PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Może ktoś streścić dzisiejszy odcinek?? Bo oczywiście o 15.30 to ja jeszcze byłam w szkole;/;/;/

ocenił(a) serial na 7
UckerLove

Przecież są odcinki na youtube.

http://www.youtube.com/watch?v=oilrt23x0ZE&feature=channel proszę, 1 część, a obok jest reszta:)

ocenił(a) serial na 10
arisa_

Dzięki Ci bardzo:)ale mi net tak masakrycznie wolno chodzi..i te filmiki na youtubie ładują mi sie godzinę:(:(

ocenił(a) serial na 10
UckerLove

Postaram się wypunktować ci najważniejsze informacje chronologicznie:
1. Lola otworzyła szufladę w pokoju Lupity, w której znalazła jakiś list.
2. Alma postanowiła zerwać definitywnie z Francem ale z ich rozmowy wynikło, że to on z nią zrywa (to był oczywiście podstęp) i pogodzili się.
3. RBD przybyło już do Monterrey na miejscu Miguel spotkał Sabrinę, ale powiedział jej, że to nie najlepszy pomysł by tu była ze względu na Mię( o jej obecności wie jeszcze tylko Diego)
4. Piątoklasiści przybywają także na miejsce wycieczki, ale okazuje się że mają zarezerwowane tylko dwa pokoje oczywiście wszyscy kłócą się o łóżka. Chłopaki planują podryw.
5. Leon przyjeżdża do szkoły po wieści od Diega, który ma wyłączony telefon i nie może się do niego dodzwonić.
6. Reverte zabiera piątoklasistów na małe zwiedzanie okolic. Vico i Rocco ruszają oddzielnie.
7. Leon mówi Javierowi, że jadą odwiedzić Diega.
8. Diego nagrywa wszystko co się dzieje kamerą. Rozmawia z Miguelem i mówi mu, że ma dla niego list od Sabriny. Miguel próbuje zbliżyć się do Mii.
9. Vico rozmawia z Rocco o swoich rodzicach. Mówi mu, że życzyła śmierci ojcu kiedy ten ją bił, prosi go też by nikomu o tym nie mówił.
10. Reverte z innymi są w dżungli chcą wejść dalej ale Celina się boi. Zostaje z Sol, która podstępem ( mówi że chce zrobić sobie zdjęcia) zwabia Celinę w niebezpieczne miejsce. Celina wpada w jakieś bagna a niedaleko chodzą pająki i węże. Sol przybywa w umówione miejsce i mówi, że Celina była zmęczona i wróciła do hotelu.
11. Odbywa się próba RBD.
12. Lola zdobywa adres miejsca piątoklasistów chce zadzwonić z Agustina do Pilar i powiedzieć że Tomas nie chce z nią chodzić aby Giovani mógł wcześniej wrócić.
13. Miguel pyta Diega o list od Sabriny, ale ten zostawil go w bluzie. Później gadają o niej Diego mówi że Sabrina coś kręci, radzi też Miguelowi by powiedział Mii co naprawdę czuje.
14. Sabrina planuje jak zdobyc Miguela. Rozmawia z przyjacółkaa przez telefon. Mówi że jesli Mia wybaczy Miguelowi i do niego wróci to wyleci z zespołu.
15. Raquel boi się że Celinie coś się stanie.
16. Maks ratuje Celinę ona mu dziękuje a on obiecuje że sie nią zajmie.
Mam nadzieję, że Ci choć trochę pomogłam :)

ocenił(a) serial na 10
RiDka

Dziękuje:):):)Bardzo ale to bardzo mi pomogłaś:):)Dzięki jeszcze raz:)