Kupiłam dziś program telewizyjny na przyszły tydzień i zauważyłam że nie ma Zbuntowanych!Wie ktoś może czy przestana to emitowac czy może zmienili czas emitowania?
1 temporada kończy sie w tym tygodniu
a reszty telewizja nie wykupiła bo podobno nie mieli pieniędzy.
Nie mieli pieniędzy to raczej taka telewizyjna wymówka, dlaczego? Woleli kupić idiotki nie idą do nieba i lalole zamiast 2 temp. Najprawdopodobniej nie opłacało by się im bo serial miał zbyt małą oglądalność a dalsza seria serialu jest kosztowna. Każdy serial ma przecież swoją rzesze fanów i się oni buntują jak nie zobaczą napisu koniec. Akurat to przypadło zbuntowanym. Nic na to nie można poradzić. Jak widziałem reklamę(zapowiedź) serialu Lalola to nie wygląda to optymistycznie wręcz negatywnie ten serial to jakieś dziadostwo! Zobacze tylko kawałek tego i to wszystko, nie ma co się porównywać do naszych zbuntowanych. Zbuntowani to pierwszy serial meksykański który jest emitowany w Polsce i opowiada o młodzieży w rolach głównych! To przede wszystkim dlatego taki sukces serialu. Jakiś mam sentyment do meksykańskich produkcji natomiast do argentyńskich mam odmienne zdanie, ale jeżeli ma być serial argentyński to fajnie by było zobaczyć Rebelde Way!!! To od tego serialu powstał meksykański serial zbuntowani!
Witam oni muszą to dalej emitować bo inaczej tego nie przeszyję tak bardzo chę oglądać. Zbuntowani są na 1 miejscu u mię.
W twojej wypowiedzi jest jedna nieścisłość."Zbuntowani" nie są pierwszą meksykańską telenowelą emitowaną w Polsce.
Lalolę mieli okazję oglądać widzowie w Ameryce i opinie są pozytywne ponoć zabawna i słodka opowieść :) zobaczyć nie zaszkodzi a może się spodoba widzom :)
"Lalola to nie wygląda to optymistycznie wręcz negatywnie ten serial to jakieś dziadostwo!"
Mylisz się, Lalola to bardzo zabawny i ciekawy serial, dostał nagrodę Martina Fierro (a to prestiżowa nagroda). Ja też chciałabym żeby puszczono dalej Zbuntowanych, ale jeśli ich nie będzie to mój świat się nie zawali. Poza tym słyszałam, że Polsat ma puścić jeszcze raz pierwszą temporadę a później dwie kolejne.