PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

kiedy weszłam dzisiaj na ich oficjalną stronę internetową www.grupo-rbd.com
znalazłam przerażający komunikat do fanów o zakończeniu kariery!
Boje się,że koncertu w Polsce już nie będzie:(:(:(
RBD kończy karierę!!!

ocenił(a) serial na 9
otinum

No dzisiaj też właśnie wchodziłam i czytałam:( i aż trudno mi w to uwierzyć:( ale wiadomo każdy potrzebuje kiedyś odpocząć, a jednak 4 lata, to kawał czasu

ReBelDe_fan

nieee ! powiedzcie mi ze to nieprawda !!;( weszlam na ich stronke cos tam poczytalam ale nic nie zrozumialam;( umiecie hiszpanski moglby mi ktos przetumaczyc mniej wiecej co napisali bylabym baaardzo wdzieczna !! ;*

aGa1306

ja weszłam na angielską wersję stronki i tam przeczytałam,ale jeszcze spróbuj na www.grupo-rbd.pl tam zamieścili tłumaczenie po polsku ;(;( to straszne!

otinum

dzieęęęki za stronke !! załamka ;(( a dlaczego w komentach pisze ze tylko any i chris sie wypowiedzieli a reszta nie ??

aGa1306

NIE!!! :((( Nawet nie dopuszczam do siebie takiej możliwości... Jeśli są już zmęczeni to niech sobie odpoczną ile tylko chcą ale muszą wrócić!!! RBD nie może się rozpaść na zawsze. I nie wyobrażam sobie innego składu zespołu. Zaraz kłade sie spać i na pewno bedzie mi sie śniło, że RBD konczy kariere. KOSZMAR. I MASAKRA. :)))

ocenił(a) serial na 10
pszczola2525

Nie wieże w to.Czytałam wywiad i nie jest to do końca pewne,więc mam trochę nadziei:)

Angelina_9

niestety juz wszedzie pisze ze 15 sierpnia zespol oficjalnie potwierdzil ze w 2009 r konczy swoja dZialalnosc;( a do tego czasu maja zamiar nagrac druga angielskojęzyczna płyte i pozegnalna trasa koncertowa ;(((

ocenił(a) serial na 10
otinum

Smutne :(
jak to czytałam to az mi sie płakać chciało
Ach....moze jeszcze zmienią zdanie ....miejmy nadzieje ....

ocenił(a) serial na 10
otinum

Normalnie aż płakać się chce!!! No to pewnie w Polsce już nie wystąpią !!! Szkoda że kończą kariere!!!! niestety nic na to nie poradzimy!!!! :(

ocenił(a) serial na 10
Alda93

Można miec przynajmieju nadzieje ze rozpoczną solowe kariery.

ocenił(a) serial na 10
xxAniaxx

ja wiem, że Dulce Maria ma nagrać płytę... Bez zespołu...

Miaa

Czyli solową, ale to pewnie w 2009 roku?

dark_4

chyba wiekszosc z nich bedzie nagrywac solowki - zawsze pytanie w wywiadach co bedzie gdy RBD sie rozpadnie odpowiadali ze beda stawaiac na kariery solowe, wiec tym sie pocieszajmy ;( pozdrawiam Was ;*

otinum

No nieeee ;(:( Wracam z wakacji i taka wiadomosc :(:(

ocenił(a) serial na 10
karolcia902401

Anahi powiedziała że to zależy od fanów czy zespół nadal będzie istniał.

ocenił(a) serial na 6
Angelina_9

Same złe wiadomości..;( Szkoda, że zespół się rozpada..;/ Pewnie teraz każdy pójdzie w swoje strony i porozpoczynają solowe kariery.. Ale razem mieli to coś..

pietrusia

Właśnie dzisiaj dopiero się o tym dowiedziałam. Co za smutna niespodzianka:( Lubię ten zespół jak zaden inny a tu taka wiadomość!
Też tak myślę,że razem mieli to coś. Solo nie będzie juz tak cudownie:(
Wielka szkoda!!!:(

ocenił(a) serial na 10
ewasia23

dosc ze nie emitują dalszych temporad na tv4 to jeszcze zespół się rozpada... Masakra :(

ocenił(a) serial na 10
Miaa

Przez te kilka dni same złe wiadomości, zespół sie rozpada, a 'zbuntowanych' nie puszczą.

