PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

jestem ciekawa ile lat maja fani RBD i Rebedles, prosze wpiszczie tu ile macie lat i za co lubicie naszych Zbuntowanych

paula239

a ja mam 15 i kocham piosenki RBD , w serialu najbardziej pododa mi sie para RyD

ocenił(a) serial na 3
paula239

I to tyle?Oglądasz serial tylko dla tego że jest tam para RyD??
No comments.

ocenił(a) serial na 9
paula239

co sie czepiasz.? nawet jesli oglada tylko dla R&D to tobie i tak nic do tego.!.

mam 16 lat i uwielbiam ten serial za wszystko. milo sie go oglada/

Ewka___

zgadzam sie z poprzedniczką, a co do lat ja mam 15, uwielbiam ten film ponieważ potrafi mnie rozbawić, ale i wzruszyć. Podoba mi się także fabuła filmu, nie którzy uważają że jest taka jak w innych serialach tego typu, ale ja nie oglądam innych, więc fabuła jest dla mnie ciekawa. A bym zapomniała podoba mi sie także język i czasami wyłapuje sobie jakieś słówka po hiszpańsku;)

paula239

do christinearron nie ogladam filmu tylko dlatego ze jest tam para RyD lubie tez ich piosenki i ten serial pozwala mi na chwile zapomniec o codziennych klopotach na te godzine trwania filmu i ten film jest swietnym sposobem na nude i jest niepowtarzalny inny niz wszystkie telenowele a tak wogole jestem romantyczka i uwielbiam historie milosne , wiem ze tenserial nie jest jakims dzielem wielkiego rezysera ale w tym filmie chodzi o zabawienie widza a nie poruszanie wielkich dylematow moralnych.no koncze bo sie rozpisalm......... piszcie ile macie lat i za co kochacie ZBUNTOWANYCH

ocenił(a) serial na 6
paula239

14.. a waściwie teraz to już 15 ;P
uwielbiam RBD ponieważ mają świetne piosenki, a rebelde za całokształt ;) fabuła, aktorzy, piosenki, pary... ;) bardziej lubię RyD ;]

ocenił(a) serial na 6
nela018

mam 15 lat.
bardzo lubię ten serial, bp jest taki inny... Poza tym fabuła serialu jest bardzo ciekawa, różni się od innych seriali, czy telenowel. Nie wiem jak reszta, ale ja potrafię z tego coś "wynieść". "Zbuntowani" w pewnym sensie nas uczą różnych rzeczy... No i te złote myśli na początku każdego odcinka! Wsłuchajcie się w nie, a zobaczycie, że to jest naprawdę mądre i ma w sobie pewien morał ;)

ocenił(a) serial na 10
paula239

Ja mam 16, uwielbiam ten serial za zespol RBD za fabułę i oczywiście za aktorów.

ocenił(a) serial na 9
xxAniaxx

Ja mam 16 lat .. i kocham go zawszystko. Jest świetny

soker

ja mam 16 lat i serial uwielbiam od samego początku emitowania.Zbuntowani bardzo dużo mnie nauczyli że warto marzyć i zawsze być sobą! że należy szanować rodziców nie ważny jacy oni są bo oni nas kochają i chcą dla nas jak najlepiej.W serialu pokazne jest też że trzeba być dumnym z swojego Kraju .Serial mnie czasem bardzo wzrusza << Prawda o zemście Miguela,Zakończenie 1 temporady,Rob dowiaduje się o zakładzie,Rob wyrzuca pierścionek Diegita i bierze od tego idioty Simona a Biedny Diegito się załamuje.
ale potrafi mnie tez rozbawić np:Pierwsze spotkanie Mii i Roberty ,Teksty Giovaniego mnie zabijają hahah czasem padam ze śmiechu to moje ulubione:
Giovanni( do Jose ): Mam dzisiaj branie, ale to Ty masz szczęście. Mówią, że tańczę jak Travolta.

Giovanni: Mamy tak duży dom, że służąca się kiedyś w nim zgubiła. A najlepsze jest to, że do tej pory się nie odnalazła

Giovanni: Przysięgam na swojego rolexa z wysadzanymi diamentami i jest tam chyba ametyst.

