji na te produkcje, które jednak pozostają tajemnicą handlową firmy i dlatego nie mogę udzielić Pani jednoznacznej odpowiedzi na pytanie, czy będziemy emitować telenowelę "Zbuntowani".
Na dzień dzisiejszy, nie jest ona uwzględniona w naszych najbliższych planach emisyjnych.
Proszę śledzić naszą ramówkę w prasie telewizyjnej, gdzie odpowiednio wcześniej przekazujemy nasze propozycje programowe.''... ;/

Ensename373

Napisałem też ale bardzo dużo i szćególowo.Zysk jaki beda mieli itp.

Kh_amilo13

Mi odpisali identycznie jak tobie BreMia ;/ ehh szkoda słów..;((