a ogladasz juz 2 temperade? moim zdaniem pewnie u niektorych ludzi na blogach mozna poszukac, ale pewniej wiecej bedzie na hiszpanskich stronkach choc niestety trzeba dobrze szukac...ale nie lepiej jak poczekasz moze puszcza to w TV nie ma to jak ogladnac sobie a nie byc do przodu ze wszystkim w ogole to streszczenie odcinka to nie jest to samo aczkolwiek dobrze dziala na pewno na wyobraznie...ja tez szczerze mowiac nie moge sie doczekac kolejnych odcinkow mimo ze jest ich az tak duzo...acha jak chcesz to duzo rzeczy jest napisane na jednym z forum dziewczyna zalozyla pod tytulem odpowiadam na wszystkie pytania dotyczace filmu cos takiego, tak jak chcesz mozesz sie duzo dowiedziec...poniewaz ta dziewczyna ogladala juz po hiszpansku wszystkie 440odcinkow pozdrawiam
wŁAŚNIE OD DZIŚ ZACZYNAM OGLĄDAĆ, TYLKO ŻE więcej wnioskuję patrząc po scenach, niż słuchając dialogów, a i tak mam problemy, więc myślałam, że jak połączę oglądanie z czytaniem streszczeń to będę się bardziej orientować :)
Ale chyba najlepiej jest jednak patrzeć na to wszystko w TV...
... tylko że mnie się nie chce czekać do września :P
"nie chce Ci się czekać do września??? " z tego co napisałaś to można wywnioskować jednak że będzie 2 temporada?? :)
Wg tego co wiem (z pewnego forum), podobnoz aszła zmiana i w połowie września ma być emitowana 2 cz. Rebelde :)