PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Wkońcu ten kał się skończy.Jest denny i beznadziejny.Mówcie sobie że jestem zazdrosna(wcale niejestem:P),że niemam gusty..zwisa mi to.Nigdy niewidziałam większej dawki wazeliny.Co może być ciekawego w serialu w którym cudowne dziewczyny i super macho ma wkółko problemy typu "Oh ona kocha jego,a on kocha ją,a ona kocha<tu wpisz dowolne imię jakiegoś super macho> ale niechce znim być,więdz on udaje amnezje żeby ją zdobyć.Bohaterowie serialu są beznadziejni.Uważają sie za wielkich buntowników bo mają kasy jak lodu ale wcale niesą snobami.A drogie ciuszki,tapetowanie,wielka łaska dla "tych gorszych" to według nich niejest oznaka rozpieszczenia.A te sukcesy ich lipnego zespołu...ehh czysta fikcja.Serial jest niby dla osób w moim wieku,ale ja nieznalazłam w nim nic co by mnie zaciekawiło.Taki zwykły latynoski tasiemiec,jakich wiele wyprodukowano w historii Televisy.Super że ściągają go z anteny.

ocenił(a) serial na 10
fazi00000

hehe w Twoim wieku tzn. ile masz lat z 12 ?? bo na tyle pisze :P

skoro az tak Cię to drazni to tego nie oglądaj !! czy ktoś Ci cos każe !!
TV4 nie jest jedyną telewizją a jak Cię stać to moze masz cyfrę albo cyfrwy polsat czy tam telewizje 'N' a tam programów jest pełno !! od wyboru do koloru :P
bajek jest tam pełno to tez mozesz sobie pooglądac :P:P

Powiem Ci tylko jedno:
jesli myslisz ze swoim śmiesznym postem kogoś wkurzysz ( bo chyba tylko po to go napisałas to jestes w błędzie) :P
bo kto sie nie bedzie przejmował jakimś dzieckiem które sobie napisło ze nie lubi tego filmu haha

życzę powodzenia w dalszym pisaniu :P
jesteś smieszna :P:P

ocenił(a) serial na 1
sylusiaaa

śmieszna jeseś ty!!Mam 16 lat jeśli chcesz wiedzieć,a bajką jest ten twój denny serialik którym się tak podniecasz:P Rebelde obejrzałam z ciekawości bo koleżanki mówiły mi że jest taki extra...prawda okazała się inna,serial jest średniowieczny,wieśniacki..zupełnie jak ty.Niechodziło mi o wkurzenie kogoś,ani o obrażanie fanów/fanek serialu.Tylko o wyrażenie swojej opini.Jeśli jednak nieznośisz krytyki swojego serialiku to stul dziób i siedź cicho.

ocenił(a) serial na 10
fazi00000

ha ha ha jestes bardzo smieszna dziecko!!
Twoje słowa są tak puste jak ty :P
pisz sobie co chcesz i tak jestes zerem :D
ty wyrazasz swoje zdanie o serialu ja o Tobie :D
jesli on jest głupi to ty jeszcze głupsza i koniec :D

papa i miłego pisania :D:P

ocenił(a) serial na 10
sylusiaaa

hej dobra dziewczyny to już zaszło za daleko każdy ma prawo wyrazić swoją opinie ok tylko może tak w bardziej kulturalny sposób ?? skończcie się już wyzywać bo to nie ma sensu , szkoda tylko, że skoro nie lubisz tego serialu to wchodzisz na jego forum, tutaj piszą fani serialu i myśle że spodziewałaś sie takich odpowiedzi.... nic do Ciebie nie mam nie znam Cię i wiem tylko tyle, że nie lubisz zbuntowanych i uważasz ten serial za denny nie będę Cię przekonywać, że jest inaczej bo masz swoje zdanie każdemu może podobać się co innego, a w nie kórych szkołach jak jest właśnie w tym serialu ukazane tak właśnie jest są bogate dzieciaki które się wywyższają, dziewczyny chodzą wytapetowane i jak się zakochują to zawsze mają problem i nie mogą z tą osobą być, możesz mi wierzyć lub nie ale tak właśnie jest w niektórych POlskich szkołach jeżeli w Twojej szkole jest inaczej to po prostu Ci zazdroszcze, bo ja trafiłam na pięknych i bogatych w swojej i jak by to powiedzieć od bohaterów tego serialu różnią się tylko tym że są o wiele bardziej chamscy dla swojego otoczenia POzdrawiam was i mam nadzieje, że nie będziecie się już kłócić ;*

