Właśnie kupiłam najnowszy numer Świata Seriali i niestety nie mam dobrych wiadomości:( To jak na razie koniec Zbuntowanych i nie szykuje się na 2 temporadę! A za Zbuntowanych nie będzie lecieć Lalola (bo ona będzie emitowana tylko od poniedziałku do środy o 22), a Idiotki nie idą do nieba, bo emisja tego serialu będzie właśnie w czasie Zbuntowanych od poniedziałku do piątku o 16 czyli tak jak wcześniej przed wakacjami lecieli Zbuntowani:( Nawet świat Seriali napisał, że na razie nie zobaczymy tego w tv czyli 2 temporady:( Specjalnie dal was zrobiłam scany ze Świata Seriali o 2 temporadzie tu macie linki:
http://img225.imageshack.us/img225/3596/53210810sj5.jpg cz.I
http://img225.imageshack.us/img225/48/16818714ts6.jpg cz.II
Jak będziecie chcieli ten cały dodatek o Zbuntowanych(8 stron o serialu Zbuntowani), to piszcie też zrobię scana i podam linki:)
też mam ten świat seriali i myślę,że TV4 zrobi przerwę i dopiero po tych wyżej wspomnianych serialach nada drugą temporade,rebelde jest zbyt popularne żeby mogli z niego tak łatwo zrezygnować,a jeżeli to zrobią to okażą się pacanami,a podobno w polsacie ma iść od początku pierwszy sezon przypomina mi to akcję ze ,,zbuntowanym aniołem" robili to smao najpierw posat potem tv4 i tak chyba z pięć razy.
No wiesz nimi, to różnie bywa i mnie już nic nie zdziwi, ale ciągle na to liczę:) a tak też słyszałam już wiele razy, że mają puścić Zbuntowanych na Polsacie
serio wydaje mi się,że za dużo kasy by stracili gdyby nie puścili następnej temporady więc trzeba mieć nadzieję:)
Może puszczą jak te "Idiotki..." się skończą a moze w Październiku tak jak 1 temporadę??? Też mam ŚS i powinni dać lepsze zdjęcia Santosa, Sol i innych...
na jednym z forum o zbuntowanych pisało że jakaś dziewczyna napisała list do tv4 czy puszczą kolejne temporady zbuntowanych a oni jej odpisali że narazie nie bo nie mają kasy żeby je wykupić bo są teraz dość drogie.
:(:(:( oby Polsat puścił... wkoncu te idiotki nie ida... maja 160 odcinków, może po tym puszcza REBELDE..
Szkoda ;( Miałam jeszcze trochę nadziei ale teraz to już chyba definitywny koniec Zbuntowanych.. :(
No pewnie, że tak:) tylko kurcze mam problem z imageshack a już zeskanowałam te artykuły:/ to może podaj mi GG albo pocztę i ci prześlę na GG albo pocztę? A w międzyczasie postaram się z tym image shackiem
Gdybyś mogła wysłać na pocztę to ja też bym gorąco prosiła ;) Jeśli masz czas to to mój adres : kropelka@amorki.pl ;) Z góry dziękuję ;***
No to już wysyłam:) Nie ma problemu:)Bo kurcze nie wiem co z tym imageshackiem
weisz co sprawdz sobie ja ci to wyslalam 2 razy ale jak by i nie doszlo to podaj gg to na gg ci wysle:)
A apropo swiata seriali i tych skanow to napisali tam "W oczekiwaniu na drugi sezon telenoweli w Polsacie" wiec moze Polsat ma zamiar wyemitowac Rebelde?
jak do tej pory nie napisali że będzie 2 temporada to wątpie żeby yła chociaż bardzo bym chciała, dosyć że bawią się z nami i nie napiszą gdzieś wielkimi literami że będzie 2 temporada to jeszce dzisiaj nie moge obejrzeć zbuntowanych bo się zacina i nie wiele można zobaczyć, a włąściwie to nic nie można zonaczyć ;/
ja mam świat seriali i nie widzę zeby tak tam pisało : "W oczekiwaniu na drugi sezon telenoweli w Polsacie"... wiec jak???
Strona 45 duzy druk, biale litery, 3,4 linijka, ten caly wstep. Mam nadzieje ze dalam jasne instrukcje ;)
hmmm tam wcale nie pisze "W oczekiwaniu na drugi sezon telenoweli w Polsacie" musisz czytac dokładniej chyba ze mam inny ŚS w moim pisze "W oczekiwaniu na drugi sezontelenoweli w Polsce"! wielka szkoda ale to bylo do przewidzenia ze nie puszcza reszty sezonow;(
Ja byłam pewna,że 2 temporada poleci odrazu po pierwszej, w koncu te wszystkie petycje do TV4, ktore widziałam w necie i podpisywałam, no i w "Świecie seriali" dawali jakies zdjecia.... ehhh.... No ale na pewno puszecza dalszy ciąg tylko pytanie kiedy ????????? A tłumaczenie,że kolejne sezony sa teraz dośc drogie wydaje mi sie naciągane, bo niby czemu teraz miałyby byc droższe niż rok temu? Co do emisji w polsacie to uwazam to za bardzo doby pomysł, poneważ wiecej ludzi bedzie mialo dostęp do Rebelde, bo narzekano na to na forach. Jesli ktoś by wiedział cos wiecej to niech koniecznie pisze. Pozdrawiam wszystkich Rebeldomaniaków i RBD-maniaków :)
Wg mnie poleci w październiku druga temporada.....Napewno puszczą bo co to byłby za sens puszczać 1 temporade a drugiej nie??? a zbuntowani mają dużą oglądalność to im się będzie opłacić!!! Zobaczycie że poleci !!! :)
też wolałabym żeby to leciało na polsacie ......ale znając życie to Zbuntowani polecą około godz.13.00 jak będe w szkole.......:(. oby nie ....
''Emisje telenowel na antenie Telewizji Polsat są uzależnione od licencji na te produkcje, które jednak pozostają tajemnicą handlową firmy i dlatego nie mogę udzielić Pani jednoznacznej odpowiedzi na pytanie, czy będziemy emitować telenowelę "Zbuntowani".
Na dzień dzisiejszy, nie jest ona uwzględniona w naszych najbliższych planach emisyjnych.
Proszę śledzić naszą ramówkę w prasie telewizyjnej, gdzie odpowiednio wcześniej przekazujemy nasze propozycje programowe.'' -...mógłby mi to ktoś przetłumaczyć? bo z tego co wyczytałam, to Polsat chyba nie podejmie się emisji Rebelde...przynajmniej na razie...
Beznadziejnie, ze nie bedzie jzu Zbuntowanych ;/ A kiedy wyszedl ten swiat seriali ?
czy mi się wydaję czy dzisiaj wycieli scene jak miguel dziękuje mii, że zadzowniła do jego mamy w ogóle chyba wycieli wątek diega i roberty ;/ jejku dosyć że nie chcą puścić 2 temporady to jeszcze z pierwszej wycinają najlepsze scenki :(((
Jestem ogólnie załamana z tego powodu, że nie będzie w najbliższym czasie kolejnych temporad. Nie mogę nam odebrać serialu, w którym tak często identyfikujemy się z bohaterami... ;(