Co było w dzisiejszym odcinku (09.04.2009) mógłby mi ktoś napisać bo nie mogłam obejrzeć...
Alma posądziła Octavia że napastuję roberte. Roberta zaprzeczyła i powiedziała matce, że on ją pociesza bo Diego jej coś zrobił. Roberta obmyśliła plan zemsty na Diego, poszła do Rocco żeby do nakręcił, ale Giovani zepsuł jego kamerę. Ale on myśli, że to Lola ją zepsuła. Roberta powiedziała, że załatwi mu nową a tą odda do naprawy. Lola poszła w nocy do Santosa i go pocałowała. On myślał, że to Lupita i następnego dnia pocałował Lupe na korytarz, ale ona się oburzyła. Rocco nagrał piosenkę dla Vico. W trakcie jej odsłuchiwania weszła Mia i powiedziała że fajna nuta. Wzięła płytę i poszła z nią na zebranie zespołu. Następnego dnia Miguel zadzwonił z samego rana do Mii i powiedział, żeby się spotkali. Gdy Mia przyszła, Miguel zrobił jej niespodziankę w postaci śniadania. Gaston to zobaczył i się wkurzył. Wezwał do siebie Miguela i powiedział, że ma odbyć karę razem z Rominą w pokoju nauczycielskim. Romina pocałowała chłopaka, ale on ją odepchnął. Chwile potem weszła Mia i widziała tylko jak rozmawiali (nie widziała pocałunku). Poszła wyżalić się do Celiny. Potem wszedł Miguel , zobaczył zdenerwowaną Mię i wiedział, że chodzi o Rominę. Mia wybuchła gniewem i … koniec odcinka :D
Jak zapomniałam jakichś ważnych szczegółów to niech ktoś dopiszę :P