ocenił(a) serial na 1
alicja789

jakbyś zauwarzyła niemiałam zamiaru nikogo wyzywać,wyraziłem opinie ale skoro sylwusia nipotrafi spokojnie sie z tym pogodzić tylko wyzywać ludzi to widocznie jest zerem....a może się mylę

ocenił(a) serial na 1
fazi00000

Ps:Alicja życie nastolatek to nietylko ciągłe romansowanie i zrywanie z chłopakami.Problemy osób w naszym wieku są tu pokazane płytko i beznadziejnie.

ocenił(a) serial na 10
fazi00000

alicja789 masz racje :)

ja juz sie nie bede kłócić :)

ale chodziło mi własnie o to co Tobie
skoro ktos pisze cos takiego to tylko po to żeby zacząć sie z innymi kłócić.
chyba to wiadome ze jest to forum fanów RBD i REBELDE i kazdy kto czyta takie coś na pewno w jakimś tam stopniu sie wkurza!
Ja np. nie wejde na forum powiedzmy TYTANICA i nie napisze ze to durny film bo mam jakąs godność i skoro tego nie lubie to zachowuje to dla siebie ( tytanica akurat bardzo lubie :P )
Nie rozumiem ludzi którzy piszą takie cos hehe niby zeby wyrazic swoje zdanie....
Jesli czegos nie lubisz to tego nie oglądasz i nie wypisujesz nigdzie np. RBD to debile,nie nawidze ich,cieszę sie ze sciągneli to badziejstwo z anteny!!
Jaki to ma sens !
chyba tylko dla zabawy bo jak inaczej!
wybacz ale na moje to dzieciaki tylko takie rzeczy wypisują

pozdrawiam i mam nadzieje ze wiecej takich kłótni bo z takiego czegoś to tylko smiać sie mozna :P

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
Kh_amilo13

kamillo kurcze dzieciaku przestań tak pisać co ona Ci zrobiła, że tak piszesz?? tylko wyzywać umiesz masz 13 lat będziesz miał większe problemy zostaw sobie "łacinę" na później na pewno Ci się przyda, a to jak piszesz świadczy tylko o Twojej kulturze osobistej... Myślisz, że skoro nikt Cię nie widzi to możesz wszystko ??

ocenił(a) serial na 10
alicja789

Ja bardzo lubie rebelde,ale rozumiem że nie którym może sie nie podobać.

Kamilo możesz nie obrażać ludzi???Opanuj sie dziecko.

ocenił(a) serial na 10
fazi00000

Zgadzam się z "sylusiaaa". Ma 100% racji. Jak ktoś nie lubi rebelde, to po co w ogóle tu wchodzi. Niech uwagi zachowa dla siebie i nie obraża naszego cudownego Rebelde :):)

