więc chciałam zapytać jakie seriale/telenowele oglądacie oprócz Rebelde? Żebyśmy miały na jakim forum pisać jak się skończy. Bo jak już się poznaliśmy to fajnie by było od czasu do czasu popisać na temat innych seriali, które oglądamy.
To ja zacznę:
Oprócz Zbuntowanych uwielbiam jeszcze 3 telenowele:
1. Nie igraj z aniołem
2. Twarz Analiji
3. Miłosny Nokaut
a wy???
Ja oglądam:
1. Rodzinę Serrano
2. Twarz Analiji (powtórkę)
3. Nie igraj z aniołem
ooo. I co powiesz o tej Rodzinie Serrano? Fajna telenowela? Warto obejrzeć? ;pp
Ja oglądam
1. Nie igraj z aniolem
2. Rodzinę Serrano
A co do Rodziny Serrano to naprawdę fajny serial jest się z czego pośmiać :)
Ja oprócz Zbuntowanych oglądam tylko "Nie igraj z aniołem". Oczywiście z telenowel.
Oglądam inne seriale, takie jak House czy Przyjaciele;]
Rodzina Serrano to nie telenowela! tylko serial obyczajowy, produkcji hiszpańskiej nie latynoskiej.
Ja jeszcze czasami oglądam Rywalkę od Serca ale rzadko. Polskich seriali nie oglądam wcale, wyjątkiem jest BrzydUla. No i Skazanego na Śmierć to chyba wszystko.
Widzę, że większość z Was ogląda Nie igraj z aniołem. ;]
A co do Rodziny Serrano to oglądałam raz kawałek i całkiem śmieszne to jest. Może zacznę oglądać jak znajdę czas.
Rodzina Serrano naprawdę świetny i godny polecenia serial:) Jest się z czego pośmiać...
A ja oglądam:
1. Czarodziejki czyli Charmed
2. Nie igraj z aniołem
3. Pierwsza miłość
i to by było koniec.
Jak mi się trafi to też oglądam Charmed, ale od niedawna. Pierwszą miłość kiedyś oglądałam, ale teraz już nie, bo w tym czasie jest BrzydUla i Nie igraj z aniołem.
Ja też czasami oglądam Charmed jak mi się trafi. Pierwszą miłość też kiedyś oglądałam, ale teraz już nie, bo zrobiło się nudne, a po za tym o tej samej porze jest BrzydUla i NIZA.
Z telci to oglądam ;
Nie igraj z aniołem i jak mi się uda to powtórki Twarzy Analiji ...
A tak to jeszcze oglądam ; CSI wszystkie, Wzór, Kości i Skazany na śmierć ....
To chyba tyle ;P
oglądam jeszcze "Zagubionych", "CSI Kryminalne zagadki Miami"
I czasem "Nianie";p
brzydula i tylko tyle reszta to kicz a po zbuntowanych mogliby zrobić niespodziankę i puścić RBD: La familia
csi miami i new york; brzydUle, prison break'a, teraz albo nigdy, od tego tygodnia naznaczonego i powtórki sex and the city ;-)
a ja z teneloweli to oglądam czasami nie igraj z aniołem :D '
a z seriali to 39 i poł