PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Właśnie kupiłam najnowszy numer Świata Seriali i niestety nie mam dobrych wiadomości:( To jak na razie koniec Zbuntowanych i nie szykuje się na 2 temporadę! A za Zbuntowanych nie będzie lecieć Lalola (bo ona będzie emitowana tylko od poniedziałku do środy o 22), a Idiotki nie idą do nieba, bo emisja tego serialu będzie właśnie w czasie Zbuntowanych od poniedziałku do piątku o 16 czyli tak jak wcześniej przed wakacjami lecieli Zbuntowani:( Nawet świat Seriali napisał, że na razie nie zobaczymy tego w tv czyli 2 temporady:( Specjalnie dal was zrobiłam scany ze Świata Seriali o 2 temporadzie tu macie linki:
http://img225.imageshack.us/img225/3596/53210810sj5.jpg cz.I
http://img225.imageshack.us/img225/48/16818714ts6.jpg cz.II
Jak będziecie chcieli ten cały dodatek o Zbuntowanych(8 stron o serialu Zbuntowani), to piszcie też zrobię scana i podam linki:)

ReBelDe_fan

też mam ten świat seriali i myślę,że TV4 zrobi przerwę i dopiero po tych wyżej wspomnianych serialach nada drugą temporade,rebelde jest zbyt popularne żeby mogli z niego tak łatwo zrezygnować,a jeżeli to zrobią to okażą się pacanami,a podobno w polsacie ma iść od początku pierwszy sezon przypomina mi to akcję ze ,,zbuntowanym aniołem" robili to smao najpierw posat potem tv4 i tak chyba z pięć razy.

ocenił(a) serial na 9
otinum

No wiesz nimi, to różnie bywa i mnie już nic nie zdziwi, ale ciągle na to liczę:) a tak też słyszałam już wiele razy, że mają puścić Zbuntowanych na Polsacie

ReBelDe_fan

serio wydaje mi się,że za dużo kasy by stracili gdyby nie puścili następnej temporady więc trzeba mieć nadzieję:)

ocenił(a) serial na 10
otinum

Może puszczą jak te "Idiotki..." się skończą a moze w Październiku tak jak 1 temporadę??? Też mam ŚS i powinni dać lepsze zdjęcia Santosa, Sol i innych...

ReBelDe_fan

Kuurde :(:(:( Ale mam nadzieje ze jednak puszcza 2 temporade ale pozniej .

ocenił(a) serial na 10
karolcia902401

Ja też mam nadzieje że puszczą 2 i 3 temporade.

Angelina_9

na jednym z forum o zbuntowanych pisało że jakaś dziewczyna napisała list do tv4 czy puszczą kolejne temporady zbuntowanych a oni jej odpisali że narazie nie bo nie mają kasy żeby je wykupić bo są teraz dość drogie.

ocenił(a) serial na 10
sylwia_093

:(:(:( oby Polsat puścił... wkoncu te idiotki nie ida... maja 160 odcinków, może po tym puszcza REBELDE..

ocenił(a) serial na 6
Miaa

Szkoda ;( Miałam jeszcze trochę nadziei ale teraz to już chyba definitywny koniec Zbuntowanych.. :(

ocenił(a) serial na 10
pietrusia

Mogłabyś dodać cały dodatek ze świata seriali ?? :) ............

ocenił(a) serial na 9
alicja789

No pewnie, że tak:) tylko kurcze mam problem z imageshack a już zeskanowałam te artykuły:/ to może podaj mi GG albo pocztę i ci prześlę na GG albo pocztę? A w międzyczasie postaram się z tym image shackiem

ocenił(a) serial na 6
ReBelDe_fan

Gdybyś mogła wysłać na pocztę to ja też bym gorąco prosiła ;) Jeśli masz czas to to mój adres : kropelka@amorki.pl ;) Z góry dziękuję ;***

ocenił(a) serial na 9
pietrusia

No to już wysyłam:) Nie ma problemu:)Bo kurcze nie wiem co z tym imageshackiem

ocenił(a) serial na 9
ReBelDe_fan

weisz co sprawdz sobie ja ci to wyslalam 2 razy ale jak by i nie doszlo to podaj gg to na gg ci wysle:)

ocenił(a) serial na 6
ReBelDe_fan

właśnie na pocztę nie dochodzi..Moje gg 214063 ;] Jeśli to nie problem ;)

ocenił(a) serial na 10
pietrusia

MOje gg 1733782 dzięki wielkie :) ...............................

ocenił(a) serial na 10
ReBelDe_fan

A apropo swiata seriali i tych skanow to napisali tam "W oczekiwaniu na drugi sezon telenoweli w Polsacie" wiec moze Polsat ma zamiar wyemitowac Rebelde?