R_B_D

Droga koleżanko fazi00000..
Powiem Ci tak. Twoja wypowiedź jest tak idiotyczna, że nawet nie powinnam sie na ten temat wypowiadać, ale zrobię to, bo ludzie tacy jak Ty drażnią mnie niesamowicie mocno!
Więc.. Absolutnie nie mam nic do ludzi, którzy mają odmienne zdanie na temat jakiegoś tam serialu, ale to w jaki sposób się tutaj wypowiadasz świadczy o braku jakiejkolwiek kultury, jakiegokolwiek taktu!
To co napisałaś jest kompletnie bez sensu i w ogóle nie trzyma się kupy. Piszesz, że serial jest denny, że ukazuje tylko problemy bogatych, wytapetowanych lalek pomimo tego, że obejrzałaś tylko kilka odcinków ze względu na koleżanki.. Brawo!
Wydaje mi się, że gówno wiesz na temat zbuntowanych.. W filmie przedstawione są również problemy rodzinne bohaterów, dylematy, problemy (niekoniecznie związane z tym jak być z tym 'macho').
Więc dam Ci radę.. Skoro masz pisać takie brednie to weź lepiej nie pisz, bo drażnisz ludzi, a Twoje wpisy uważane są jako spam (bynajmniej przeze mnie).
A tak poza tym.. Twoj wzrost, wiek, czy cokolwiek tam innego nie świadczy o Twojej inteligencji (zresztą o niczyjej) i mogę się założyć, że wielu młodszych ludzi potrafiłoby wyrazić swoje zdanie w o wiele lepszy sposób. Tyle mam do powiedzenia.

Pozdrawiam zarówno fanów jak i tych anty fanów (którzy potrafią wypowiadać się w trochę rozsądniejszy sposób). ;)

Pachne_Sloncem

O Bosz..
Jak ktoś bez poczucia własnej wartości,nieumiejący wyrazić swoich anyspostrzezeni pisze tutaj.
Fazi00000,powiem Ci tak.Tyle ile masz zer w nicku tyle masz inteligencji zwłaszcza o telci Rebelde,zapewne obejrzałaś 1 czy 2 odcinki i od razu zrobilas taki szum ze niewiadomo o co.
Jasne,mozna nie lubic tego serialu bo nie wszyscy maja te same gusta.
Ale try moja droga odrobinke przesadzasz.
Wydaje mi się że osoby ktore nie lubia telci jak i zespolu niepowinny tutaj wpadac,nie mowiac juz o zakladaniu tematu...
Pustaka w głowie doskwiera...tak mi przykro fazi;)
ale podziel sie znami co w takim razie lubisz,wejdziemy i tez troszke popiszemy na ten temat.papa.

ocenił(a) serial na 10
agataa12

fazi może lubi polityke :P:P a nie jakąś rozrywke, którą jest oglądanie Rebelde :):) Boże dlaczego sie konczy film :(:(

Miaa

nie nie.. fazi ogląda filmy z serii bollywooda!
akurat nie mam nic do tego, ale ogólnie wejdźcie na jej profil i zobaczcie jakie filmy dostały od niej 10, a jakie 1.
śmieszne!

ocenił(a) serial na 1
Pachne_Sloncem

1 dla uwarzasz że 1 dla American Pie to żenada...żałosna jesteś.

ocenił(a) serial na 10
fazi00000

hehe ja weszłam na jej profil i tylko śmiać mi sie chciało :P
wiecie co jest jeszcze śmieszne ze nasza ''kochana kolezanka'' weszła tez na forum RBD La Familia i tam tez musiała napisac jak to nie nawidzi RBD
tam tez jej ''ładnie'' napisałam :P hehe wiecie co dla mnie ona jest jedynie dzieckiem które ma ochote sobie poobrazac innych a ze są tu osoby które potrafią jej pojechac to dziewczynka zaczyna się wkurzać .

pozdrawiam fanów RBD :)
nie dajmy sie jakiejs dziewczynce która wymysliła sobie ze moze obrazac innych

sylusiaaa

na forum Anahi również zostawiła idiotyczny temat!

ocenił(a) serial na 6
fazi00000

'fazi0000' po pierwsze: nikt Ci nie każe tego oglądać:P Każdy ma inny gust ale na prawdę nie rozumiem dlaczego tak twierdzisz...:PP Mówisz, że to jeden z wielu jakie wyprodukowała Televisa. Ale właśnie "Zbuntowani" bardzo różnią się od innych telenowel! Fabuła jest całkiem inna niż np. "Zbuntowany anioł", "Luz Maria", "Marina", czy "Maria z przedmieścia". W tych wszystkich tasiemcach jest zawsze jeden i ten sam wątek. >>On bogaty, ona biedna. Zakochują się w sobie, ale jego kocha zła kobieta, która nienawidzi tamtej. Chce ją zniszczyć i takie tam... Ale w końcu miłość zwycięża i są szczęśliwi<< A w "Zbuntowanych" nie ma czegoś takiego i to właśnie ich wyróżnia, sprawia, że sa niepowtarzalni i jedyni w swoim rodzaju. (i za to ich kocham:*)

