Cóż,wiem że większość fanek tego serialu ma poniżej 15 lat i są czytelniczkami takich "górnolotnych" i "ambitnych" gazet jak 'Bravo" czy "Fun club".Heh nic dziwnego.To osóbki o bardzo niskich wymaganiach.Oglądałem dwa może trzy odcinki żeby się dowiedzieć o co tyle szumu???Przeżyłem szok,beznadziejna fabuła aktorstwo praktycznie nie istnieje.Ten serial robi osobom płci pięknej wode z mózgu.Potem wszyscy dziwią się czemu po naszej pięknej,błękitnej planecie chodzi tyle pustych lasek.Wystarczy obejrzeć jeden odcinek "Zbuntowanych" aby poznać odpowiedź na to pytanie.
ja mam 16 ;) i jeżeli o mnie chodzi, to tylko po części masz rację; gazety te do ambitnych nie należą, ale dla zabicia czasu i te można poczytać...niedawno na wrzucie oglądałam początkowe odcinki i były nieco ciekawsze niż te emitowane ostatnio(co wcale nie znaczy, że te są dużo gorsze)...
beznadziejna fabuła; nie ma filmu idealnego, każdy ma inny gust, niektórym może się podobać, niektórym nie, mi akurat nie zawadzała w oglądaniu...
aktorstwo...no cóż, może nie wszyscy zasługują na Oscara, ale producenci niektóre role obsadzili na prawdę dobrze...mi osobiście do gustu przypadła Roberta, wydaje mi się, że Dulce odpowiednio się do tej roli przygotowała...
''Ten serial robi osobom płci pięknej wodę z mózgu. Potem wszyscy dziwią się czemu po naszej pięknej,błękitnej planecie chodzi tyle pustych lasek.''- jeżeli dziewczyna zaczynając oglądać serial jest mądra, to pustak się z niej nie zrobi na koniec. no chyba, że nie rozróżnia fikcji od rzeczywistości... puste laski są głównie( chodź nie zawsze) z takich rodzin jak Mia, gdzie ich dewiza zazwyczaj brzmi; ''mam kasę, mogę wszystko''...
a ja jestem chłopakiem,mam 18 lat,i lubie sobie obejrzerć Zbuntowanych.Serial mi sie podoba.I wyobraż sobie,autorze postu że moje ulubione filmy to takie jak Pulp Fiction,Forrest Gump,Full Metal Jacket,Twin Peaks czy też Taksówkarz.Tak więc nie trzeba być debilem żeby lubić telenowele.A co do tej reżyseri,aktorswa itp. traktuje to z przymrużeniem oka,wogóle nie zwracam uwagi.
Zgadzam się z tobą. Ja oglądam "Rebelde" dla przyjemnośći i to chodzi! Zawartość umysłu o niczym tu nie decyduje.
Ja oglądam go głównie dlatego że grają tam członkowie RBD, bo najpierw poznałam zespół a dopiero później serial.
Mam 17 lat i nie czytuję gazet, jakie tu wymieniłeś. Uważam, że ten serial jest bardzo dobry, oczywiście każdy ma inny gust. Poza tym trzeba obejrzeć więcej niż kilka odcinków, by dostrzec głębię fabuły tego filmu.
Czytam już od pewnego czasu wasze wypowiedzi na tym portalu. Ja też lubię Zbuntowanych wiem, że może to trochę dziwne, bo ja mam 21 lat!!! Ale również przepadam za tym serialem i zespołem... Sądzę, że osoby które obrażają na tym forum Zespól RBD i ich fanów to jeszcze dzieciaki które nie mają nic innego do roboty. Bawi was to uważacie, że to śmieszne. Przeczytajcie sobie jeszcze raz wasze wpisy na forum i pomyślcie ile wy macie lat skoro piszecie takie bzdety...