ocenił(a) serial na 10
otinum

ach smutne to wszystko :(
do 28.08 lecą ''Zbuntowani''
od 1.09 leci juz ta Laolla czy jak jej tam :(

ach tylko płakać sie chce ;(;(

ocenił(a) serial na 10
sylusiaaa

nie lalola tylko "idiotki nie idą do nieba " ;/

ocenił(a) serial na 10
Miaa

Beznadzieja jakis durny serial będo puszczać tv4 nie wie co robie. Bedo tego załowac jak zobacza ze im oglądalność będzie spadać.
(zapraszam wszystkich do rejestrowania sie na mojej nowej stronie www.rebelde.rbd.aaf.pl )

Miaa

No tak, bo przecież nieszczęścia chodzą parami! Ale dalszą emisje to wolałbym bardziej niż dalsze istnienie zespołu RBD. A Wy co byście bardziej chcieli.

ocenił(a) serial na 10
dark_4

Wiecie co? W zespole zostaje Anahi(Mia)Dulce Maria(Roberta) i Chavez(Giovanni). Odchodzą Herrera(Miguel), Maite(Lupita) i Chris(Diego). Będzie teraz RBD trio :|

parmacki

skąd ta informacja?! skąd o tym wiesz? to potwierdzone? wychodzi,że zostają ci co najlepiej śpiewają

ocenił(a) serial na 10
otinum

To prawda???

<za krótki>

<za krótki>

ocenił(a) serial na 10
otinum

http://www.grupo-rbd.pl/aktualnosci/276-list-od-pedro-damiana

od Pedro Damiana :(

ocenił(a) serial na 10
otinum

o Nieeeeeeeee! Własnie dopiero teraz wyczytałam ;/;/ Jak to możliwe? ;(
Ja tylko tym żyłam, tym serialem i ich zespołem ;/;/
No ale dobrze że chociaż ich trzech zostaje? tylko czy to pewne?

R_B_D

To zespół ich troje, jak ich trzech. I to też by pasowało, bo przecież nazwa zespołu to RBD. Trzy litery, trzy osoby. Co wy o tym sądzicie???

ocenił(a) serial na 9
dark_4

A skąd dokładnie wiadomo, że ma zostać tylko Anahi, Dulce i Christian??

ocenił(a) serial na 9
ReBelDe_fan

A i jeszcze jedno sylusiaa powiedz mi co pisze w tym liście, który napisał Pedro Damian, bo ta strona w ogóle nie chce mi wejść. Pisze, że błąd

ocenił(a) serial na 9
ReBelDe_fan

Jednak już nie musisz, bo wczoraj na blogu o zbuntowanych przeczytałam, co Pedro Damian napisał:(

ReBelDe_fan

Koniec RBD?No chyba nielaliście.Kupcie sobie Bravo i zobaczycie co piszą ;]

Kh_amilo13

Khamilo13
A co niby w tym "BRAVO" napisali??

ocenił(a) serial na 10
otinum

to dobrze klaudia1990-1990 ze znalazłas
to wszystko jest strasznie smutne :(

na stronie http://www.grupo-rbd.pl/ są zawsze najnowsze wiadomości o zespole.
warto wejsc bo wszystko jest tam dokładnie wyjasnione tylko czasem stronka sie nie otwiera bo ma przeciązony serwer
ale jak sie załaduje to naprawdę ciekawe informacje tam są

pzdr.

ocenił(a) serial na 9
sylusiaaa

No właśnie mam tą stronkę w ulubionych:) ale ciężko trafić na moment, w którym serwer nie jest przeciążony:)czyli tą informację, że ma zostać tylko Anahi, Dulce i Christian w RBD też przeczytałaś na tej stronie?

