PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Uważam że fani powinni zrobić coś zespołu RBD powinni zrobić coś by go uratować. Jego członkowie lub nawet sami fani(chyba jednak zespół byłby lepszy, zawsze znajdzie się jakiś łajdak który będzie próbował zgarnąć łatwą kasę przy minimalnym wisiłku)powinni utworzyć konto na które fani RBD wpłacaliby pieniądze na rzecz zespołu. Ktoś na forum napisał że wykupienie nazwy i piosenek zespołu od Televisy kosztowałoby majątek, RBD ma bardzo wielu fanów na całym świecie. Gdyby każdy z nich wpłacił na konto zespołu określoną sumę pieniędzy, być może uzbierałaby się odpowiednia suma, zespoł mogł zachować nazwę i wszystkie swoje utwory. Może ktoś powinien o tym pomyśleć i dać i znać ?

ocenił(a) serial na 10
Kaya1456

pieniądze,pieniędzmy ale nie tylko o nie tu chodzi...
a jesli nawet o nie to pomyśl sobie ze oni są w tej chwili na szczycie i zarabiają na prawdę dużo kasy i gdyby się nawet zebrali to nie bedzie ich na to stać to jak trudno było by zebrać kasę od innych skoro ich samych na to nie stać ..... ale nie kasa jest tu problemem... jak moze gdzieś czytałas juz RBD rozpada się takze dlatego ze kazdy z nich chce robić cos innego( jedni chcą grać w teratrze,inni w telewizji a jeszcze inni chcą nagrywać solowe płyty)

RBD jest wspaniałym zespołem i osiągneli na prawdę wiele ale kazdy z nich ma prawo do tego żeby robić w życiu to co będą chcieli .Mają prawo spełniac swoje marzenia i isć o krok dalej a nie koniecznie bedzie to związazne z zepołem RBD.

ocenił(a) serial na 10
sylusiaaa

Dobra zamknij ryj.

miguelalfonso

O! Khamilos13 wrócił pod zmienionym nickiem i avatarem.Myślałeś że nikt nie zauważy?Jak zwykle jedziesz debilnymi tekstami.Po tym cie łatwo poznać gówniarzu.

ocenił(a) serial na 10
Dante_27

Znam cie?

ocenił(a) serial na 10
miguelalfonso

Ooo widzę że nasz Debillo13 powrócił.Jak zobaczyłam jego nick to wiedziałam że nasz kamilek wrócił,może i zmienił sobie nick i fotkę ale ze słownictwem się nie rozstaje.

ocenił(a) serial na 10
suzi_5

żal mi cię gówniaro

ocenił(a) serial na 2
miguelalfonso

Khamillos13 wrócił i dalej powala nas mocą swojej głupoty.:P

kamerun5

znowu będzie się trzeba użerać z tym błaznem.Kamilos daj już sobie spokój z tymi wyzwiskami.

ocenił(a) serial na 10
Dante_27

"żal mi cię gówniaro"ale Jej na wrzucałeś wow no po prostu zatkała Mnie.
Jedynym gówniarzem na tym forum jesteś Ty,lepiej znajdź sobie dziewczynę(jeżeli któraś będzie Cie chciała)i daj nam święty spokój OK???

ocenił(a) serial na 10
Dante_27

na osoby chore psychicznie nie ma rady...