Giovanni do Diega (w łazience): "Zabierz ręce z mojej nowej koszulki czeskiej"

Giovanni: (do Thomasa) Co ty byś beze mnie zrobił? Jestem twoim Jamesem Bondem!

Giovanni po sms-ie od Mii:
Ona nie może beze mnie żyć. Jestem jak narkotyk. Uzależniam.

Pasqual:Jaka powinienem wymierzyc wam kare?
Giovanni:Nie wiem...pewnie uciac nam rece.
Pasqual:Jak smiesz?!Macie po naganie a Ty dodatkowa za zgrywanie pajaca.

ale teksty Robci też są świetne np:
Celina: Ciężar spadł mi z serca.
Roberta: Jakoś nie widać!

Pilar: widzieliści Lupite.
Roberta do Miguela: masz ją w kieszeniach?
Miguel: Nie.
Roberta do Pilar: ja też. Chcesz, żebym sprawdziła w piwnicy?
Pilar: Co z tobą?
Roberta: To samo co z tobą. spadaj . Musze z nim pogadać.
Pilar: idź do diabła.

Mia: Co robisz?! To wandalizm!
Roberta: Rozłączam telefony, aby Alicia nie dodzwoniła się do naszych rodziców. Tobie wszystko trzeba tłumaczyć.
Mia: Nie prawda! Ja też jestem zbuntowana.
Roberta: jak to pokazujesz? Kolorem paznokci?
Mia: Prawda, ze fajny?
Roberta: W Szwajcarii powinni Cię zamknąć w wariatkowie.

Alma: Zrozum nie chce Cię stracić...
Roberta: Lepiej mnie podpal!

_________

Serial ten pokazuje mi problemy które widzą w swojej szkole i trzeba z tym walczyć:
Bulimia
Odrzucenie poprzez wygląd
Odrzucenie poprzez brak pieniędzy
Trudna miłość
Marzenia
Gwałt
Niechciane ciąże
.........

Nie obchodzą mnie komentarze innych to moje słowa i już.

Ladybaby

18 lat, uzasadnienia pisać mi się nie chce!

ocenił(a) serial na 10
Pachne_Sloncem

15 lat... już niedługo( bo w lutym 16 )
Co mi się podoba???? hmmmmmmm mogłabym wymieniać wiele rzeczy, część została już wymieniona przez moich przdmówców..ale chyba najbardziej mi imponuje to że sa poruszane wątki z którymi spotykamy się na co dzień.....m.in... miłość....!
Uwielbiam aktorów w Zbuntowanych : najbardziej Alfonsa Herrere i Dulce Marie. Oczywiście nic nie ujmując pozostałym. Cała 6 z zespołu zasługują na podziw i doskonałą grę w serialiku... heh
Szczerze mówiąc ogladając niektóre odcinki możemy się doszukac jakiegoś przesłania... możemy się wiele nauczyć...;)
Pozdrawiam :*

paula239

wszyscy mowia ze tan serial ogladaja same 12 i 13 lat a tu prosze anie jedna sie jeszcze nie wpisala myslalam ze tylko ja mam15 wlasciwie 16 a tu mile zaskoczenie

ocenił(a) serial na 8
paula239

hehe ja mam 19 lat:D
a lubię ten serial bo to utopia,zawsze poprawia mi humor,takie oderwanie od rzeczywistości:)

ocenił(a) serial na 6
martynika1126

ja mam 17 xD
Uzasadnienie tyle razy już pisałam, że aż mnie ręka boli ;)

ocenił(a) serial na 10
pietrusia

Ja mam 21 lat w maju 22 hehe
A tak ogólnie to jestem fanką seriali, ale Zbuntowanych jakoś najbardziej polubiłam, a muzykę najbardziej
pozdro dla młodszych fanów RDB

ocenił(a) serial na 10
Daniela_Lujan_87

Sorki pomyliłam się już poprawiam RBD hehe:)

ocenił(a) serial na 3
Daniela_Lujan_87

Humor nie jest powalający,tylko żałony.W niektórych momentach miałam wrażenie że bohaterowie mają na celu pokazać "Patrzcie ile mam kasy".