ReBelDe_fan

fakt stronka jest super:D ale ja jak to zobaczyłam od razu weszłam na ich oficjalną,bo nie mogłam na początku uwierzyć,że to koniec w sumie to będzie dziwne,że zostanie ich tylko troje,to już nie będzie to rbd,ale zawsze chociaż część z nich:(

ocenił(a) serial na 10
otinum

Zgadzam sie z tobą,to już nie będzie to samo RBD, niestety:(

Angelina_9

A wiecie co bedą się zajmować dalej?

ocenił(a) serial na 10
Kh_amilo13

Pewnie tym samym co teraz,tylko że solo

ocenił(a) serial na 10
Angelina_9

pewnie tak, ale dobrze że chociaż zostaje ich trójka, że się cały zespół nie rozpada.

ocenił(a) serial na 10
otinum

klaudia1990-1990 ja nie wiem czy zostaje ich trójka
wszyscy tak mówią na różnych forach ale ja na zadnej oficjalnej stronie tego nie znalazłam a więc nie mam pojęcia...
co przeczytałam to tylko to ze wszyscy podjecli decyzję o tym ze rozwiązują zespół i teraz kazdy z nich pojdzie swoją drogą....

ocenił(a) serial na 9
sylusiaaa

aha dzięki:) sylusiaa:)..........(za krótki)

ocenił(a) serial na 8
ReBelDe_fan

taaa już tyle razy słyszałam że ktoś oficjanie kończy swoją karierę,albo odchodzi z zespołu.często są to zwykłe bujdy wymyslone na potrzeby dobrego marketingu.w sumie to niezły patent na zwiększenie sprzedaży płyt czy biletów na koncerty...

ocenił(a) serial na 10
martynika1126

Mam nadzieje, ze to tylko głupie plotki i zespół zostanie ;)

R_B_D

Szczerze wcale się troche nie dziwie że postaniawiają rozwiązać zespół RBD. Spewnoscią słyszeliscie, że na koncercie w EL SALVADOR CHRISTIAN CHAVEZ (GIOVANNI MEZDEZ) ZEMDLA W PROST NA DULCE MARIE (ROBERTA PADO) tarafił do szpital,a po badaiach okazało się żę był odwodniony! - koncert nadal trfał tylko bez udziału CHRISTIANA CHAVEZA. Zresztą sami zobaczcie http://pl.youtube.com/watch?v=BUySQT9F-aE, pondto w zespole działo się nie najlepiej ANAHI (MIA COLUCCI) w 2006 roku znowu zachorowała na anoreksje .

ocenił(a) serial na 10
otinum

skylla92 nie dlatego zespół sie rozpada.
Chris zemdlał to racja ale juz sie czuje dobrze
Anahi zachorowała na anoreksję ale juz dawno się z niej wyleczyła i juz jest zdrowa.

zespól sie rozpada ponieważ niektórzy z nich tzn.Alfonso i Maite zajmują się teraz aktorstwem i ciezko im pogodzić obie rzeczy!

Chodziły pogłoski ze mają śpiewać w 3 ale czy to prawda to nie wiadomo
Teraz musimy poczekać i zobaczyć jak sie cała sprawa rozkręci.

ocenił(a) serial na 6
sylusiaaa

Miałam nadzieję, że się wycofają z tej informacji o rozpadzie zespołu.. Ale widzę, że chyba jednak jest to nieuniknione.. Wiadomo było, że prędzej czy później to nastąpi, ale chyba każdy z nas wolałby to później..;/

sylusiaaa

Tak to prawda ANNHI była chora na anoreksje ale ostatnio pisałao że we 2006 roku nawróciła się ! Ale już jest wszystko w porządku :D

skylla92

Zespół się rozpada, bo podobno każdy zaczyna robić własną solowa karierę, i jeżeli zespół się rozpadnie to myślę że RBD w ogóle przestanie istnieć i nawet nie będzie tego "trio" z Any, Dul, i Chrisem(Dlaczego oni zostają w zespole, skoro np. Dul chce nagrać własną płytę?). Poza tym ich trójka to nie będzie to samo... i na pewno fani nie będą zadowoleni. Nawet na kotku o tym pisali :/