Mówisz, że nie przypominają "Zbuntowanych" z tytułu. To jak mieli nazwać ten serial? Czy Ty uważasz, że bycie ZBUNTOWANYM polega na piciu, paleniu, zażywaniu narkotyków i ucieczkach z domu? XD
Serial pokazuje życie współczesnych nastolatków. Ich problemy z rodzicami i rówieśnikami.
Mówicie co chcecie ale ja uważam, że serial jest świetny! (I TO NIE TYLKO MOJE ZDANIE) a co do zespołu RBD to nie sądzę aby ich popularność była "fikcją" :P Zespół ten ma wiele fanów na kazdym kontynencie i w wielu krajach. Liczne nagrody, ktore zdobyli, fani, którzy zawsze towarzyszą im na koncertach, strony, blogi, fora, gadżety z ich twarzami to na pewno nie fikcja!:P
POZDRAWIAM WSZYSTKICH FANÓW ZBUNTOWANYCH I RBD!:*
________
zapraszam na http://www.worldtv.fora.pl rejestrujcie się i piszcie posty!:)

Phonetique

Jak się daje obrazek na filmweb na swoje konto?Bo niewiem.

ocenił(a) serial na 10
Kh_amilo13

Wchodzisz w ustawienia i tam wszystko jest.

Angelina_9

Dzieki fajne mam?:D

ocenił(a) serial na 10
Kh_amilo13

Bardzo fajne zdjęcie

<za krótki>

<za krótki>

Angelina_9

Ej a wiesz jakie buty nosi Miguel?Takie czarne w biale paski.Chodzi mi o firme ich.

ocenił(a) serial na 10
Kh_amilo13

Nie wiem nic o jego butach

<za krótki>

ocenił(a) serial na 10
Angelina_9

Wracając do tematu,to powiem wam że ona jest bardzo głupia,i nie tylko tu pisze takie głupoty.

Pozdrawiam wszystkich fanów RBD i Rebelde:))

Angelina_9

Ej a wiesz jak mozna sie skontaktowac z RBD jakis e-mail czy co zeby napisac do nich?

ocenił(a) serial na 10
Kh_amilo13

Nie mam żadnego kontaktu z RBD niestety.

Wolałabym żebyś zamiast "Ej" napisał angelina jeśli piszesz do mnie.OK?

Angelina_9

Kh_amilo13 wydaje mi się 9ale pewności nie mam), że te buty są z adidasa. ;]

Pachne_Sloncem

coś wam pokaże..
tak sobie wędrowałam po forach i znalazłam ciekawe zjawisko..
otóż.. przeanalizujmy teraz wszyscy wypowiedz założycielki tematu i następnie zajrzyjmy w podany link ( http://www.filmweb.pl/topic/846180/Co+ludzie+w+tym+widz%C4%85.html ) i przeczytajmy wypowiedz jednej z osób, która używa DOKŁADNIE tych samych sformułowań co koleżanka z wieloma zerami w nicku. x]

Nie stać cię nawet na to, żeby wymyślić coś swojego? na tyle jesteś inteligentna? Fuuuj.. aż się brzydzę Tobą! a taką mądrą zgrywała! Pff.