christinearron

A ja, czyli Dark mam 21 lat - w tym roku kończę, i podoba mi się zespół RBD i serlial Rebelde. Serial oglądam już od 2007 roku co prawda trochę opuściłem odcinków niestety, ale nie jestem w stanie wszystkich obejrzeć tak jak wy pewnie, ze względu na różne sytuacje losowe. Co do serialu mam dobre zdanie, a nawet bardzo bo wkońcu 10/10 to moja ocena serialu i jest w moich ulubionych! Pozdro dla WAS wszystkich fanów.<>

dark_4

Ja mam 14 lat i bardzo lubie ogladać Zbuntowanych. :) Jest w nich coś
czego nie ma w innych telenowelach. ;D Są tu ukazane różne problemy
nastolatków, które ja również przeżywam ;) I oczywiście wspaniała muzyka
RBD ;* Ja ten serial zaczęłam oglądać dopiero od lutego ... ale
oglądając odcinki na internecie szybko odrobiłam straty xD Pozdrawiam
Was ;*

dusia271

ja jestem chyba najmłodsza bo mam 12 lat, a lubię Rebelde bo nie rozbawia i ciekawią mnie bohaterowie.

Krolowa_Agrafek

"bo mnie rozbawia" sorki pomyliłam się za krótki

Krolowa_Agrafek

a ja mam rocznikowo 15 lat. ;p
i kocham Rebelde za wszzyystkoo.!
Teksty Gio mnie rozwalają. ;D
Scenki z Mią i Robertą razem też. ;D
Najbardziej kOcham MyM ale i takk uwielbiam WSZYSTKICH.

ocenił(a) serial na 10
Nut_4

a ja mam 15 lat :D

uwielbiam Rebelde ! film jest ciekawy, jak już ktoś napisał porusza i pokazuje jak zachować się w trudnych sytuacjach ;)

najfajniejesze jest to, że większość [jeśli nie wszystkie] telenowel ma taką samą fabułę:

on-bogaty,mieszka w wielkiej willi, ona- biedna, pracuje u niego. cały świat przeciwko im bo każde z nich kogoś ma itd. nuda ;/

phaolin

heh, ja 17 lat mam ;)
a za co lubię oglądać Zbuntowanych? Praktycznie za wszystko...
-Za to, że te złote myśli, które na początku każdego odcinka się pojawiają, dają mi sporo do myślenia.
-Za to, że poruszane są te wątki, które zdarza nam się spotkać w codziennym życiu.
-Za to, że pojawiają się tam piosenki RBD, które lubię.
-Za teksty Roberty.
-Za to, że przez 45min mogę zapomnieć o swoich sprawach/problemach i śledzić losy ;)
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Ensename373

Mam 16 a właściwie już prawie 17 lat.
Kocham ten serial:
- bo zawsze mi poprawia humor
- bo kocham zespół RBD i piosenki ich
- pojawiają sie problemy z życia codziennego
- można wiele się z niego nauczyć
- pojawia się motyw miłości
- sceny z Diego i Robertą a także Mią i Miguelem
- bo jest po prostu wspaniały i nie mogę żyć bez tego filmu ;)

ocenił(a) serial na 3
R_B_D

A jak wyemitują ostatni odcinek to się powiesisz co?

ocenił(a) serial na 10
christinearron

a co ty się tak ludzi czepiasz ??

phaolin

Isma92 odpowiem za Ciebie, o ile pozwolisz;)
Ja, jeśli wyemitują ostatni odcinek, będę się cieszyć, że obejrzałam coś tak wspaniałego i innego niż te wszystkie telenowele brazylijskie ;) będę dziękować za to, że w moje zachowanie duży udział miały właśnie te maksymy, które na początki każdego odcinka były czytane ;)

ocenił(a) serial na 10
Ensename373

Tak dokładnie ;) Raper_2 ma rację ;)
Nie jest to powód żeby się wieszać odrazu, chociaż naprawdę będzie mi brakować tego filmu ;) I będę zadowolona że obejrzałam coś tam wspaniałego ;)
A jeśli innym się ten film nie podoba to ich sprawa i nie wiem po co wchodzą na forum filmu i się czepiają wszystkiego.