Nie czytam gazet, które wymieniłeś. Fakt. Jestem fanką "Zbuntowanych" ale nie jestem pustą laską:P Oczywiście szanuję Twoją wypowiedź i chyba nawet przyznam, że masz może i trochę racji... CO nie zmienia faktu, że bardzo lubię ten serial :D
'Khamilo' chcesz się kłócić? - proszę bardzo! Ale zapamiętaj żebyś nigdy więcej nie mieszał do swoich bezsensownych kłótni rodziców! W końcu oni dali nam życie i nie powinniśmy ich nigdy obrażać! Zwłaszcza, że źle mówisz o rodzicach innych! Przemyśl swoje zachowanie, bo tak daleko nie zajedziesz:P
No to teraz czuje się obrażona.. Bo dlaczego ktoś, kto nie ma o mnie pojęcia ma oceniać mnie przez pryzmat tego co lubię? Może ty oglądasz jakiś serial, film który mi nie przypadł do gustu? I ja też od razu przykleję Ci plakietkę, człowiek który ma poniżej 12 lat i jest mało wymagający.. Ok, rozumiem to twoje zdanie i je szanuje, ale bez przesady. Traktujesz ludzi bardzo stereotypowo! Nie każda Dziewczyna (!) oglądająca seriale czyta Fun Club.. A jeśli nawet czyta to co? Może ktoś lubi takie czasopisma?
Fun club? Nigdy wcześniej nie słyszałam nawet o takim czasopiśmie.
Oglądam Rebelde, oglądam wiele komedii, także romantycznych (które często są uważane za tandetę), ale nie robię tego dlatego, że CI ludzie są dla mnie jakimś wzorem, że zazdroszczę im życia, że chcę zachowywać się tak jak oni.
Nie rozumiem jakim prawem oceniasz ludzi patrząc na to co oglądają! Każdy ma prawo wyboru, a jeśli ludzie mieliby rzeczywiście wariować przez jakieś seriale, filmy, telenowele to chyba zakazano by kręcenia tego typu rzeczy nie sądzisz?
Mam 18 lat i przez to, że oglądam Zbuntowanych nie czuję się w żadnym stopniu mniej inteligentna od innych, więc jak to już ktoś wcześniej napisał nie oceniaj ludzi przez pryzmat tego co oglądają, bo to bardzo nierozsądne!
Mimo wszystko pozdrawiam!
Jeśli ktoś ogląda taki serial i jest fanatycznym-fanem.To chyba niejest trudne zgadnąć że ktoś jest "niemądry".
Ale my nie jesteśmy jakąś sektą, fanatycznymi wyznawcami kultu serialu, czy coś w tym stylu.. Mamy swoje prywatne życie, nie spędzamy całe dnie w sieci wpatrując się w zdjęcia bohaterów serialu. Takich jak to nazywasz fanatyczek jest bardzo mało, o ile w ogóle są.. A tak z ciekawości to może podzielisz się z nami swoim ulubionym serialem/filmem ? Na pewno jest bardzo ambitny.
Kamerun5 ty jesteś jakiś pojebany.W każdym temacie na forum Rebelde jest twoja prowokująca odpowiedż.Tylko po co?Fani piszą na forum że to świetny serial,że chcą 2 temporade,że kochają rebelde(itp.)a ty od razu musiś wpierdolić jakiś denny tekst.Że "denny serial=denna oglądalność","fanatyczne fanki" itd.Moje pytanie PO CO?Jak masz coś do serialu to załóż temat(który już zresztą założyłeś)i broń swoich racji w jego "obrębie".Ja tak robie jak krytykuje jakiś film.Nigdy nie właże na inne tematy gdzie go chwalą i nie pisze że jest denny.Chyba jak czytasz odpowiedzi to sie masturbujesz,zamiast prowokować to idż do psychiatry.I nie pierdol mi "że to twoje zdanie bla,bla,bla".
Przepraszam wszystkie dziewczyny za wulgaryzmy w mojej odpowiedzi ale gość naprawde mnie wkurzył.