Pachne_Sloncem

Plagiat :/
ale musicie przyznać, że nawet trochę się wysiliła dodając pojedyncze słowa od siebie ;)

ocenił(a) serial na 10
Ensename373

no rzeczywiście parę słów zmieniła np zamiast dzieciaków napisała osób w moim wieku och cóż .... myślałam, że po prostu ma odmienne zdanie ale się myliłam i do tego się kłóci z innymi. To jest ten sam (z małymi zmianami) post napisany przez kogoś innego

Bardka

3 sierpnia 2008 3:32 odpowiedz

Moje przyjaciółki nałogowo oglądają ten serial. Zachwycały się nim w mojej obecności, kazały mi "...być Robertą albo Lupitą, wybierz sobie". Namawiały, żebym i ja została jego fanką. Ale z miejsca odstraszyły mnie ich rozmowy: "Oooch, kogo pocałuje Mia!", "Ojejku, ta Roberta to jest głupia!". W końcu się przemogłam i oglądałam przez tydzień. Większej dawki wazeliny nie zniosłam. Powiedziałam im, że mi się to nie podoba. Zrobiły zdziwione miny, ale nadal tutułowały per "Roberta". No, może trochę polubiłam ową postać. Bo jest taka trochę inna od tych plastikowych lalek. I za włosy.
Bo co może być ciekawego w tym, że cudne dziewczynki i super macho mają w kółko problemy typu "och, ja go kocham, a on kocha ją, a ona kocha <tutaj wstaw sobie imię dowolnego macho>". Uważają się za wielkich buntowników, bo mają kasy jak lodu, ale wcale nie są snobami. Tak, a ubieranie się w drogie ciuszki, tapetowanie, wielka łaska dla "tych gorszych" i ogólny szpan to wcale nie jest oznaka rozpieszczenia? A sukcesy ich lipnego zespołu... cóż, czysta fikcja. A weźmy urodziny Mii i Roberty... głupszego odcinka nie oglądałam.
To ma być podobno skierowane do dzieci takich jak ja. Jednakże, nie znalazłam w Zbuntowanych żadnego elementu, który by mnie zaciekawił. Taki tasiemiec najzwyklejszy. Może po prostu jestem jakaś dziwna i nie mam gustu, ale wolę obejrzeć Sędzinę Annę Marię Wesołowską. Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam.

fazi00000

Ogólnie wydaje mi się, że się za mocno wszyscy podnieciliście tą wypowiedzią. Osobiście lubię ten serial i nie uważam, by był płytki, a mam 20 lat i na ogół nie zadowalam się byle czym, ale chciałam powiedzieć jedną istotną rzecz - forum to zostało stworzone nie tylko dla fanów tej produkcji. Forum bowiem jest tym miejscem, gdzie KAŻDY może wyrazić swoje opinie. No, też kwestia, jak się to czyni (to sprawa indywidualnego wychowania, poziomu kultury oraz wiedzy i tzw. odrębna para kaloszy), ale to, jak ze sobą tutaj rozmawiacie, zahacza nieco o fanatyzm. Jeśli "fazi(coś tam dalej w nazwie)" coś tu napisała, to niech i tak zostanie i Boże drogi, nie róbcie z tego AŻ takiej afery. Nawet jeśli poziom intelektualny wypowiedzi owej użytkowniczki pozostawia wiele do życzenia. Pozdroo ;-)

Marciuch

małe wtrącenie: fazi przypisała sobie wypowiedź innej osoby ...a co do reszty całkowicie zgadzam sie z przedmówczynią...

Ensename373

Wybacz w takim razie, nie doczytałam, bo już nie chciało mi się czytać tych wszystkich wzajemnych bluzgów. A w sumie jaka jest gwarancja, że to ta sama osoba nie pisała gdzieś indziej, i że to skopiowała, używając innego nicka? Ja np. tego nie wiem, bo nie jestem wszechwiedząca, ciaoo robaczki ;-)

ocenił(a) serial na 10
Marciuch

Moim zdaniem nikt niepowinnien obrazac serialu ktoreg nielubi...Niech nieoglada i tyle...Czy ja wchodze na jakies beznadziejne serilae i na ich forum i je ob razam>..? nie...!!! troche szacunku do tych ktorzy trudzili sie by nagrac ten serial on m przeciez ponad 400 odcinkow a to wielki wysilek...!