ocenił(a) serial na 10
R_B_D

ja także się zgadzam z Raper_2 i isma92 :)
pozdrawiam ;*

ocenił(a) serial na 3
phaolin

Wspaniały film...zwykłe badziewie.

ocenił(a) serial na 9
paula239

wpolczuje nastawienia . jesli masz taki stosunek do wszystkiego to zycze powodzenia.
.jesli masz cos przeciwko zbuntowanym to zachowaj to dla siebie albo znajdz temat w ktorym wypowiadaja sie takie typki jak ty.
no fakt, mozesz nie lubic zbuntowanych,kazdy ma inny gust.
w sumie zamiast zbuntowanych mozesz obejrzec takie "gwiazdy tancza na lodzie" gdzie 24 letnia "gwiazdeczka" zachowuje sie jak maly dzieciak wymachujac rozowa rozdzka i razac swoim smiechem/

paula239

a ja mam 21 lat, i nie chce mi sie pisać uzasadnienia

ocenił(a) serial na 10
Ania2341490

w tym roku skonczę 16 ;)
a lubie ten film oglądąć ponieważ podobająą mi się aktorzy, fajnie grają... moim zdaniem tak naturalnie.... nie nudzi mnie.. ale fascynuje... jesli nie obejrze jakiegos odcinka to aż mnie coś bierze ze złości...
Słucham RBD od wakacji i jeszcze mi się nie znudziło ;) bo naprawde film i zespół, ich muzyka jest świetna;)

KarOlynKaa

Miaa162 to początek uzależnienia od serialu jest :p ale nie przejmuj się, bo ja od pewnego czasu mam to samo ;)
no ja też RBD mniej więcej od wakacji słucham ;) Ba, nawet na dzwonek w telefonie mam Salvame ustawione ;)
pozdrawiam Olga M.M :*

ocenił(a) serial na 10
Ensename373

hihi ;)
ale salvame to cudna piosenka jest ;D:D
masakra ;)
tez mam na dzwonek jąą :P:P

ocenił(a) serial na 10
paula239

To tak... w tym roku kończę 18 lat.
RBD uwielbiam głównie za ich piosenki, które potrafią dotknąć, przy nich idzie pomyśleć, przemyśleć pewne sprawy...
Najbardziej cenię Maite Perroni oraz Christiana Chavez za ich bezinteresowną przyjaźń, że są naturalni i nie robią nic na pokaz.
W serialu moją ulubioną parą są Lupita y Santos <3
Chaverroni Para Siempre En Mi Corazón <3
Ulubione piosenki:
Wanna Play, Celestial, Besame Sin Miedo, Me Canse, Este Corazón, I Wanna Be The Rain <33333

ocenił(a) serial na 9
paula239

A ja mam rocznikowo 13 a lubię bo:

- bo zawsze mi poprawia humor
- bo kocham zespół RBD i piosenki ich
- pojawiają sie problemy z życia codziennego
- można wiele się z niego nauczyć
- pojawia się motyw miłości
- sceny z Diego i Robertą a także Mią i Miguelem
- bo jest po prostu wspaniały i nie mogę żyć bez tego filmu ;)
-Daje sporo do myślenia
(sory że ściągnełam od innej użytkowniczki ale mam takie same powody jak ona)

A christinearron nic do tego czy się ktoś powiesi bo to jej/jego sprawa
ja osobiście nie mam zamiaru i jak się serial skończy w tv to mam pościągane odcinki z neta i będe je oglądać setki a nawet miliony raz i jej nic do tego

a fanom polecam stronę http://swiatelenowel.fora.pl/ z której można ściągnąć odcinki:*
Pozdrawiam wszystkich:*

paula239

Ja mam 17 lat i kocham Zbuntowanych za wszystko<3
i wkurzają mnie głupie docinki,,christineaaron"który jest głupim pajacem i nie wie po co wchodzi na forum i robi z siebie idiotę;/