PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Jak już pewnie słyszeliście 2 i 3 temp. maja byc emitowane na polsacie 9ale od 1 temp.)Nie wiadomo jednak czy to prawda ..
http://www.rebelde.pl/rebelde.jpg
Ale czy nie wydaje wam się że obrazek w linku powyżej wygląda jak zapowiedź? Pomarańczowo baiałe to są baryw polsatu :]

ocenił(a) serial na 10
Nut_4

A no mi też się wydaję ale nawet na 100% jestem pewny fajne będzie szczota
że od 1 temp. I ciekawe kiedy będą emitować ten serial.

ocenił(a) serial na 10
Nut_4

Jeżeli to prawda to super!!!!!!!! Polsat jest sto razy lepszy od TV 4.

ocenił(a) serial na 10
Angelina_9

9 września???? ..........................................

Miaa

5-ty post i tyle w tym temacie, a tak swoja droga to ten link powyzej bylby w miare wiarygodny gdyby byl w nim adres polsatu, nie sadzicie?

http://www.teleman.pl/forum/t-1159-teraz-rozpeta-sie-rebeldomania-rbd-na-polsaci e-a-polsat-maja-wszyscy.html?page=12

Pola_19

ale na pocieszenie, jedna wiadomosc: mianowicie przeczytalam na jednym forum, ze byc moze 2 temporada bedzie emitowana na tv4 w styczniu lub marcu, teraz ma byc nowa telenowela Las Tontas no van al Cielo, ktora ma 140 oscinkow +/- wychodzi 7 miesiecy emisji - czyli MOZE???? z koncem marca na horyzoncie wyloni sie 2 sezon Rebelde, ale to tylko moje domysly i jakies niepotwierdzone info przeczytane na forum

ocenił(a) serial na 10
Nut_4

Moja koleżanka mi mowoła ze oglądała na polsacie zapowiedz rebelde. Ja jej zbytnio nie wierzyłam ale moze. Przeciez tv4 najpierw emitowało JESTES MOIM ZYCIEM a poxniej polsat, więc to jest bardzo możliwe.

xxAniaxx

Na pewnym forum też pisała dziewczyna że jej koleżanka widziała reklame :) Zgadzam się z Tobą to jest bardzo możliwe :*

Nut_4

No dobrze, ale skoro rzeczywiscie ktos widzial te reklame na polsacie, to dlaczego pozniej osoba z polsatu napisala w mailu, ze nie planuja emisji. Troche dziwne - najpierw ktos "widzi" reklame, a pozniej polsat informuje, ze nie planuje emisji czegos co "reklamowal"??

ocenił(a) serial na 9
Nut_4

Było by super:) mam nadzieję, ze jak już puszczą Zbuntowanych na Polsacie, to nie o godz.12 albo coś w tym stylu tylko w godzinach popołudniowych, bo niestety wtedy bym nie mogła oglądać ze względu na szkołę:/

ocenił(a) serial na 10
ReBelDe_fan

no właśnie też mam taka nadzieje. Bo to bez sensu, lepiej żeby już w ogóle nie było, przynajmniej nie będę żałowała, ze nie oglądałam. Musi być w godzinach popołudniowych :D