jakie waszym zdaniem są najsmutniejsze sceny w Zbuntowanych z 1 temporady ?
Moim to:
1.Kiedy Mia przychodzi porozmawać z Migiem do magazynku (gdzie kazał mu posprzątać Gaston) o jego zemśce na niej i na jej ojciu.
2.Kiedy Mig chce z nia wyjaśnić to co powiedziała Celina że Mia umiera z miłości do niego i na korytarzu rozmawiają (chyba 192 odc.)
3.Kiedy Roberta zgadza sie zostać dziewczyną Smona wyrzuca pierścionek od Diega a ten to wszystko widzi.
1).Odcinek 119 kiedy Mia mówi do Vico przy wszystkich, że poderwała tego wieśniaka(Miguela) wygrywając w ten sposób zakład i Miguel się wtedy popłakał:(
2). Kiedy Roberta dowiaduje się, że Diego był z nią tylko dlatego, że się założył o to z Tomasem
A o dalszych odcinkach jak na razie nie mogę nic powiedzieć, bo ich jeszcze nie oglądałam
1) Gdy przy wszystkich Mia mówi, że poderwała tego "wieśniaka" i wygrała zakład z Vico...
2) Gdy Rob ma jechać do Hiszpanii i widzi swoją klasę przez szybę w ogrodzie... Wtedy jest taka smutna...
3) Gdy Roberta przyjeźdża z Hiszpanii i spotyka Paolę w magazynie. Wtedy Diego mówi jej, że "niepotrzebnie wracała, mogła zostać w Hiszpanii na zawsze". Później jak wszyscy wychodzą to Rob zaczyna płakać.
4) Gdy Paola i Diego wychodzą z magazynu, a Rob pada na ziemię krzycząc, żeby jej nie zostawiał, bo ona go kocha.
5) Gdy Miquel mówi Mii, że nie wie jak mógł się zakochać w takiej egoistycznej i pustej dziewczynie.
6) Gdy Rob dowiaduje się, że Diego był z nią dla zakładu (i później ta smutna scenka przy klatkach, jak Rob płacze i przypomina sobie wszystko) :(
Było ich jeszcze trochę, ale te zapadły mi najbardziej w pamięć...
Dla mnie to też to z tym zakładem bardzo smutna scenka :(
a macie a może Ty masz ;> link do tego jak wyjeżdża to Hiszpani i widzi swoją klase?:D
Moim zdaniem to, to kiedy Roberta puściła w radiowęźle piosenkę Diegita a on miał wtedy takie smutne oczy a póżniej kiedy po kłutni z ojcem poszedł do swojego pokoju i mówił do siebie i powtażał że nie będzie płakał ale i tak kilka łez spłynęło mu po policzku... to było bardzo smutne (jak można tak traktować swoje dziecko)
1. Jak Madariaga powiedział uczniom że odchodzi. (BYŁO TO WCZORAJ)
2. Jak odrzucili projekt Madariagi (WYŻEJ)
I te co już wymieniliście...
w których odcinkach było to jak roberta płacze jak paola z diegiem wychodzą,a ona krzyczy że go kocha, ta druga jak roberta pouszcza piosenkę diega ??
1.Kiedy Roberta zgadza sie zostać dziewczyną Smona wyrzuca pierścionek od Diega a ten to wszystko widzi.
2.Jak Madariaga powiedział uczniom że odchodzi
3.Gdy Rob dowiaduje się, że Diego był z nią dla zakładu
4. Gdy Roberta i Mia o raz pierwszy szczerze ze sobą rozmawiają na imprezie urodzinowe i się przepraszają
1. W odc. 119 jak Mia powiedziała wszystkim, że założyła się z Vico, że rozkocha w sobie Miguela i publicznie go wyśmiała i obraziła.
2. Mia i Miguel w magazynie/ piwnicy, gdzie Miguel mówi o smierci ojca i swojej zemście na Collucich.
3. Roberta dowiaduje się o zakładzie Diega z Thomasem.
4. Roberta wyrzuca pierścionek od Diega. Diego płacze.