PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Witam tutaj bedziecie mogli pisac wszystko o Diego...moim zdaniem to jeden z lepszych aktorow w tym filmie gra bardzo naturalnie, najbardziej podoba mi sie jak placze wyglada wtedy slodko mimo ze jest mi go szkoda...

ocenił(a) serial na 10
diana1988

No uwazam tak jak ty, ja go bardzo lubie ale dopiero od tej pory co sie zakochała w robercie, bardzo sie zmienil.

xxAniaxx

nom tutaj masz racje na poczatku byl calkiem inny, ale moim zdaniem bez tej pary film bylby nudny...hehe, wedlug mnie to wlasnie dzieki nim jest czasem tak bardzo smiesznie ale i tez smutno momentami pozdrowka

ocenił(a) serial na 10
diana1988

No. Jakoś to moja ulubiona para od pierwszego odcinka ktory obejzalam, Mia i Miguel nie przypadli mi tak do gustu nie wiem dla czego, ale Roberta i Diego oni sa świetni te klotnie ich są swietne.

xxAniaxx

Masz racje ich kłótnie są świetne :D ;)
<za krótki><za krótki>

Nut_4

ich klotnie sa slodkie, rezyser wiedzial na co zwrocic uwage w koncu gdyby nie oni film nie bylby taki ciekawy...i powiem Wam ze Diego pasuje do tego filmu niby taki zadziora maly a jednak potrafi byc delikatny....fajny charakter

ocenił(a) serial na 10
diana1988

Diego i Roberta to moja ulubiona para.Pasują do siebie.
Lubie Chrisa za to że tak naturalnie gra,zgadzam się z Tobą on jest jednym z najlepszych aktorów w tym filmie.
Tylko denerwuje mnie Diego że tak bardzo boi się ojca.

Mimi_2

taka ma niestety role coz zrobic ale ogolnie ojca Diego lubie tego aktora tylko dlaczego on ma takie glupie role...przeciez on ogolnie moglby byc spoko

ocenił(a) serial na 10
diana1988

Diego jest bardzo dobrym aktorem, piosenkarzem. Jest przystojny , gra bardzo naturalnie,jest ekstra.

ocenił(a) serial na 10
goska132

A mi sie Diego podobał od początku,za to że cały czas kłócił sie z Robertą . Ucker to jeden z moich ulubionych aktorów.

Angelina_9

macie racje, fajnie ze mozna sie wypowiedziec na jego temat, ale tez fajnie by go bylo zobaczyc jeszcze w innych serialach telewizyjnych. Ciekawe czy tez gra takie slodkie role jak w tym hehe...Roberta tez jest super dla mnie z dziewczyn najlepsza, niby ta Mia ma taka role aby sie pokazac ale ona o wiele lepiej od niej gra...ale z mezczyz to Christis, moze nie jest bustwem swiata ale mi sie naprawde podoba i z wygladu i z charakterku ciekawe czy na zywo tez taki jest pozdrawiam i dzieki ze wypowiadacie sie na ten akruat temat

ocenił(a) serial na 10
diana1988

http://pl.youtube.com/watch?v=4krATczGU3U&feature=related w tym filmie miał 14 lat.

xxAniaxx

Ja polubiłam Christophera dzieki Zbuntowanym. Wcześniej znałam go jedynie z "Danieli i przyjaciele". Co do tego podanego linku to zauważyłam, że Ucker gra tam z tym chłopakiem, który gra Jacka w Zbuntowanych:)

diana1988

Diego to najmniej lubiana przeze mnie postać. Te jego włosy zalizane do tyłu wprost mnie odrzucają. W ogóle jest taki dziecinny, nie za bardzo mi pasuję. Ale muszę przyznać, że jako aktor jest bardzo dobry :) Gra świetnie.

AnneElizabeth

fakt wlosy ma smiesznie ulizane ale ma to swoj urok moim zdaniem...ale kazdy moze miec swoje oczywiscie w koncu temat brzmi co sadzicie o mlodziutkim Diego...ciesze sie ze wypowiadamy sie na jego temat pozdrawiam

ocenił(a) serial na 6
diana1988

Ja go uwielbiam:) Jest taki słodki i przystojny. Według mnie te jego włosy dodają mu takiego uroku... Wygląda w nich słodko:* Osobiście bardzo go lubię. Polubiłam go już w pierwszym odcinku, mimo iż wtedy był bardziej zadziorny xD Diego i Roberta są moją ulubioną parą. Mia i Miquel nie wzbudzili mojej sympatii aż tak bardzo... Od razu wedziałam, że DyR wywołają w serialu duże zamieszania;) Ogólnie Ucker jest cudny! Po za tym jest świetnym aktorem. Dobrze się prezentuje w kazdej scenie, gra naturalnie i wiarygdnie. Ma także świetny głos.:) kocham go!:*

Phonetique

Arielka w 100% sie z Twoja wypowiedza zgadzam...nie dziwie Ci sie ze go kochasz hehe, dla niego warto by bylo popelnic jakis niewinny grzech;) Nie a tak na serio to chcialabym go poznac w realu i caly zespol. Chociaz mam takie wrazenie ze to Anahi(Mia) miala taka nadzieje ze zrobi najwiekszy show i pokaz w tym filmie a tutaj Roberta i piekny Diegus. Pozdrawiam

diana1988

Och a ja go Kochham! Jest cudowny z wygladu jak i z ,,charakteru,, tzn oczywiscie nei moge tego tak ocenic ale poprostu uwielbiam go jak sie wypowiada i wogole XD HIHI :) bOOSKII ;D