PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Aż nie chce mi sie wieżyć, że dalsza emisja Rebelde jest mało opłacalna i że ten serial nie przyciąga widzów (jak mówi tv4). Wpadłam więc na pomysł aby policzyć ile tak naprawde jest rebeldemaniaków. W tym temacie w odpowiedziach będziemy pisać coś w stylu "Jestem fanem rebelde...(dalej co już tam chcecie)". Tyle ile będzie odpowiedzi tyle będzie fanów "Rebelde". Zobaczmy ile nas jest. Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 10
paulinka_rbd

Ja też jestem wielkim fanem rebelde i nie wyobrażam sobie że dalej żyć bez rebelde jak nie emitują dalszych części to z nie na widzie tv4 i przestane jej oglądać koniec.

Zbuntowany_RBD

Jestem fanką RBD i Zbuntowanych...Chciałabym obejrzeć pozostałe 2temorady...jeżeli nie będzie mi to dane- mówi sie trudno...będę żyć dalej, aczkolwiek miło by było, gdyby jednak telewizja wyemitowała następne 2sezony xD
pozdrawiam :*

ocenił(a) serial na 10
Ensename373

Ja też jestem fanką RBD i Rebelde, mam nadzieje że TV4 wyemituje 2 i 3 temporade:)

Pozdrawiam

Angelina_9

Owszem ja również jestem fanką! :)

ocenił(a) serial na 10
paulinka_rbd

JA też jestem fakną RBD i REBELDE i było by wspaniale gdyby tv4 wyemitowalo dalsze temporady ;)) =*

ocenił(a) serial na 10
paulinka_rbd

Jestem wielka fanką Rebelde =D I mam ogromną nadzieję, ze kolejne temporady zostaną wyemitowane =D Błagam o to...

ola_kiler

Jestem wielkim fanem zbuntowanych, tak więc druga i trzecia temporada oczywiście do wyemitowania!!!

ocenił(a) serial na 10
paulinka_rbd

Czytałam na jakimś forum że POLSAT ma zamiar wykupić wszytkie termody Zbuntownych .. :) Mam nadzieje ze okaze sie to prawda.

A jak dzwonilam do TV4 to pani wytlumaczyla ze wyemitowanie Zbuntowanych jest w tym momencie za drogie bo serial jest bardzo popularny a ich poprostu na to nie stac .. Wiec nie chodzi tu o nieoplacalnosc..

paulinka_rbd

Jestem fanką RBD i Zbuntowanych . Chciałabym obejrzeć pozostałe temporady i mam nadzieje ze to za jakiś czas będzie możliwe :):):)

Pozdro :*

paulinka_rbd

ja chce druga temporadę , w końcu jestem wielka fanka zarówno serialu jaki i zespołu .

ocenił(a) serial na 10
madzia1419

Jestem fanką RBD,a zwłaszcza Anahi.Uwielbiam jej piękny głos,a Salvame mogłabym słuchać godzinami.

Lubię też oglądać Rebelde i mam nadzieję że TV4 jednak wyemituje 2 i 3 temporade.

Pozdro.

ocenił(a) serial na 10
suzi_5

Jestem ogromna fanka Rebelde!!Kocham ich!!A jak polsat nie wykupi tego serialu to im skopie dupe!!!

ocenił(a) serial na 10
ZbuntowanaRBD

Tez jestem fanką...mam nadzieje ze bedą następne temporady... :):) Kocham ICH :*:* Kiss:*:D

ocenił(a) serial na 10
Miaa

Ja tez jestem fanka Rbd i Zbuntowanych...i niewyobrazam sobie zyc bez tego serialu!

ocenił(a) serial na 2
paulinka_rbd

Jestem wielkim fanem serialu rebelde i zespołu RBD :D mam nadzieję, ze zobaczymy dalsze perypetie Zbuntowanych ;]

ocenił(a) serial na 10
paulinka_rbd

Jestem fanką Zbuntowanych i RBD :))

sylusiaaa

Jestem fanką Rebelde, a przede wszystkim RBD :)

ocenił(a) serial na 10
paulinka_rbd

Jestem wielkim fanem Zbuntowanych i RBD. Mam nadzieję, że dane nam będzie obejrzeć dalsze losy naszych bohaterów ;) Obojętnie czy będzie to Polsat czy TV4. Byle byłoby to szybko :D Jak nie wyemitują 2 i 3 temporady to skopie im dupy... Bez jaj, żeby telewizja nie miała kasy... W razie czego jest Polsat, tam na pewno znajdzie się kasa :D
W przeciwnym razie zacznę ściągać po hiszpańsku i poproszę jakąś osobę, która umie hiszpański, żeby mi przetłumaczyła. Na pewno będzie warto ;) Miejmy nadzieję, że nie będę musiał podjąć takich radykalnych kroków :P Ale jeśli naprawdę nie wyemitują to jestem do tego zdolny...
Pozdrawiam wszystkich Rebeldomaniaków :)

ocenił(a) serial na 10
paulinka_rbd

Ja również jestem fanką Rebelde !!! Uwielbiam ten serial...chciałabym ich wszystkich kiedyś zobaczyć w realu....pozdrawiam wszystkich :*

paulinka_rbd

Oczywiście też jestem fanką Rebelde i oczywiście też mam nadzieję, że puszczą kolejne temporady naszego kofanego serialu.

ocenił(a) serial na 8
joasia244

Też jestem wielką fanką,Zbuntowanych(ucze się hiszpańskiego,ale wolałabym żeey póścili pozostałe temporady w telewizji,polskiej),pozdrowienia dla fanów:)

ocenił(a) serial na 6
martynika1126

Ja również zaliczam się do tego grona..;) Pokochałam serial Zbuntowani równie mocno jak RBD i ich piosenki..;) Aż trudno mi uwierzyć, że wcześniej piosenki w języku hiszpańskim mi się nie podobały! brr xD

Weźmy też pod uwagę, że fanami Zbuntowanych i RBD są też ludzie, którzy nie mają dostępu do neta ;] Jest nas na pewno więcej xD Sama niedawno odkryłam, że w moim otoczeniu jest dużo fanów Zbuntowanych xD

ocenił(a) serial na 6
pietrusia

Jestem wielką fanką Zbuntowanych, RBD i ich wszystkich piosenek! Bardzo bym chciała zobaczyć dalsze losy bohaterów z EWS na polskich ekranach:] Mam nadzieję, że się kiedyś doczkem! :D Kocham REBELDE!:*

Zgadzam się. Niektórzy fani "Zbuntowanych" nie mają neta, więc na pewno jest na więcej:D

ocenił(a) serial na 10
paulinka_rbd

Jestem fanką filmu Rebelde i zespołu RBD :)mam nadzieje, że poleci 2 temporada :)