Siemka,jaka jest Wasza ulubiona postać w Zbuntowanych?
Ja najbardziej lubię Pasquala Gandię i to jak mówi (hobenes).
Bardzo lubię Vico,Mie,Tomasa,Miguela,Alme,Giovaniego,Santosa.
Ale i tak(hobenes)jest najlepsze;)
pozdro
Hmm... dobre pytanie , ale powiem tak: Miguel jest takim ciachem, ze loo... i fajnie gra w serialu, Mia chociaz typowa jedynaczka jest ok i super pasuje do Miguela:) Roberta i Diego sa smieszni jak robia sobie ciagle na zlosc albo te ich gierki milosne:) mozna sie przy tym usmiac:D Alma i Franco tez sa smieszni jak sie kloca normalnie jak male dzieci:P ale tez fajnie sie na nich patrzy, Pasqual jest dobry z tym pasem co go niby wyszczupla hehe
Czyli, co wychodzi na to, ze moglabym tak w nieskonczonosc o bohaterach, bo kazdy z nich ma cos w sobie fajnego:) NO NIE WLICZAM DO TEGO CZARNYCH CHARAKTEROW I NAWET NIE BEDE WYMIENIAC BO SZKODA CZASU NA NICH!!!!
Oczywiście Diego i Roberta a potem Giovanni, Alma, Tomas, Pasqual, Santos, Miguel, Mia, Vico,Leona Bustamante i Pilar.
A nie znoszę Celinę Nico i Teo
Kurcze, chyba jednak Alma!
Z początku patrzyłam na nią jak na chodzącą, wycekinowaną od góry do dołu choinkę z kwiatuszkiem we włosach, śpiewającą jakieś dziwne disco polo (disco mexico?)
... po prostu działała mi na nerwy
Ale potem zobaczyłam w niej to wewnętrzne piękno
Pokochałąm ją za charakter
Alma ma złote serce, jej kochana, pomysłowa i nawet lubię to jej "aaaaaaaaaaaaaaaj czikitijaaaaa!"
Taka matka to marzenie!
Nie rozumiem Roberty jak może być taka wobec Almy
No Alma jest The Best a jak mówi (Culocci) normalnie boskie.
I jeszcze jak Pasqual mówi Elite Way School ten tekst po prostu wymiata
Dla Mnie ulubione postacie to : Diego i Roberta , Mia i Miguel , Teo i Jose , Santos i lupta i też Giovanni:)
Roberta jest fenomenalna i moim zdaniem dużo łądniejsza od Mii, którą też lubię za ten tekst:
Mia:Jak trudno byc mną.
Celina:Przepraszam,zapomniałam jak trudno byc tobą.
Diego jest super przystojny, ale Miguel też ciacho.Lupita jest niewyobrażalnie miła i lubi wszystkich, a jak wiadomo to działa w dwie strony.Giovani jest boski ale zakochał się w tej Vico(nie cierpię jej).
Pilar też jest spoko mimo jej charakterku.Alma to super mamuśka, tylko pozazdrościc Robercie.Joaquín Mascaró- on był boski tylko szkoda że taki dziwkarz.
Roberta wymiata...xD
Potem jest Diego, Giovanni, Miquel, Mia, Alma, Santos, Lupita, Teo, Jose, Vico.
Jakoś nie lubię Celiny i Nica... sama nie wiem dlaczego.
Na Pierwszym Diego y Robcia na 2 Mia 3. Giovanni 4 Lupita 5 Vico 6 Thomas
a Rodzice to inna kategoria jak dla mnie no i Alma na 1 ;d Potem Franko Matka Giovanniego Diega itd xd;d
Bo nie da się tak po prostu podać jednej postaci..;) Jak dla mnie większość jest tak fajnych, że nie potrafię rozgraniczyć która najlepsza ;D
A więc hmm.. Roberta, Diego, Mia i Miguel są na pierwszym miejscu ;) Cała 4 jest rewelacyjna ;) Diego - taki nonszalancki charakterek i ten błysk w oku ;) Na początku trochę wredny, a później słodki xD Roberta - Szalona, zwariowana, 1000 myśli na minutę ;) Może trochę zbuntowana, zawsze na przekór, ale zawsze w 100% jest sobą ;) Miguel - Takiego ślicznego chłopaka, jak można nie lubić ? Do tego zawsze potrafi znaleźć wyjście z każdej sytuacji xD A Mia? Otóż na początku mnie denerwowała.. Jak wyskoczyła do Rob o te ciuchy i w ogóle, taka panika o włosy, paznokcie ;) Ale z czasem jej postać stała się bardzo zabawna i jakoś nie mogłam żyć bez tego jej ' Coraz trudniej być mną' xD
Giovanni! xD -uwielbiany przeze mnie od samego początku ;)Niby miał kilka zawirowań z rodzicami i lożą, ale po prostu go uwielbiam ;) Jak patrzę na jego uśmiech to od razu poprawia mi się humor ;)
Tomas - uwielbiam go, a w sumie nie wiem za co ;)Chyba za naiwność xD I śnił mi sie dzisiaj w nocy ^^
A tak poza tym to ; Jose, Lupita, Teo, Vico, Alma i Franco xD
Miguel, Mia, Lupe, Roberta,Thomas, Diego, Teo, Gio..
Miguel- najstarszy, najmądrzejszy, najdojrzalszy.. Poza tym jego urok sprawia, że mogłabym się na niego gapić godzinami! I jego sprzeczki z Mią.. Boski! :)
Mia- mimo tego, że z reguły jest nieznośna to ma w sobie coś takiego, że po prostu nie można jej nie lubić! :)
Lupe- ma wielkie serce, jest tak dobra.. Fajnie mieć taką przyjaciółkę!
Roberta- zadziorna, szalona, zabawna.
Thomas- ma coś z dzieciaczka i za to mi się podoba! ;]
Diego- w sumie nie wiem za co go lubię :D
Teo- po prostu jest fajny!
Gio- jest śmieszny ;P
nie przepadam za Celiną, Nico, Gandią, Gastonem!
ja najbardzie j lubię lupitę za to że jest taka dobra.ale ja mam charakter roberty dlatego ona jest pierwsza a lupita druga;p
Z Dziewczyn to:
1.Mia
2.Pilar
3.Roberta
4.Jose
5.Vico
6.Lupita
Z Chlopakow to:
1.Miguel
2.Tomas
3.Diego
4.Teo
5.Giovanni
NiECIERPIE: Nica, Celiny
A z nauczycieli lubie Madariage, Renate i Galie...
A z rodzicow Alme, Franca, Mabel i Elene;) W pozniejszym sezonie Marine i Martina:)