Mam pytanie co w końcu będzie z zespołem RBD? Na tym koncercie dla tego producenta wystąpił razem?? Czy teraz będą dwa zespoły??
Rocco przecięz fajnie śpiewa, tylko jest strasznie przemądrzały!!!
Ale nienawidzę Inakiego i wkórza mnie, że Roberta wzięła go do zespołu.
Przy okazji chciałam napisać co będzie po koncercie.
A więc... Kiedy Franco dowie się, że Mia wystąpiła pomimo jego zakazu, za karę będzie kazał wyjechać jej do Paryża. A na lotnisku spotkają... Marinę - matkę Mii!!! Franco oczywiście nie powie jej, że to jej matka, tylko, że to jego dawna znajoma!
Ciekawa jestem czy wkońcu powie Mii, że Marina żyje? Czy ktoś wie coś na ten temat???
Oglądałam odcinek kiedy Franco powiedział Mii prawdę o jej matce. Mia powiedziała że go nie nawidzi itd.
Chyba na tych koncertach (dla producenta i charytatywny) wystąpią osobno.
Gdzieś czytałam, że później Roberta i Lupita wrócą, a odejdą Diego i Giovanni, ale Miguel i Mia ich pogodzą i znowu będą wszyscy razem w zespole.
Nie powinni się rozchodzić, wkurzają mnie te odc. jak są oddzielnie:(:(((((((((((
Mnie też już to denerwuje...
Ale niedługo będzie już ok, bo czytałam w świecie seriali że Diego odwoła występ na tej imprezie u producenta i dołączą do Roberty. Więc na koncercie charytatywnym RBD wystąpi w normalnym składzie.
a w którym odcinku to się stanie?;> a tak w ogóle to zauważyłam, że ostatnio mało się dzieje w serialu ;/