już niedługo nasz kachany serial się skończy .. . :( . Trudno będzie mi sie przyzwyczaić...codziennie o 19.00 włączylam telewizor i oglądałam Zbuntowanych....mogłam się pośmiać z tekstów Roberty i różnych sytuacji czasem nawte chciało mi się ryczeć ........ w weekendy czekałam z niecierpliwością na kolejny odc..... :( ploseeeeeee niech puszczą np. w październiku tą 2 temporade ............trzeba bedzie się przyzwyczaić do zmian :( a szkoda........było fajnie :)
ja tez chcialabym zeby pusicili nastepne temporady nawet jesli trzeba przeczekac lalole to niech po niej pusza.
wciaz nie moge uwiezyc ze rbd sie rozpadło;(
no ja też nie moge w to uwieżyć !!! słucham ich piosenki i poprostu chce mi się płakać!!! przecież oni zrobili taką kariere że szok! Ciekawe dlaczego tak postanowili ,co ich skłoniło ???
mnie sie wydaje ze poczesci przez to ze zycie otworzylo przed nimi tyle drzwi
bo ponczo ma grac w filmie
may caly czas poswieca sie swojemu serialowi
dul chce nagrac plyte solowa itp
wiec moze musza odswierzyc mysli no nie wiem staram sie myslec pozytywni i mam nadzieje ze szybko powroca z nowymi piosenkami ;)))
kurcze ja bym tak chciała zeby był dalszy ciąg... Mój cały winamp jest zapełniony piosenkami RbD i ani zadnej innej nie mam :) i wogóle wszystko, mój cały pokoj to plakaty rbd i teksty piosenek :):) co ja bede robić teraz... Tesknie za nimi jak normalnie za chłopakiem, jeszcze nawet bardziej :)