ocenił(a) serial na 10
slonko_kg

jak do tej pory nie napisali że będzie 2 temporada to wątpie żeby yła chociaż bardzo bym chciała, dosyć że bawią się z nami i nie napiszą gdzieś wielkimi literami że będzie 2 temporada to jeszce dzisiaj nie moge obejrzeć zbuntowanych bo się zacina i nie wiele można zobaczyć, a włąściwie to nic nie można zonaczyć ;/

ocenił(a) serial na 10
alicja789

ja mam świat seriali i nie widzę zeby tak tam pisało : "W oczekiwaniu na drugi sezon telenoweli w Polsacie"... wiec jak???

ocenił(a) serial na 10
Miaa

Strona 45 duzy druk, biale litery, 3,4 linijka, ten caly wstep. Mam nadzieje ze dalam jasne instrukcje ;)

ocenił(a) serial na 9
slonko_kg

tam nie pisze w polsacie tylko w polsce:)

ocenił(a) serial na 8
slonko_kg

hmmm tam wcale nie pisze "W oczekiwaniu na drugi sezon telenoweli w Polsacie" musisz czytac dokładniej chyba ze mam inny ŚS w moim pisze "W oczekiwaniu na drugi sezontelenoweli w Polsce"! wielka szkoda ale to bylo do przewidzenia ze nie puszcza reszty sezonow;(

ocenił(a) serial na 7
Kasiczkaa

Ja byłam pewna,że 2 temporada poleci odrazu po pierwszej, w koncu te wszystkie petycje do TV4, ktore widziałam w necie i podpisywałam, no i w "Świecie seriali" dawali jakies zdjecia.... ehhh.... No ale na pewno puszecza dalszy ciąg tylko pytanie kiedy ????????? A tłumaczenie,że kolejne sezony sa teraz dośc drogie wydaje mi sie naciągane, bo niby czemu teraz miałyby byc droższe niż rok temu? Co do emisji w polsacie to uwazam to za bardzo doby pomysł, poneważ wiecej ludzi bedzie mialo dostęp do Rebelde, bo narzekano na to na forach. Jesli ktoś by wiedział cos wiecej to niech koniecznie pisze. Pozdrawiam wszystkich Rebeldomaniaków i RBD-maniaków :)

ocenił(a) serial na 10
ReBelDe_fan

Wg mnie poleci w październiku druga temporada.....Napewno puszczą bo co to byłby za sens puszczać 1 temporade a drugiej nie??? a zbuntowani mają dużą oglądalność to im się będzie opłacić!!! Zobaczycie że poleci !!! :)

ocenił(a) serial na 10
ReBelDe_fan

też wolałabym żeby to leciało na polsacie ......ale znając życie to Zbuntowani polecą około godz.13.00 jak będe w szkole.......:(. oby nie ....

Alda93

''Emisje telenowel na antenie Telewizji Polsat są uzależnione od licencji na te produkcje, które jednak pozostają tajemnicą handlową firmy i dlatego nie mogę udzielić Pani jednoznacznej odpowiedzi na pytanie, czy będziemy emitować telenowelę "Zbuntowani".
Na dzień dzisiejszy, nie jest ona uwzględniona w naszych najbliższych planach emisyjnych.
Proszę śledzić naszą ramówkę w prasie telewizyjnej, gdzie odpowiednio wcześniej przekazujemy nasze propozycje programowe.'' -...mógłby mi to ktoś przetłumaczyć? bo z tego co wyczytałam, to Polsat chyba nie podejmie się emisji Rebelde...przynajmniej na razie...

ocenił(a) serial na 7
ReBelDe_fan

Beznadziejnie, ze nie bedzie jzu Zbuntowanych ;/ A kiedy wyszedl ten swiat seriali ?

ocenił(a) serial na 10
olga9127

czy mi się wydaję czy dzisiaj wycieli scene jak miguel dziękuje mii, że zadzowniła do jego mamy w ogóle chyba wycieli wątek diega i roberty ;/ jejku dosyć że nie chcą puścić 2 temporady to jeszcze z pierwszej wycinają najlepsze scenki :(((

ocenił(a) serial na 10
alicja789

Jestem ogólnie załamana z tego powodu, że nie będzie w najbliższym czasie kolejnych temporad. Nie mogę nam odebrać serialu, w którym tak często identyfikujemy się z bohaterami... ;(

ocenił(a) serial na 10
Gina_2

no już za późno, zostało 6 odcinków:(:(:(:( nic nie poradzimy:(:( <beczy>

ocenił(a) serial na 10
ReBelDe_fan

Dlaczego ?? :( Nie mogą nam tego zrobić ;/
Nie wiem kiedy, ale muszą to puścić, choćby za rok za dwa, chociaż i tak nie wytrzymam.