PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

PISZCIE TUTAJ MOMENTY ,SCENKI EPIZODY KTóRE NAJBARDZIEJ SPODOBAłAY SIę WAM W SERIALU REBELDE -ZWIąZANE PRZEDE WSZYSTKIM Z MIGUELEM I MIą

mariola248

moje ulubione scenki to:

1.pierwszy pocałunek mii i miguela

2.zabawa w "ciuciu babkę"na lekcji etyki ,czyli boskie zbliżenie mii i miguela-wtedy po raz pierwszy usłyszałam nutkę piosenki solo qeudete en silencio

3.uratowanie mii przed skoczeniem do wody i zostaniem sereną oraz kiss

4.epizod mii i miguela w szpitalu przy łóżku celiny i kiedy mig położył się na kolana mii a jej to bardzo odpowiadało

5 życzenia świąteczne-tak z niechęcią do siebie podeszli ale wyczuwało się jakąś chemię np.w oczach mii u migueLA tego nie zauważyłam

5.kiedy mia przyszła na próbę za celinę i śpiewała piosenkę cinco minutos to miguel miał wtedy taki smutny wzrok-piękne oczy

6.mia która myśli o tańcu z miguelem

7.sen mii o pocałunku z miguelem na jej łóżku

8.wykonywanie przez mię miguelowi makijażu zakrywające efekty jego bójki z estebanem

9.spięcie na górze podczas wakacji zapoznawczych-na początku filmu-miguel był wtedy okropny ale cóż i tak mi się podobało

mariola248

Także kiedy Miguel grzebał w rzeczach Mii i go nakryła.Co tu dużo mówić chcialbym ich spotkać i z nimi porozmawiać :D.

Kh_amilo13

1.pierwszy pocałunek mii i miguela
2.Zabawa w ciuciubabke
3.Ich pierwsze spotkanie.
A z tego co oglądalam na youtube.
4.Ich pocałunek na urodzinach Mia fajnie powie po oc myśleć o jutrze myślmy odzisiaj cos takiego:D
5.Jak mu Mia zawineła kase z kieszeni :d
6.Jak potem będą biegać naookoło stolika tzn.Mig za Mią.
I dużo więcej..:)