ocenił(a) serial na 10
fazi00000

przeszukiwałam forum i znalazłam ciekawą rzecz...
nasza ''kolezanka'' wypowidziała sie w wielu tematach a w kazdym z nich tylko obraza!
nie rozumiem jednego skoro nie oglądała wielu odcinków zbuntowanych to na jakiej podstawie może cos oceniać!! tylko ktos to to ciągle ogląda moze powiedzieć ze cos jest zle albo brzydkie ale ktoś kto obejrzał 1 czy 2 odcinki jak moze cos takiego pisać!! a i jeszcZe jedno...wydaje mi sie ze nasz ''kolezanka'' pisze to tylko po to by sie kłócić bo jak inaczej?? w tym poście jeszcze uzasadniła troche ale w reście wcale??!!
poczytajce to sobie i sami ocencie :

Dulce : http://www.filmweb.pl/topic/889084/Nie+%C5%82adna..beznadziejna+aktorka+1+10..ht ml

Anahi:http://www.filmweb.pl/topic/889396/1+10.html

Christopher: http://www.filmweb.pl/topic/889151/Nijaki.....html

Christian: http://www.filmweb.pl/topic/889269/%C5%9Bmieszny+ale+aktor+z+niego+kiepski.html

RBD La Familia: http://www.filmweb.pl/topic/889106/%C5%9Brednia+9%2C51.html#2265503

no i oczywiscie ten temat!!

co o tym sądzicie?? bo ja uwazam ze wyrazanie własnego zdania to jedno ale pisanie po to żeby tylko obrazać to drugie !

ocenił(a) serial na 10
sylusiaaa

ONA JEST TYLKO PROWOKATORKĄ KTÓRA LUBI DENERWOWAĆ LUDZI.

Założyła temat i już nie pisze,chciała tylko nas wkurzyć.

sylusiaaa

Droga Użytkowniczko, nie będę tu nikogo bronić, ale obiektywnie rzecz biorąc, to Ty pierwsza zaczęłaś się czepiać Waszej, jak to nazwałaś, "koleżanki", pisząc, że jest śmieszna i ma oglądać bajki, jeśli je woli niż "Zbuntowanych" (a może faktycznie woli i nie powinno to nikogo bawić?). Ona tylko wypowiedziała się źle o serialu, a nie o nikim innym (ewentualnie - jak możemy to oglądać, nie doczytałam się nic więcej). A to, że się potem broniła, jadąc na Ciebie i wszystkich innych, co podążyli Twym śladem, to jest już wpisane w naturę ludzką, że odpowiadamy atakiem na atak. Pozdroo.

Marciuch

Oczywiście, zwróciłam się z tym do użytkowniczki o nicku: "sylusiaaa". I bez urazy, bo za nikim się tu nie wstawiam.

ocenił(a) serial na 10
fazi00000

rozumiem, rozumiem :)
wiem ze kłótnia to najgorsze co moze być ale ja juz taka jestem niestety hehe ze lubie się kłócić ale juz odpuściłam :D
Wiesz ja rozumiem wyrazanie własnego znadania.Ja tez nie lubię wielu filmów ale nie piszę na kazdym forum i przy kazdym aktorze bo dla mnie to jest ponizające!
Jesli czegoś nie lubię to tego nie oglądam i tyle.Po co mam kogoś obrazać i zakładać tematy tylko po to żeby się kłócic??
ach szkoda słów ...
mam nadzieje ze ona juz wiecej nie bedzie pisac
a ja juz się kłócic też nie bede

ale trezba tez umieć odróżnić pisanie własnej opini ze zwykłym objezdzaniem...

pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 8
sylusiaaa

siemka:)
ja bardzo lubię zbuntowanych.serial jest śmieszny i wogóle fajny.Niestety niektóre pomysły reżyserów były conajmniej dziwne...np.sprawa z ciążą pilar.kurde czemu od razu nie poszła do ginekologa z matką?!J jeszczo to że 15latków grją aktorzy mający średnio po 19 lat?

ocenił(a) serial na 10
martynika1126

Przeczytajcie wszystkie komentarze fazi00000,to pękniecie ze śmiechu:))

pozdrawiam